- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Milyen GPS-t vegyek?
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Google Pixel topik
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
Új hozzászólás Aktív témák
-
kidnou
őstag
Sorozatszám nincs ráírva a garipapirra, ahogy sly189 nek se. Több Hp-s ügyintézővel beszéltem, mind a bolthoz irányitott vissza. Hosszú sztori, a lényeg a bolt 3 év garival, carepackkkal adta el, de erről a HP nem tud, mivel a boltnak kellene regisztrálni ehhez a készüléket a Hp-nál, ami nekik plusz pénz (amit persze kifizettem) A fogyasztóvédelmi törvényeket hagyjuk, kb annyit is ér...
-
kidnou
őstag
válasz
wreakz #50477 üzenetére
Azt hogy kell? Épp a napokban probálgattam kideriteni, higy az akksim adja e meg magát, vagy valami nagyon meriti a gépet. ez alapján akartam az akkumulátor tesztelés kalibralast megcsinálni. De újraindításkor csak memória, merevlemez ellenőrzés van, akksi nincs. Lehet én vagyok a béna
-
kidnou
őstag
válasz
Pyttawrx #49725 üzenetére
Igen, most is azt irja. A bolt szerint 3 év, rendezzem HP-val. HP szerint lejárt, rendezzem a bolttal.
(#49727) Gus
Garijegy rendesen kitöltve, de HP ügyintézők szerint az számit amit rendszerük mutat.
Mindegy, már elengedtem a dolgot, többe kerül a sok telefon és utánajárás, mint amit gép ér. -
kidnou
őstag
válasz
SeniorTilla #49722 üzenetére
Már futottam pár kört. Azért azt kicsit nonszensznek tartom, hogy a HP nem a vásárlástól számítja a jótállás kezdetét, hiába van számlád. Van egy adatbázisuk, (fogalmam sincs mi alapján számol, nem is érdekel) de mikor megvettem a gépet, már akkor 11 hónapot irt ki rá jótállásnak. . Ja, azt elfelejtettem mondani, hogy az adataik alapján ,jó másfél hónappal előbb indult az 1 év, mint én megvettem, és egy év garit irt.
Ebben a hozzászólásban .már irtam itt erről. 2018.07.12-én vettem, nézd meg a gari kezdetét. HP ügyintézőt nem érdekelte,csatoltam nekik ezt és a garancia levelet is. -
kidnou
őstag
válasz
Pyttawrx #49719 üzenetére
Itt vettem. Mivel 250km-re lakok Pesttől igy nehéz lenne visszavinnem. Nekem a HP ügyintéző azt mondta ennyi és kész, zongorázzam le a bolttal. Bolt szerint 3 év, ahogy gari papiron van. Ördögi kör.
-
kidnou
őstag
válasz
SeniorTilla #49716 üzenetére
Nekem azt írták nem vállalják. Pereskedni meg nem állok neki, annyit nem ér az egész. A rendszerükben található időpont a mérvadó aszerint aki válaszolt
-
kidnou
őstag
válasz
SeniorTilla #49705 üzenetére
Ne hidd. Magyar boltban vásároltam 3 év garival a laptopot, HP szerint 11 hónap volt a gari. Írtam nekik, annyit reagáltak, beszéljem meg a bolttal... Hiába van garanciajegyem a 3 év gyári garanciával, kitörölhetem vele
-
kidnou
őstag
-
kidnou
őstag
válasz
freelanced #49245 üzenetére
A gond az, csak akkor tudod meg a valós garanciaidőt, ha a gép sorozatszámát beirod a HP honlapján. Addig zsákbamacska
-
kidnou
őstag
válasz
SeniorTilla #49242 üzenetére
laptop, mysoft.hu
-
kidnou
őstag
válasz
freelanced #49239 üzenetére
3 év garanciát óvatosan kezeld, nehogy úgy járj mint én. Kiderült a 3 év gari a HP adatbázisa szerint ez 11 hónap volt. Hp ügyfélszolgálat szerint rendezzem a bolttal, amiben valahol igaza van. Számlával magyar boltban vettem, úgyhogy ez se jelent már védelmet
-
kidnou
őstag
Ma az assistans program felajánlott jópár frissítést, köztük biost is. Újrainditotta magát, azóta se kép se hang, BIOS se jön be. Ilyenkor mit lehet tenni? Bs026nh típusú laptop
-
kidnou
őstag
-
kidnou
őstag
válasz
Graphics #47719 üzenetére
Hanggal én is küzdöttem, igaz más típusú a laptopom, de hátha neked is bejön. Töltsd le a HP Support Assistant programot, és azzal kerestesd a drivert. Az igy letöltött után már nincs gondom. Mondjuk érekes, hogy a honlapjukról letöltött nem müködik, ez igen. Talán neked is bejön
-
kidnou
őstag
válasz
SeniorTilla #47651 üzenetére
Fn gombot lehet valahogy szabályozni? Olyan gondom van, hogy pl. Total commanderben ha másolni akarok, akkor nem elég az f5, hanem fn+f5 kombináció kell. Többi gép után egy kicsit zavaró
-
kidnou
őstag
A héten vettem egy notebookot. Garanciával kapcsolatban kérdeznék, hátha valaki jártas ebben. Bolt infó szerint 3 év gyártói háztól-házig szállításos garancia van, HP honlapján sorozatszám alapján egy év sincs , 2019 06 29-ig él a gari. Ilyenkor mi a valós? Nem sufni boltról van szó
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Crypto Trade
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5521 - FullHD érintőkijelző, i7-11850H (16 szál), 32GB DDR4, 500GB NVME, Geforce MX450
- Új Lenovo LOQ - i7 13650, RTX 4060 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Újszerű Anker 778 12 in 1 Thunderbolt 4 Docking station dokkoló (Windows, MAC OS)
- Asus TUF Gaming A15 FA506 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 -3 év gari
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest