- Külföldi SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
SeniorTilla #47810 üzenetére
Mindegy kinek a nevére lett véve, akkor vigye azt a személyt is aki illetékes a cégnél.
-
JAGER 10
tag
válasz
SeniorTilla #47787 üzenetére
Hiába EliteBook mindkettő, nem egy minőség és célközönség.
Tapasztalatból mondom, használom/használtam mindkettőt. -
válasz
SeniorTilla #47787 üzenetére
Nem vitatkozom, de ami írtál az U szériás proci, gyengébb jóval, mint amiről beszélünk.
Üdv -
mckay
aktív tag
válasz
SeniorTilla #47768 üzenetére
köszi
ilyenkor elveszti a gariját, ha én csinálom? -
golyós
addikt
válasz
SeniorTilla #47724 üzenetére
Feladtam, se dvd-ről, se pendriveról nem hajlandó bebootolni hiába állítom át a biosban, csak a hibajavítást akarja csinálni.
Viszem szervízbe, nem küzdök tovább. -
hallador
addikt
válasz
SeniorTilla #47730 üzenetére
Igazad van az EliteBook és ZBook gépekre 3-3-0 lokális garancia van.
-
válasz
SeniorTilla #47726 üzenetére
Köszi szépen Ati! ^^
-
taki01
őstag
válasz
SeniorTilla #47725 üzenetére
Elflejtettem meg kérdzeni.
Túlsokat kellett szívni a billentyűzet tesztelő szoftverrel és a kijelezőn is voltak bevilágítások és erről fagatam hogy cserélik-e. -
golyós
addikt
válasz
SeniorTilla #47712 üzenetére
Ma végre kiírt hibakódot : OXC0000142
Ezvalami szoftverhiba, gondolom valami dll fájl hiányzik.
Beszéltem egy IT szakival, elvileg egy windows újratelepítés megoldja, ha nem a winyo ment tönkre. -
válasz
SeniorTilla #47691 üzenetére
Valakinél nagyon beraadhatott....
-
kidnou
őstag
válasz
SeniorTilla #47651 üzenetére
Fn gombot lehet valahogy szabályozni? Olyan gondom van, hogy pl. Total commanderben ha másolni akarok, akkor nem elég az f5, hanem fn+f5 kombináció kell. Többi gép után egy kicsit zavaró
-
Kam1kaze
aktív tag
válasz
SeniorTilla #47646 üzenetére
HP 15-AC130NH (V2H61EA)
Igen, régen nem is gondolkodtam így, csak az utóbbi pár évben sok problémám volt termékekkel és a garanciáztatással is. Ezért már jobban tartok a szervizeléstől is.
1 éven belül, háromszor mentem Békéltető Testülethez, külön - nagyobb - cégekkel szemben.
Samsung TV háromszor volt szervizben, első alkalommal rosszul szerelték össze, kivilágított felül a LED. Kicserélték a kijelzőpanelt, de ugyan úgy szoftverhibás maradt. Második alkalommal lecserélték a hátulját és megint szoftverhibás maradt, papíron azt írták, hogy egyik hibát se tapasztalták így semmit se csináltak rajta. Át volt ragasztva egy másik eltérő hátlapra a címke, amin a serial szám is van. Harmadik szerviz előtt már felvettem a kapcsolatot a külföldi Samsunggal és a külföldi Telekommal (T-től vettük), egyben, a szabálytalanságok miatt, írásban jelentettem a fogyasztóvédelemnél a T-t. Kaptak is egy 400 ezres bírságot, amit tudom, hogy zsebből kifizetnek, de egy kis elégtétel, hogy 1 évig hülyének néztek és 3 szabálytalanságot is elkövettek ez idő alatt. Mindezek után, a harmadik szerviztől már jó lett a TV, de persze papíron megint nem csináltak rajta semmit, mert "hibátlan" volt.Nem sorolom végig, untatva ezzel a fórumtársakat, de sok ilyen esetem van az utóbbi időben. Amíg nem borogat asztalt a vevő, vagy nem indít valamilyen ügyet a céggel/szolgáltatóval szemben, addig egyre több üzlet csak játszadozik az ügyféllel. Lehet az a baj, hogy első körben mindig normálisan állok hozzájuk.
Ezért nagyjából meg is vannak a bevált helyek/márkák és a tiltólistások.
Mikor nézegettem a laptopokat és véleményeket olvastam róluk, szabadidőmben pár hónapot, akkor a HP és a Dell maradt. Végül a HP győzött, mert éppen olcsóbb is volt, akkor futott ki (ilyen tulajdonságokkal a Dell, ha jól emlékszem 15-20 ezer forinttal drágább lett volna). Meg a színe (Anyámnak ez tetszett, neki lett véve, csak én intézem)
, de nyilván, ez a szempont az utolsók közé tartozott.
A fentebb leírt TV sztori, meg 2 éve telefonnal is jártam hasonlóképpen, 4x vittem szervizbe, emiatt bizonytalanodtam el, hogy jó választás volt-e a HP, tartva attól, hogy itt is megkezdődik a szerviz kálvária.
Viszonylag friss negatív tapasztalatok ezek, de a HP ügy most egyenlőre pozitívan oldódott meg, próbálok optimista maradni, hogy nem jön elő megint ez a hiba.
-
Brumi
senior tag
válasz
SeniorTilla #47635 üzenetére
Köszi!
Az adatmentést és a rendszervisszaállítót megcsinálom egy külső vinyóra, hogy ha újra is húzzák, akkor csak helyre kelljen állítani. Holnap felhívom őket, hogy hova lehet bevinni, aztán a többi megy magától. -
kkm0614
csendes tag
válasz
SeniorTilla #47614 üzenetére
Sajnos nem járható a kikapcsolás, már kb mindent megpróbáltam.
-
prolad
addikt
válasz
SeniorTilla #47569 üzenetére
És ez a garancia szempontjából pontosan mit jelent? Hogyan fogja az Emag intézni, ha lejár a gyári HP-s gari? Milyen hátránnyal jár ez?
-
Ice&Lime
veterán
válasz
SeniorTilla #47547 üzenetére
A tp ugyan ugy egy fontos resze a notebookoknak, mint a billentyuzet peldaul. A regebbi hpknal meg nagyon jo tp-k voltqk, sot!
-
4264adam
veterán
válasz
SeniorTilla #47547 üzenetére
G1 pozitív csalódás volt ezen a téren, szeretem a touchpad részét. Persze nem tervezéshez ahol a CTRL/SHIFT + egér görgő és mozgás kell.
De excel, weboldalkezelés, dokumentumokban való mozgás, prezentáció, megbeszélés, meeting, tárgyalás-ra megfelelő.
U.I.: Macbook touchpad az általam próbáltak között a legjobb.
-
Ice&Lime
veterán
válasz
SeniorTilla #47542 üzenetére
Bocs felreertettek, a bazari muanyaghoz hozzatartozonak tarsitottam a touchpadot es gombjait is, ezert lett bazari muanyag, a gagyi tp miatt, mert hiaba low end azert a tuochpad eleg fontos szokott lenni es kene lennie egy normalis minimumnak.
Egyebkent a femhaz nem fontos, nem mindig feltetlenul az a jobb. -
Gergello
addikt
válasz
SeniorTilla #47529 üzenetére
Este lebontom az alját és megnézem, ahol vettem, ott az írták, hogy M.2 Sata nincs benne. Az más lenne mint az MSATA ?
-
Dhampir
félisten
válasz
SeniorTilla #47533 üzenetére
Szomorú, habár biztosan megvolt az oka az új elrendezésnek. Viszont érdekelne, hogy mi lehetett az?
(#47532) Ice&Lime
Sajnos nem volt dolgom ezzel a géppel, csak a megváltozott billentyűzet miatt szóltam hozzá. :-(
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
SeniorTilla #47501 üzenetére
nekem nem a vga driver okozza azt hogy nem áll le...az ssd-nek lehet valami köze hozzá esetleg?
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
SeniorTilla #47501 üzenetére
nem írtam el... windows 10es alap intel vga driver helyett intelest tettem fel és csak parancssorból hajlandó leállni,start menüből nem,ahogy írtam is...
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
SeniorTilla #47499 üzenetére
azt tettem fel
-
terra052
őstag
válasz
SeniorTilla #47450 üzenetére
Be van regisztrálva, PN alapján ad egy Intel és egy Nvidia drivert. Ja, és a legszebb hogy frissítettem az intel driverét (amit a HP oldal adott), azóta nincs vezeték néküli kijelző és alvás....
-
csubuka
addikt
válasz
SeniorTilla #47465 üzenetére
Még annyi jutott eszembe, hogy ez vlaami laza csavar nem? Szóval, ha egyszer oda jutnék, akkor azért meg lehetne húzni nem, tehát javítható? Csak elméleti síkon kérdezem.
Másik gond, hogy a BIOS update nem megy neki. 2014-es BIOS-a van, gondolom a mostani update nincs felkészítve arra, hogy kompatibilis legyen a gyári BIOS-al. Ez ilyen és maradjon a gyári azt annyi?
-
csubuka
addikt
válasz
SeniorTilla #47465 üzenetére
Rendben, köszönöm szépen! Szuper hír.
-
red13
tag
válasz
SeniorTilla #47396 üzenetére
Ez sem oldotta meg a problémám. Annyit kínlódtam már, hogy fogtam újra húztam az egész Win10-et. Ismételten semmi eredmény.
Leginkább zavaró a touchpad hiánya. Leszarom a nagyon halk sistergő zajt, egyszercsak majd tönkre megy, mittudok én már ezzel a hulladékkal csinálni? Megnéztem a szalagkábel is teljesen jó ami összeköti az alaplappal, drivert hiába frissítem, nem ismeri fel a laptop a touchpadet, semmit sem lehet beállítani...
-
red13
tag
válasz
SeniorTilla #47394 üzenetére
Nem, hol tudom ezt megtenni?
-
hallador
addikt
válasz
SeniorTilla #47350 üzenetére
Mostanában a HP egyre inkább nem veszi figyelembe a magyar piacot, nálunk 7 azaz 7-es hétig tartottak benn egy notebookot, mert nem tudtak alaplapot szerezni.
A HP 2017 végétől kivonta az NBD garanciát 50 darabos vásárlási tételhez kötötte a NBD meglétét hiába veszel hozzá NBD garit, annyit érsz el, hogy másnap ugyan elviszik, majd az 5 napos javítási határidő helyett jó megjavítják jó esetben 2 hét alatt, rossz esetben meg 7 hét alatt. Sajnos kiesett Magyarország a HP látóköréből.Sajnos.
-
válasz
SeniorTilla #47350 üzenetére
Hali SeniorTilla
HP lapos amit tőled vettem vagy 8 éve még mindig megy de már öcsémnel . Bár már van egy két baja dehát ez van öreg ember nem vén ember .Ha lesz rá kerete öcsémnek új gépre be nézünk hozzád is
. Bocs a zavarásért csak gondoltam be köszönök ahogy megláttalak.
-
zsolt19900
őstag
válasz
SeniorTilla #47340 üzenetére
igazság szerint, 80kért árulják és i7tel 8gb rammal és 1 terrás vinyóval
megmondom őszintén tervezem, hogy picit belealkudom és személyesen mennék el érte, esetleg -amit visszaolvasva láttam tőled- megcsinálom azokat a teszteket és megnézem azt amiket még írtál, akkor azért megvehető a gépezet?
100k alatt keresgélek 17coll vagy minimum felette gépeket és minimum normális i5-i7től, azért akadt meg rajta a szemem.... találkoztam ebben az ársávban pl. aldi sajátmárkás gépeivel, dellekkel, vaiokkal, hpkkal szóóval van 1-2 típus ami így tetszene és tudom, hogy a korukból adódóan bármi előfordulhat, csak tényleg szeretnék egy olyan lapost ami mondhatni nagyobb az átlagnál de azért nem egy n-es 2magos intel belépő proci van benne....
Duliee: köszönöm az ssd jótékony hatásait ismerem, minden gépben van a háztartásunkban
-
SidCorky
őstag
válasz
SeniorTilla #47304 üzenetére
Úgy tudom, laptopoknál nincs mit tiltani, nem rajtam keresik majd a részleteket. De azért megtudakolom a Telekomnál.
-
b.kov
senior tag
válasz
SeniorTilla #47296 üzenetére
VIsszaolvastam még válaszírás előtt, én csak általánosságban próbáltam írni, nem erre az egzakt problémára reflektálni. Bocs, ha félreérthető volt.
(#47297) aakosch
Én is úgy tudom, hogy igaz. Igyekszem nem hülyeséget írni, de mintha csökkenne a pixelhiba valószínűsége az idő előrehaladtával. Anno olvastam egy cikket, hogy ezzel szédítik az embereket, holott egy pár nap használat után csak ritkán jön elő a dolog. -
XboxGamePass
senior tag
válasz
SeniorTilla #47288 üzenetére
"Csupán" pixelhiba(az egértől balra a piros). Teljesen középen van és elég zavaró, de ha nem fogják megjavítani ingyen garanciában akkor felesleges elvinniük sok sok hétre, nem?! Nem is értem miért viszik el, ha elvileg nem vonatkozik gari alá?
-
hattrickuser
aktív tag
válasz
SeniorTilla #47273 üzenetére
Köszönöm a választ!
Végül egy 250 G5 érkezett a G6 helyett. Érdekes sztori, de nem lényeges. A sebessége felülmúlta a várakozásomat, így egyenlőre marad a HDD.
-
petymeg
addikt
válasz
SeniorTilla #47260 üzenetére
Köszi a választ. Most néztem egy tesztet róla, már két éves. Várható vajon frissítése a közeljövőben?
-
Bati0501
őstag
válasz
SeniorTilla #47262 üzenetére
Furcsáltam is, de gondoltam lehet, hogy választékpolitikai megfontolásból nincs.Csak a honlapjuk is fura akkor, mert ahogy az előző hsz-emben is írtam, a magyar oldal átvisz az amerikaira, ahol nincs 15,6": [link]
Na mindegy, a lényeg hogy létezik. -
Gyulu25
tag
válasz
SeniorTilla #47261 üzenetére
Nyilván nem olcsóra gondoltam, de azért elszállt ára se legyen.
Esetleg linkenél nekem 1-1 példát (probook és pavilion) (én nem találtam, pedig kerestem...)
Köszönöm -
XboxGamePass
senior tag
válasz
SeniorTilla #47244 üzenetére
Mit tanácsos tenni vele? Most egy sima partició lett? A windows a C-n van. Másoljam erre amit nem akarok, hogy elvesszen, ha esetleg majd újra kell rakni?
-
bghistvan
senior tag
válasz
SeniorTilla #47236 üzenetére
-
Bati0501
őstag
válasz
SeniorTilla #47235 üzenetére
Köszi szépen!
Igazából jobban tetszene az Envy, mert az tényleg szép, míg a másik tényleg átlagos(abb) forma.
Viszont az Envy-nek a zsanérjában nem tudom mennyire lehet "bízni", mennyire bírja tartósan, hogy az tartja a gép súlyát - az ötlet viszont jó, hogy megemeli a jobb szellőzés érdekében.Az alkatrészes dolgot is a másik topikban mondták. Lehet, hogy én értettem félre, és van alkatrész hozzá, csak méregdrágán. Ez mennyire igaz, pl. az akksi mennyibe kerül az egyikhez és másikhoz kb.?
Szerelni, bővíteni nem igazán szeretném, elég nekem azok az összeállítások, amiket ennyiért már lehet venni.
Viszont a jó/jobb képminőség fontos lenne. Neked mi a véleményed a 4K-ról ilyen kis 13,3" méretben ilyen felhasználáshoz (Excel, Word, PowerPoint, böngészés, sorozat-film nézés)?
/Sztem nekem elég lenne 13,3", de olyat is olvastam, hogy ez a méret még drágább is lehet, mint egy 15,6"... szóval fogalmam sincs./
-
szabifotos
senior tag
válasz
SeniorTilla #47175 üzenetére
De arra gondolok, hogy olvastam, hogy nem jó egyes GPU-k alá a paszta, mert nem ér hozzá a hűtőmodul, csak ha pad van alatta.
-
aakosch
tag
válasz
SeniorTilla #47168 üzenetére
Közben utánanéztem, és egy az egyben megegyezik ezzel a probléma.
Amennyiben most nem rohanok ezzel a problémával a szervizbe (mivel egyelőre elvagyok a zajjal, legalábbis most nem nagyon engedhetem meg magamnak, hogy gép nélkül maradjak hetekre) és esetleg később kinyíródik a mobo, akkor felmerülhet az én felelősségem? Ahogy a topicban olvastam így is úgy is cserés az eset. Az más kérdés, hogy a srác ugyanúgy egy hibás darabot kapott.
-
zolnagy
őstag
válasz
SeniorTilla #47165 üzenetére
Én se találtam sajnos. Előző, dell gépem nem világított, amikor kikapcsoltam.
Mindegy, leragasztottam egy fekete szigszalaggal, jobb híján. -
Recon666
Közösségépítő
válasz
SeniorTilla #47162 üzenetére
Igen igazad lehet, mert utánna indult, és azóta is megy.
-
wopi
aktív tag
válasz
SeniorTilla #47158 üzenetére
Erre nem gondoltam...
Nade merre induljak?
-
hallador
addikt
válasz
SeniorTilla #47104 üzenetére
A kifejtés onnan indult, hogy Te ezt mondtad:
Ez az egész üzleti kontra konzumer vita csak egy baromság.Ez az egész üzleti kontra konzumer vita csak egy baromság.Ez az egész üzleti kontra konzumer vita csak egy baromság.
Akkor most mégsem az, akkor most mégsem az? Azért ilyet kijelenteni erős tudatlanságra, és szűk látókörűségre utal. A HP ProBook4 G5 minőségben nem annyira jó, na ebben igazad is van, de ha szerinted egy EluteBook, ZBook ez valami zagyva, ugye a fenti mondatodból ez jön le, majd jönnek haverok akik meg ugyanezt szajkózzák, akkor valami nem nálam nem stimmel ugye? Vagy? Érzed az ellentmondást?
A Pavilionnal nekem csak az a bajom, hogy a supportja nem az igazi, azaz nincs a konkurencia szintjén. Valamint minőségben maximum egy ProBook 4 szintjét hozza, ameddig azért van a piacon más is aki sok esetben ennyiért tud jobbat is.
-
Dhampir
félisten
válasz
SeniorTilla #47111 üzenetére
Ez a 15 G1 vagy a G2-re igaz, netán későbbi szériákra is?
-
MasterMark
titán
válasz
SeniorTilla #47109 üzenetére
Ez gyakorlatilag minden ilyen kategóriás laptopra igaz, nem csak a Pavilion-ra... Ha használod szétesik. (Nem szó szerint, de egyre több-minden megy rajta tönkre rövid idő alatt.)
-
MasterMark
titán
válasz
SeniorTilla #47104 üzenetére
sima otthoni júzernek a sok okos csak a probookot ajánlja, és óva inti a paviliontól. De miért?
Azért mert az 1 éves pavilion már szétesik, tönkrement az akksija, rossz a ventije, stb. A probook meg egy picivel minőségibb. (Régebben legalábbis biztosan.)
-
hallador
addikt
válasz
SeniorTilla #47096 üzenetére
Jó hát persze átlag bélának teljesen mindegy min dolgozik, de azért aki tényleg például mérnökként nem eladóként netalántán nagykeres kereskedőként dolgozik, akkor valóban tökmindegy na ebben igazad is van. Szerencsére nem csak bélákból áll a világ. Azért kíváncsi lennék ha pl egy rendszerintegrátornál dolgoznál, mint én évekig, és a szerverszobából ki be kellene járkálni miközben a gép folyamatosan mondjuk 20 fok és 30 - 35 fok közötti hőtartományokba lehűlve majd hidegen nyitogatva a zsanérjai meddig bírnának a pavilionnak? Esetleg virtuális környezeteket kellene futtatni az ügyfélnél egy napos bemutatón, amikor a gép szarrá van hajtva mennyit bírna a gép hűtése hosszútávon.
Hát ja bélának f@sz mindegy. Aki használja annak meg nem.
Az, hogy Te nem használod a gépedet, vagy nem használod ki, az egy dolog. Aki kihasználja nem biztos, hogy letojja az életet a hangzatos szöveggel?
Esetleg annak sem lesz jó a pavilion, aki az üzemben a gyártósoron hordozza az olajgőzben a gépét, na nem béla, hanem mondjuk a tesztmérnök. Aki reggeltől estig a gépsorok között flangál a géppel, a pavilion faszán bírná ezt, ja nem.
Azért nem kell eltévedni, az, hogy szerinted az a frankó amit mondasz még lehet, hogy az élet felülírja.
A support-ot, meg a kiegészítőket, a garanciát, az nbt-t meg megint nem béla használja... Ugye? Cserébe egy 6000 fős cégnél valamiért nem paviliont használnak... De miért tuti az össze egy hülye... Mert igazából megfejtetted helyettük is a frankót...--------------------
Visszatérve a ProBook témára Igen gyengébb lett a minősége, mint mindennek, de kategóriájában semmivel nem rosszabb mint a konkurencia, vagy inkább jobb annál.
Az pedig teljesen mindegy, hogy mennyiszer kell, vagy nem kell szétkapni a gépet, ha egyszer kell csak bővíteni, már behozta egy átlagembernek az árát, mert ugye nem béla fogja szétszedni a vostro-t amikor fél gépet le kell bontani a memóriabővítéshez. A ProBooknál menne is neki egy csavarral.
A kijelzőben igazad van, abban is, hogy az excelhez szinte bármilyen kijelző jó is lehet.
Plusz egy: láttatok már AMD-s Elitebookot? Én már igen. Egy borzadály tetű lassú szar az egész. Pedig Elitebook, CSAK jó lehet!!!
Várj már akkor most ez excelhez több kell, vagy Te az EliteBookon is a krájziszt akarod futtatni? Vagy mi?
(#47099) Mirr Murr
Mint az össze konzumer gép, épp kár kihelyezni a HP-ra... Egy időben az össze konzumer gép 100 MBit-es NIC-el jött, kivévve a csúcs közeli gépeket.
-
b.kov
senior tag
válasz
SeniorTilla #47096 üzenetére
Let the flame begin.
-
tibz03
őstag
válasz
SeniorTilla #47061 üzenetére
Most telepítettem újra a Windows-t, és még mielőtt bármit is telepítettem volna, a Windows Update lehúzta a legfrissebb Intel drivert.
Úgyhogy a frissítés megvolt, már csak arra leszek kíváncsi, hogy a jelenség megszűnt-e.
-
atoka1
tag
válasz
SeniorTilla #47043 üzenetére
Köszönöm szépen. Laptopszalon szerint nincs rá lehetőség... Ezek szerint rosszul tudják
-
rejtettlampa
tag
válasz
SeniorTilla #46983 üzenetére
Egy pendrive-ot kellett csinálni, amivel helyre lehetett állítani a biost! Csak az sem volt egyszerű, mert a bios telepítő file-t kellett kicsomagolni és abban bizonyos file-okat átnevezni, meg a kiterjesztését megváltoztatni! De több külföldi fórumon talált leírás szerint csinálva sem lett jó és Renegat1 talált nekem valami orosz fórumon egy olyan megoldást, ami végül segített!
Nem volt egyszerű menet, de végül jó lett! -
Clubforum2
tag
válasz
SeniorTilla #46957 üzenetére
Köszönöm
-
samphone
tag
válasz
SeniorTilla #46683 üzenetére
Ezen az oldalon ( https://support.hp.com/hu-hu/drivers/selfservice/hp-elitebook-745-g3-notebook-pc/7815279) a "Illesztőprogram-grafika" és ott is az alsó ( = második) driverre gondolsz? Ez lenne jó a problémámra, amit írtam az ujrainditásokról? Amúgy azt vettem észre, elkezdtem figyelni, hogy csak ha töltöről megy a notebook történik ez. Amióta figyelem, még simán akkuról nem volt ez, de lehet történt korábban ,csak nem vettem észre, mert sokszor ujraindult már.
Illetve van garanciám, ha ezt felrakom, nem ugrik a garancia? ( bocsi, ha hülyeséget kérdeztem )
-
Ciccuka
veterán
válasz
SeniorTilla #46875 üzenetére
Próbaképp lemértem egy 455 G1 töltőjének nyugalmi feszültségét: 13,8V (19.5V van ráírva az adapterre)
-
mjani1172
addikt
válasz
SeniorTilla #46855 üzenetére
Nem találtam mást, csak amiket felraktam. A fényerőn kívül a többi minden megy. Annak az egy gombnak van külön drivere?
-
Godimodi
tag
válasz
SeniorTilla #46854 üzenetére
Ezt értem abszolút,de nem szeretném,hogy leálljon a HDD akkor sem,ha telepről használom a gépet.Erre van esetleg valami megoldás?
-
AcélAgyar
tag
válasz
SeniorTilla #46673 üzenetére
És ha én innen hardverapróról vettem, és megvan az eredeti tulajdonos garanciajegye, számlája akkor érvényes a HP gyári garancia?
-
válasz
SeniorTilla #46791 üzenetére
Nem is a ciklus a lényeg, ez a gép 1,5-2 órákat ment töltő nélkül. Előtte nap is.
Most meg kihuzom és leáll a gép,,áááSzerk. Egésznapos töltőn lét után most meg jó...
ez viccelget velem
115 ciklus van benne, és 1000 ciklust ír / feltehetőleg a nagyobb aksi miatt... / Visszaszívom, akkor még nem msot hisztizek
-
CortezX
aktív tag
válasz
SeniorTilla #46784 üzenetére
A sokadik telefon után őket ajánlották, de még nem rendeltem meg.
-
zef
tag
válasz
SeniorTilla #46746 üzenetére
Azt valahonnan ki lehetne deríteni, hogy mennyi lehet árban a difi egy borzadály TN és egy IPS között? Szerintem max 5e HUF lehet, de lehet hogy el vagyok tévedve...
-
zef
tag
válasz
SeniorTilla #46744 üzenetére
Lehet, de szerintem azokat nem a HP ProBook gépekbe szerelik.
Volt ProBook 4340s és ProBook 430 G1 masinám is az 1366x768-as rettenet panelekkel -
b.kov
senior tag
válasz
SeniorTilla #46737 üzenetére
-
fonseca
tag
válasz
SeniorTilla #46726 üzenetére
Csak nem nekem.
-
Szabikaa20
őstag
válasz
SeniorTilla #46698 üzenetére
Szerintem is!
-
Conv
csendes tag
válasz
SeniorTilla #46673 üzenetére
Nem csodálkozom a válaszod stílusán, különösen, hogy rögtön a "te mit árulsz" gondolattal ébredsz. Nem mindenki ezzel él.
Képzeld csak, nem árulok semmit, sokkal inkább ITT vettem az említett gépemet egy tök megbízható és sokak által jól ismert, igen régi eladótól.
Más: szerinted az E-bayen, Amazonon és akár HA-n az a rengeteg új vagy újszerűként hirdetett gép mind 3 éves múlt? Dehogy, te is tudod, 3 éve még a gondolata sem létezett az érintett típusoknak és gyakran szinte teljes a 3 éves garancia, 1-3 hónapok hiányoznak belőle... Viszont nyilván meg van a következő támadó válaszod erre is, szíved rajta!
Javaslom, hogy polgári joggal kapcsolatban itt ne vitatkozzunk, ebben egyáltalán nem vagyunk egy szinten, hidd el. De azért elmondom, alapból semmiféle írásbeli tulajdonjog bizonyítási kényszered nincsen egy ingósággal kapcsolatban. Természetesen egyszerűsítheti az életed, ha van legalább egy adásvételi szerződésed. Létezik olyan, aki nem így vásárol értékesebb használt telefont, informatikai eszközt??? Én biztosan nem tenném enélkül.
Határozottan visszautasítom, hogy személyeskedj és bármiféle feketepiacot emlegess velem kapcsolatban. A PH fórumokra vagy a HA-ra gondolsz?
Esetleg az a gond, hogy valaki rajtad kívül itt (eltérő) véleményt fejt ki? Hisz látod, épp elegen írtuk, hogy LEHET garanciát érvényesíteni a számla bemutatása nélkül ebben a termékkörben. ELFOGADJA a szervíz, hogy nehogy félremagyarázd és sanda célzásokat tegyél ismét! Esetleg az a gond, hogy mások is árul vagy vásárol itt, hogy valaki magánszemélyként az elmúlt 5 évben 2 saját notebookot a HA-n elad vagy vesz másikat, akár az említett HP business kategóriában, az újhoz képest kb. kétharmad áron? A HP business termékek garanciáját itthon annál a pár feljogosított szervíznél nyugodtan intézheted garlevél nélkül, ahogyan ezt te SOKKAL jobban tudod nálunk, mezei olvasóknál!
Részemről befejeztem, a továbbiakban ezzel kapcsolatban ignorálom hozzászólásaid. A kritikába "rejtett" és teljesen alaptalan burkolt fenyegetést pedig a továbbiakban velem kapcsolatban, kérlek kerüld!
-
Conv
csendes tag
válasz
SeniorTilla #46670 üzenetére
Valóban kár ezen vitatkozni, láthatóan bizonyos helyeken és esetekben nem kérik, máskor és máshol pedig igen. Értem én, hogy így könnyebb alátámasztani, hogy miért számlás gépet vegyél másfél-kétszer annyiért, és ne a hibátlan, vadi új, de külföldről/céges flottából származót. Én személyesen azt tapasztaltam, hogy business kategóriában a HP-nél a gyakorlat szerint nem kérnek garanciajegyet/számlát.
Egyébként a vonatkozó kormányrendelet szerint a jótállás - legyen az a kötelező vagy az azt követő önként vállalt - igazolására elsősorban a garanciajegy szolgál, annak hiányában egy GKM rendelet alapján kötelezően el kell fogadni a számlát/nyugtát. -
dewill79
tag
válasz
SeniorTilla #46660 üzenetére
+1
-
Klara_
őstag
válasz
SeniorTilla #46660 üzenetére
A tenyek makacs dolgok, Duliee es en biztos, parafenomenek vagyunk, hogy tolunk nem keretek.
Mar elnezest de irrealis is elvarni, egy kikuldetesben levo munkatarstol, hogy garanciajeggyel vagy szamlaval jarja a vilagot, foleg, hogy ha akarna sem kapna meg, mert koze nincs hozza. Az ugyfelszolgalat naluk egyszeruen a hiba bejelentesekor elkerte a serialt, leellenorizte a rendszereben es mar intezte is a javitast. Annyiban lehet igazad, hogy en kozvetlenul a szervizt kerestem meg, nem a HP magyarorszagot. Lehet ok kekeckedenk, ha igen egeszsegukre. A lenyeg, hogy megoldhato itthon is a garanciaztatas serial alapjan. -
Gyno82
csendes újonc
válasz
SeniorTilla #46657 üzenetére
Mert a fényes kijelző kivételével megfelelne,illetve ha ilyen típusú gép nem lenne ellenemre. De nincs kőbe vésve semmi.Nem feltétel hogy ilyen vagy olyan legyen.Erre értettem hogy nem érdekel.De mivel nem értek hozzá hogy ezekben milyen panelok vannak ezért kértem segítséget.
Illetve van ugye némi elképzelésem hogy mit is szeretnék majd -
Gyno82
csendes újonc
válasz
SeniorTilla #46655 üzenetére
Köszi,de maga az érintőképernyő vagy az ultrabook stílus nem nagyon érdekel.
Jelenleg is egy Dell Inspiron 15-öt nyüstölök amit a Telekomtól hoztam ki.
Ezt örökölné a párom és én kapnék egy másikat,természetesen hamár lecserélném akkor csakis jobbra. A minimum elvárás Full Hd Matt!! ips képernyő 8 giga ram,egy legalább i5-ös proci meg egy normális videókari.
De hát pontosan egy ez kb 250 ezres játék lesz.
A telekomos részlet előny lenne.De ott most kicsit gyér a kínálat.
Na majd kiderül,szeretném majd részletre megoldani ha tudom -
Gyno82
csendes újonc
válasz
SeniorTilla #46651 üzenetére
Köszönöm
Sajnos akkor szó sem lehet róla.Fényes soha többé -
Pros
tag
válasz
SeniorTilla #46652 üzenetére
Oda is irtam, de hátha itt is van valaki aki tudja a megoldást!
-
Gyno82
csendes újonc
válasz
SeniorTilla #46644 üzenetére
Köszönöm a választ
Esetleg arról mit lehet tudni hogy a telekomos verzióban milyen kijelző van matt vagy fényes?
Mert ez nekem eléggé fontos lenne,de ott azon kívül hogy tükröződésmentes a kijelző nincsen semmi több infó.
Jelenlegi laptopom fényes kijelzős,és ilyet soha többé nem akarok.Nagyon sokat használom olyan helyen ahol egész nap az arcomba süt a nap és nincs lehetőségem teljesen beárnyékolni a helyet így gyakorlatilag egész nap süt a pofámba a nap és mintha tükörbe néznék kb
Kicsit hosszú lett...de szerintem így érthető mi is a lényeg....köszi -
cigam
titán
válasz
SeniorTilla #46635 üzenetére
Lemondtam, nézek másikat.
Amúgy a BIOS-ukban van ez a QuickWEB-es móka, vagy külön partícióról rántja be? Használható ma is? -
Pros
tag
válasz
SeniorTilla #46628 üzenetére
Meg most nézem 1 napos üzemidővel többet indult újra a hdd mint az asztalimban lévő 150 nap alatt.
Pedig az este filmet néztem róla teszteltem, másolgattam rá, torrenteztem rá, játszottam közben róla és minden szép és jó volt a noti ujrainditásáig. Most ujra nem látja a win10
-
Pros
tag
válasz
SeniorTilla #46622 üzenetére
ilyen caddy-t nem tudjátom itthon hol lehet beszerezni? Vagy ami biztos kompatibilis a 250 g4 el?
-
válasz
SeniorTilla #46620 üzenetére
Reméljük azért nem olyan sok esetben
-
Darth_Revan
veterán
válasz
SeniorTilla #46612 üzenetére
Most beszéltem telefonon a HP Magyarországgal és az ügyintéző szavait idézve :
" A HP Magyarországnak nem kell a garanciaztatashoz a számla, mivel úgyis látszódik a gep a rendszerunkben. Csak a készülék kell. Ha szükség lenne a számlára, akkor jelezzük."Akkor ezek alapján sűrűn lenne rá szükség ?
-
Darth_Revan
veterán
válasz
SeniorTilla #46602 üzenetére
Es milyen celbol kerik?
A garancia ervenyessegenek ellenorzesere vagy a pontos idejenek meghatarozasara?Ha a HP rendszer szerint van ervenyes garancia de a szamla mar nincs hozza akkor a rendszerben szereplo datumot alkalmazzak garancialis idonek vagy nem foglalkoznak a geppel es elhajtak a tulajt?
Erdekes lenne ha a kozponti adatbazis szerint van ervenyes jotallas, de megis egy darab papiron mulna a dolog...
-
Nyugis
senior tag
válasz
SeniorTilla #46568 üzenetére
beárazós topic?
van ilyen? Esetleg tudsz segiteni, hogy merre/ miben keressem?
-
zelo.adam
csendes tag
válasz
SeniorTilla #46558 üzenetére
1 % on van az akkumulátor és nem töltődik
-
samphone
tag
válasz
SeniorTilla #46548 üzenetére
Micsoda?
-
Cddd
csendes tag
válasz
SeniorTilla #46535 üzenetére
Köszönöm, hogy válaszoltál. Akkor win10-el próbálkozom tovább.
-
Ulius80
tag
válasz
SeniorTilla #46539 üzenetére
-
válasz
SeniorTilla #46541 üzenetére
Ma úgy is huncutkodok a laptopokkal, majd ránézek, habár lehet pont elfogyott az az optibay-em.
A 4530s-t este lemérem
-
válasz
SeniorTilla #46538 üzenetére
Optibay-ben megy az SSD, csak szerintem még nem próbálta
-
válasz
SeniorTilla #46538 üzenetére
A 3G előkészítés nem azt jelenti, hogy van benne 3G modem, először ezt nézd meg. A drivereket pedig a HP honlapján találod.
-
Pros
tag
válasz
SeniorTilla #46527 üzenetére
És melyiket próbáljam ki?? Kéne egy link,hogy ezt vedd meg ezzel működik, de csak a problémákat irják az emberek olyan ember még nem volt, vagy irt akinek 1tbs hdd tökéletesen ment volna win10 el.
-
whited
addikt
válasz
SeniorTilla #46517 üzenetére
Akkor kizárólag akkucsere a megoldás ?
-
Pros
tag
válasz
SeniorTilla #46519 üzenetére
Magyarázd már meg kérlek, hogy ha linux alatt ha valami tökéletes, win10 alatt meg semmi nem müködik, és a bios sem látja mindig akkor mire fogjam? Más notebookban meg szintén jó.
-
barnajozsef
csendes újonc
válasz
SeniorTilla #46483 üzenetére
Még 1 , 2 évig megtartom, aztán majd veszek másikat.
Köszi a választ. -
bbdzyx
senior tag
válasz
SeniorTilla #46492 üzenetére
Ennek hamarabb is utánajárhattam volna. Köszi, akkor marad egy külső vinyó.
-
Sefter
veterán
válasz
SeniorTilla #46485 üzenetére
Ugyan annyiba kerül, akkor nem a jobb felszereltségűt ajánlod
-
Prowler
senior tag
válasz
SeniorTilla #46485 üzenetére
Nekem Elitebook 840 G2-m van, lakótársnak pedig a G3. Nem tudom ti hogy vagytok vele de a G3 inkább tűnik visszalépésnek, a zsanérok sokkal gyengébbek, billentyűzet sokkal csattogósabb és hosszabb úton jár, rosszabb rajta gépelni. Az ezüst fedlap pedig valami hihetetlen mód karcolódik.
Én inkább venném már a Probookot, +1 év garancia sokat számít.
-
Sefter
veterán
válasz
SeniorTilla #46480 üzenetére
Gyorsabb proci, több ram.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Precision 5520, 15,6" 4K/UHD Touch, I7-7820HQ CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11,
- Dell Precision 3561, 15,6" FHD, I7-11850H CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, T600 4GB VGA, WIN 11, ( olvasd
- Dell Latitude 5520, 15,6" FHD Érintőkijelző, I5-1135G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd v
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-12650H 10Mag 16/512 RTX 4070 8GB FHD 144Hz
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Quadro FX 570 eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest