- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Yettel topik
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- iPhone topik
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
energy_
senior tag
válasz
nemcso #19632 üzenetére
igazából a meleg meg a hang nem nagyon zavarna szóval ha nem lesz belőle baja akkor nem gond,meg gondolom garis hogyha ebből kifolyólag bármi történik a notival
arról nem tudsz valamit hogy mennyi idő van gari kiterjesztésre,valaki azt mondta 1év és 1 hónap de hátha te jobban informált vagyszerk:mert jövő ilyenkor szeretnék még 3 évet venni rá de remélem hogy akkor még nem csúszok ki az időből
-
energy_
senior tag
válasz
nemcso #19628 üzenetére
igen azt én is olvastam hogy a hűtés nem az igazi,viszont azt is hogy váltható szóval netezésnél használható az integrált is,és az mennyire igaz hogy ha leszedsz vmi drivert multitouchossá lehet tenni a touchpadet? (iponon olvastam)
játékok meg max 30-60 perces időszakokban történnének szóval nem hagyom kigyulladni
amugy árt a gépnek a melegedés?szóval lehet belőle károm ha nem figyelek oda a hőfokokra?
jah meg idővel ha újra összekaparok egy kis pénzt akkor hűtőpadot is veszek majd hozzá -
válasz
nemcso #17678 üzenetére
Ez okés! De akkor nem fog menni a dual channel ha jól értelek! Vagyis na figyi.
A notimban van egy 1 GB DDR2 800MHz s memóriamodul. Ehhez akkor hogy dual channel működjön egy ugyancsak 1 gigabájtos DDR2 800Mhz modul szükséges. nem? De ha 2 gigás ez a modul akkor már nem megy? Régen a fujitsu notimban ment a dual channel pedig az 1 plusz 2 giga volt dehát ki tudja mostmár.A másik nagy kérdésem az lenne, hogy HP 625 ös notival élőben ki találkozott?
Most fényes a kijelzője vagy sem? A HP szerint nem az. De nem igazán értem a weboldalakon lévő infókat. Légyszi valaki hátha tudja. Ha nem fényes kijelzős megyek és rárepülök azonnal. -
Nantucket
tag
Nálam a lecsukás nem a biosból implementált OS független hibernálást takar (van egyáltalán ilyen, a hp notikban?), hanem a windows hibernálást hívja meg. Vagyis ugyanaz történik, mintha rákattintok a winben hogy hibernate. Valamint onnantól kezdve hogy le van tiltva biosban minden extra power up funkció, nem az OS felelősségge ha bekapcsol a gép. Továbbra sem jöttem rá a jelenség okára. Marad az a megoldás amit itt javasoltak (nemtom nekem miért nem jutott eszembe) hogy hibernálás után kiveszem az akksit. Ez így viszont kicsit favágás feeling, jó lenne rájönni, mi az igazi orvosság.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- World of Tanks - MMO
- Apple MacBook
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xbox tulajok OFF topicja
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Inspiron 14 7440 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő Core 5 120U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- Acer Nitro AN515-57 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3060 16GB DDR4 512GB NVMe gar
- HP core i5-ös fémházas Folio 9470m kifogástalan állapotban!! AkciÓÓ!
- A legolcsóbb!!! Dell Latitude 6. gen. core i5-ös notebook olcsón!!!! AkciÓÓ!
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest