- Prohardver app (nem hivatalos)
- Yettel topik
- Magisk
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
csubuka
addikt
Szia!
Nekem ezzel a Proook 650 G1-el, bár másik gép, de hasonló volt. BIOS-ban semmi stb...
Alapvetően a Windows-ban kellett álltani apponként, hogy mit használjon.Ez egy másik gép éppen amiről írok, de ez az a menüpont... itt ki lehet tallózni az exe-t és ezután már majd azzal viszi amit a user akar. Felteszem ez így lesz annál a gépnél is.
-
csubuka
addikt
Sziasztok!
Egy Probook 650 G1-ben lehet, hogy megsült az i7-es proci? Ilyet tapasztaltatok már? "Multi-core" meg HT kinyomva BIOS-ban, csak úgy működik, mind az Ubuntu mind a Windows... Windows kékhalálozott, Ubuntu meg kernel panic-olt multi-core üzemmódban.
Nem használhatatlan így sem amúgy
Amúgy lehet a VRM rész inkább, ami valahogy egy maggal még túlél... nem véletlen, hogy ilyen videók léteznek gondolom.
-
csubuka
addikt
válasz
Pyttawrx #53953 üzenetére
Nézegettem a routert, a 2.4GHz a problémás, 5GHz-n megy szépen a HP. 9-es csatorna elvileg minden eszköz által emészthető kéne legyen (nem úgy mint a 13 vagy mifene)
WPA2-re vissza van véve a szekuricsi, WIFI 5 kompatibilitás kapcsolva van (ax-es router), de se azzal se anélkül nem jó. MiMo ki van nyomva. Más kütyü nem problémázik vele...
Na mindegy, köszönöm azért. Lehet egy újrahúzás sima Win10-re is elég lenne neki, egyelőre inkább akkor maradok az USB vevőnél, ha épp olyan messzi vagyok, hogy nem jó az 5GHz
-
csubuka
addikt
Sziasztok!
Talán találkoztatok már hasonlóval, ezért szeretnék kérdezni. Volna egy Probook 650 G1, sajnos van olyan 2,4GHz-es hálózat amit nem szeret, csak időnként látja stb.
Broadcom wifi kártya van benne, bcm43228 (bcm943228). A legfrissebb HP driver van fent (az is 2015-ös
), de a windows sajátjával is szórakozott. Itt a Broadcom nem nagyon ad ki drivert (2015-ös Linux drivert dob csak az oldaluk), csak maguk az OEM-ek, ahogy néztem... Nagyon nincs mit csinálni vagy van valamilyen egyéb forrás driverre? Netán egy Win 11 install próba, hátha ott a más Windows beépített driverrel jobban megy?
-
csubuka
addikt
válasz
laszlo168 #52207 üzenetére
Azt hiszem talán az Elitebook 2570p-n az alját leszedve az van feltüntetve, hogy mindkettővel megy, de ez igen ritka. Alapjában véve nem volna szabad nagyobb feszültségűvel használni, de az pl. éppen egy igen speciális példa. *Ettől függetlenül ha épp ez egy 2570p volna, akkor is nézd meg, hogy azon példányon mi van az alsó fedél mögött feltüntetve...
-
csubuka
addikt
válasz
donjohnson #52196 üzenetére
Köszi a választ!
SeniorTilla:
Köszönöm a választ! Végülis szerintem céges környezetben igen sokan csak a dokkban tartják a gépet, lecsukott állapotban. Én is a céges T580-at az utóbbi időben úgy használom., csak rádugom az USB dokkra és nem nyitom ki. A foltossága meg már jóval korábban jelentkezett, amikor még nem így használtam, gondolom mert ipari hulladék amúgy. Sajnos tényleg.
De köszönöm, ennek tudatában leszek innentől akkor. De sajnos itt a rokonnál nagyon más megoldás nincs, mert asztali ebben a helyzetben ide nem jó, és az egy nagy külső monitor a favorizált példány. A kijelzőért nem olyan nagy kár mert csak 1366*768-as, mezítlábas és ez már a kukáig asztaliként fog menni, ahogy én nézem.
-
csubuka
addikt
válasz
donjohnson #52193 üzenetére
Köszi, persze az működhet, csak gondoltam megkérdem, hátha van valami megoldás a billentyűs indításra :-) BIOS mod vagy mittudomém
SeniorTilla:
Miért problémás ez a villamos hálózat bekapcsra indulás? Helyhiány miatt rgy íróasztal billentyűzet részében van, a hőmérsékletek abszolút rendben vannak...
Még annyit tehetek max, hogy veszek egy dokkolót hozzá, de a billentyűzet kihúzható tálcát akkor is minden kikapcsoláskor ki kéne húzni...
-
csubuka
addikt
Sziasztok!
Egy Probook 650 G1 esetében, ha folyamatosan lecsukva akarom tartani, igy gomb nelkul inditanam, akkor nem sok opcióm van nem?
Kb. a villamls hálózatba dugásra indulás az opció nem? Talán még a network kábel bedugásra indítás valami router bedugásával, de ez nem túl praktikus...
Szóval olyan megoldás ezeken nincs, ha nézem, hogy külső billemtyűzet gombra cold bootos indítás nem?
-
csubuka
addikt
Sziasztok!
Ilyen kép fogad, amikor az UEFI EFI particióra rakható HP Hardware Diagnostics tool 7.9.0.0 verziojat raknam egy 1.73 legfrissebb BIOS-os 2570p-re es F2-vel indítanám a diagnosztikát. Régebbi persze így hogy az új fent van nem hajlandó települni.
A gép hibátlan gondolom valami verzióütközés van. Nektek volt már hasonló? Le kell gyalulni az EFI particiot, amin a doagnosztika van es egy regebbi verziot felrakni? (7.6.0.0 talan)
-
csubuka
addikt
válasz
SeniorTilla #52102 üzenetére
Oké, de az is bolond... most éppen OK-ot ír. Lehet, hogy pár kalibrálást rá kell tolni és megnézni, hogy hova jut... Másfél órányi memtest-el nehéz elképzelni, hogy tényleg rossz volna. Ilyet még nem láttam.
-
csubuka
addikt
Sziasztok!
Probook 650 G1-nél mennyire "normális", hogy az akksi kissé random módon elkezdte dobálni bekapcsoláskor a 601-es hibát (HP battery alert... capacity low bla-bla)? A fura az, hogy a aida 0% elhasználódást írt, bár a gyári diagnosztika mind hibásnak írja az akksit. Egy hónapja még tök jó volt, amikor épp akksiról volt használva. Az idő java részében be van dugva hálózatról megy...
A Windows hibernált szinte azonnal a kábel kihúzása után, ugyanakkor a gépen memtestet indítva - ami pörgeti izomból a ventit, szóval dolgozik a CPU - még majd másfél órát ment
Ez valami öndiagnosztikai probléma vagy csak elöregedtek a cellák?
-
csubuka
addikt
válasz
SeniorTilla #52018 üzenetére
Rendben, rákérdezek náluk.
-
csubuka
addikt
válasz
SeniorTilla #52015 üzenetére
Köszi! Azt látom, hogy itt aprón van egy pár opció pl.
Guglizgattam, utángyártottat 8k-t találtam párat. Eredetit annyira nm sikerült túrnom.
Swissparts-on én nem találtam ilyen akksit.
-
csubuka
addikt
Sziasztok!
Gyári, HP 2570-be való (sx06XL) 6-cellás akksit honnan vennétek? Kb. a 6-cellást érzem optimumnak, nagyon nem lóg ki, de már élhető hosszan mehet róla a gép...
-
csubuka
addikt
Sziasztok!
Van valakinek kipróbált forrása Probook 650 G1 ventihez? Az alin a sokak által rendelt példány egy szemét. Olyan hangos, mint a csapágyasra ment gyári, csak még valami idegesítő magas hangja is van ráadásul
-
csubuka
addikt
Sziasztok!
Egy ProBook 650 G1-ben semmi értelme az AMD 8750M dedikált GPU-nak nem? Úgy vettem észre pl. Valorantban, hogy semmivel sem lesz jobb az FPS kb., de 15 fokkal melegebb a gép dedikálttal Intel HD 4600 helyett... Az is lehet persze, hogy valami rosszul van beállítva a gépben, de a hűtés annyira nem tolerálja az i7-4610M-et és a dedikáltat együtt (100 fok lett a CPU, az erősen határ) Lehet a throttling miatt nem érzem az extra FPS-t, mert amiatt nincs. Lehet valami nem okés a géppel persze...
-
csubuka
addikt
válasz
SeniorTilla #51249 üzenetére
Szuper, köszönöm! De hogy dönti el, hogy mikor kell? Nekem jelenleg soha nem kellene... Hozzá kéne adni azokat az appokat egy listához, amiket a dedikáltról akarok hajtani? Ahogy nézegettem mintha lenne ilyen a Radeon szoftban.
-
csubuka
addikt
Sziasztok!
Egy Probook 650 G1-ben a 8750M-et kb úgy lehet "letiltani", hogy a maximális akkuidőt állítom be az Intel beállításoknál nem?
-
csubuka
addikt
Sziasztok!
Ha új ventit veszek egy gépbe (Probook 650 G1) akkor az ebayes és alisok mindegy milyen kép van a hirdetésben, mind valami random gyártó terméke nem? A gyári az Delta Electronics a matrica logo szerint ahogy nézem... vagy van tuti forrás?
Van egy olyan érzésem, hogy aminek a Delta van képként berakva az is az "FCN" lesz, így kár azt rendelni több pénzért...
-
csubuka
addikt
Sziasztok!
Ez ajánlható venti a 650 G1-es Probookhoz? Ha igazat szól a leírás akkor a kép szerinti Delta márka jó lehet, már ha nem hamis a cetli... Vagy mindegy, mert jó ideig elmennek a kissé random márkájú utángyártottak is?
-
csubuka
addikt
Sziasztok!
A HP notiknál van modbios? *Mint pl. Thinkpadeknél, ahol olyan biossal akármilyen wifi kártya berakható lett, meg ilyenek.
Ha nincs, akkor gondolom mindig a legújabb gyári bios a célszerű (egyébként meg a legújabb akár akadályozhatná a modbios-t...)?
-
csubuka
addikt
Sziasztok!
Letiltani egy i7+dGPU kivitelű Probook 650 G1-ben a dGPU-t nem lehet nem? Tehát kb a használatának mellőzését egyedül a driverezés után tudom intézni? Vagy az egyik GPU-t tiltsam az eszközkezelőben? Alapból friss install után mintha a dGPU-t használná? *Legalábbis tolja a meleget.
-
csubuka
addikt
válasz
tamas.nick #50283 üzenetére
Köszi, érdekes :-) Mondjuk ez azokat a noti procikat nem támogatja, ami a Probook 650 G1-ben fellelhető, ahogy a kompatibilitási listát néztem.
-
csubuka
addikt
válasz
SeniorTilla #50280 üzenetére
Windows alól még valani 3rd party okossággal core2 korszakban volt megoldás asszem. Csak utána már én is úgy láttam, hogy ilyen ma nincs már :-(
-
csubuka
addikt
válasz
SeniorTilla #50275 üzenetére
Köszi, ez jó információ, akkor nem csodálkozom. Édesapámat nem zavarja, csak engem, amikor biherálom a gépét nagy ritkán. Csak néhány embert zavar ez :-)
-
csubuka
addikt
válasz
SeniorTilla #50273 üzenetére
Ajjaj, köszönöm szépen!
Akkor Probook 650 G1 betegség ez úgymond? Sajnos már nem garis, így marad. A zavaró hangon kívül okés azért ahogy olvastam, járulékos bajt nem okoz a coil whine.
-
csubuka
addikt
válasz
Pyttawrx #50263 üzenetére
Más táppal, venti nélkül is cicog/cicereg. Új BIOS-al is. Tolok még olyat, hogy az i5-ösön meg ezen is BIOS reset azt utána mi a helyzet, de ezt max valamikor a jövőben. Ezeket csak a win10 frissítések miatt észleltem most, "érdekes" :-)
Gondolom az i7 proci maga más. Vagy máshogy terheli a VRM-et, pedig ugyanannyi a TDP, mint i5-nél.
Rodzser Mór: i5-tel tök korrekt, hangja alig van alap dolgoknál. Aida stressz alatt persze hallani. :D
Fedlap kopik ha durván használod. Zsanér bírja relatíve. M2 slotja nem mai elterjedt méretű ssdket fogad. Ahogy írták itt is álom pasztázni, de tényleg. -
csubuka
addikt
válasz
Pyttawrx #50259 üzenetére
Szia!
Köszi a választ! Persze mindkét gép van a családban, de csak az egyik cincog (coil whine vagy mi a precíz neve. Lehet kissé kuszán fogalmaztam. Az ami érdekes, hogy az i7-es ad ki ilyen kellemetlen cincogó hangot. Gondolom az olyan amilyen, azzal nincs mit csinálni. Mondjuk valamilyen gépen BIOS beállítások piszkálásával azért lehetett a hangon javítani...
-
csubuka
addikt
Sziasztok!
Az egyik családi Probook 650 G1 (i5, integrált) nem cixereg, míg a másik coil whine-os (i7, dedikált GPU). Ez kb ilyen lutri akkor? Vagy valami BIOS beállítás különbsége lehet vagy a kissé más hardveres kiépítés, hiába ugyanaz a modell?
-
csubuka
addikt
válasz
Pyttawrx #50210 üzenetére
Köszönöm válaszod!
Értem, és ezen 1 év alatt az MX-4 még semmit sem szárad? Igazándiból minél kevesebbszer kéne géphez nyúlni annál jobb persze.
wreakz:
Köszönöm Neked is! Ez a HY510 is elég alap, majd ránézek egy régebben buherált gépre, hogy az mennyire száradt meg. Ha nem száradna gyorsan, csak épp nem is a legtopabb hővezető, akkor felőlem okés :-) -
csubuka
addikt
válasz
Pyttawrx #50208 üzenetére
Köszönöm. 65 foknál így is megáll a melegebb mag, az full jó. Ilyen aida stressznél nagyobb tethelést kb. sosem fog kapni.
Az általad említett paszták azok az idő múlását is jól bírják akkor nem csak kezdetben nagyon jók? Ezek érdekelnek engem igazán, hogy idővel mennyire romlanak le. Mondjuk pár évente lehet úgyis kéne pasztázni, csak ezt nem sokan cainálják bevallom én sem. Nagy ritkán megcsinálok egy gépet, ha más is van vele, pl most SSD csere kapcsán lett ez szétszedve.
Lehet szétszedem a GD900-as asztalit megnézni mennyire szárad a paszta, csak az melós...
Akkor ilyen semmi extra gépeken is más pasztát használsz?
-
csubuka
addikt
válasz
Pyttawrx #50206 üzenetére
Köszi a választ, érdekes cikk.
Hmm, nagy bajom talán nem lesz az 5 fok diffiből nem? Újracsinálni nem akarnám, csak azért, hogy kevesebb difi legyen a magok között.
Valóban elég középszer. De a gép is elég langyi konfig. i5 integrált GPU-val. Ilyen semmi extra laposokba ez is jó gondolom. Ezt nem hajtja senki úgy se, ahogy egy AIDA hajtaná. Ennek ez is jó tán. Illetve van GD900-am, azt rakom a durva asztalimba, de a cikk szerint azt meg hamisítják (lehet, hogy amim van az is hamis, de nem lett hangosabb a gép az elmúlt egy évben). A közepes HY510-et meg csak nem hamisítja senki :D
*Egy év múlva ránézek erre a laposra, hogy mennyit nőtt a max hőmérséklet. Azzal a száradás sebességére lehetne következtetni. Szerintem az átlag gyári paszta sem sokkal kobb, mint ez a HY510. Inkább ha kevésbé szárad a jobb paszta és kevesebb meló lesz a jövőben egy családban levő géppel akkor éri meg a drágább. A kezdeti jobb hőmérséklet értéknél a stabil, hosszútávú középszer jobb nekem. (De ezekkel az átlagos gépekkel nem hiszem, hogy akár csontszáraz pasztával is túlmelegedési panaszok lennének tán.
-
csubuka
addikt
Sziasztok!
Befejeztem a 650 G1 pasztázását. Átlagban 10 fokot nyertem, sima HY 510 pasztával. De a két mag között AIDA stressz tesztben 5 fok van. Az normális vagy a pasztát az egyik oldalon rosszabbil terítettem el? Mondjuk tökéletes gondolom sosem lesz a terítés és ez jól van, ahogy van... Csodát nem tudok művelni, mert túl se akarom tolni.
-
csubuka
addikt
válasz
SeniorTilla #50185 üzenetére
Köszönöm válaszod!
Okés, most ugye szereztem bele L-eset. Így okés. Az elsődleges slot-ban gyárilag L-es volt. Másodikban "simával (DDR3 nem L-es)" nem adta.
(#50186) Pyttawrx : Köszönöm Neked is. Érdekes, valóban. Más doksikban nem írta így az L-es kívánságot, de itt igen. Akkor lehet, hogy nem tud 1,5V-ot adni a RAM-oknak, aztán a sima DDR3-ak 1,35V-on hibázhatnak rendesen. Nem véletlen, hogy rinyált akkor.
-
-
csubuka
addikt
válasz
dewill79 #50181 üzenetére
Szia!
Köszönöm szépen!
Okés, tehát az teljesen normális, hogy ha az egyik nem L-es akkor kiabál. Csak kiabált, tájékoztatott, hogy nem jó ez így. Kerítek L-eset, van is. Kb. ugyanaz a modul, csak L-es 2x4-es kivitel, 1333 MHz. Nem a freki miatt vagy időzítések miatt kiabált* tán vagy a chip kiosztás miatt (2 oldalas oldalanként 4 chip)... szóval ez általános gond, hogy nem lehet kombinálni L-est nem L-essel? Egy gépben már sikerült így használnom a memóriát és látszólag nem volt baj.
*De persze írni nem írta, hogy mi a baja, csak, hogy baja van.
MÁS: Azt jól érzem, hogy ebben a gépben ventit pucolni és pasztázni csak úgy lehet, ha leszedem a csavarokkal együtt az alsó deklit (nem a gombbal oldható fedélkére, hanem az összes többire gondolok)? Nekem nem sikerült kiszednem a ventit komoly szétszedést pedig nem akarok...
-
csubuka
addikt
Sziasztok!
A Probook 650 G1 valamiért háklis volt egy RAM modulra (bekapcsoláskor rinyált a BIOS, hogy instabil vokna és inkább kapcsoljam ki), Micron DDR3 1333MHz, 2*4 semmi extra. Van ugyanilyen Micron modulom, csak DDR3L. Az meg okés látszólag. Hiába nem írja a user manual ez az L-es modulokat szereti? Vagy ha az egyik modul L-es akkor mindkettőnek annak kéne lennie? Másik gépben (HP 2570p) simán elvoltak egymással....
-
csubuka
addikt
Sziasztok!
Fix infót nem találok arról, hogy a HP HSTNN-I11X dokkkal kompatibilis-e a 650 G1 Probook. Nem tudjátok netán, hogy mennek-e együtt?
A HP HSTNN-I11X tűnik a legolcsóbb dokknak, ami talán mehet vele. A HP A7E32AA alig elérhető, pedig az van a gyári kompatibilitási listán.
Köszönöm előre is!
-
csubuka
addikt
Sziasztok!
A Probook 650 G1-hez a HP HSTNN-I11X a legolcsóbb dokk nem? Nem nagyon sorolják fel a kompatibilitási listán hirdetéseknél...
Nekem annyira kell, hogy külső gombról lehessen indítani, asztali pótlékként még kinyitni se kelljen.
-
csubuka
addikt
válasz
SeniorTilla #49497 üzenetére
Köszönöm, átmászok oda akkor.
-
csubuka
addikt
válasz
SeniorTilla #49495 üzenetére
Köszönöm szépen!
És véletlenül még akár arra is lehet esély, hogy egy sima Windows 10 (a mostani OEM key-el megegyező kivitel, tehát Pro) felmegy rá nem? Telepítés közben magát aktiválná gyakorlatilag a BIOS-ból kiolvasott OEM key alapján, hiába csak egy sima Microsoft-tól beszerzett ISO a telepítő nem? Az oké, hogy lehetséges, hogy hivatalosan véget ért az akció, de arról aztán senki sem tehet, hogyha alattomosan automatikusan aktiválná magát... holott senki sem kérte rá a telepítőt.
-
csubuka
addikt
Sziasztok!
A Probook 650 G1 az már olyan évjárat, hogy, ha gyárilag Windows 8-al jött, akkor ne nagyon keressem rajta a Windows matricát, amin a product key lenne nem? A Win 8-as előtelepített gépeknek már mind a BIOS-ban van a kulcsuk nem nem fizikailag rájuk ragasztva?
-
csubuka
addikt
Sziasztok!
Ezek a dedikált 8750M-ek nem olyan elpusztulós fajták ugye?
Lehet, hogy egy Probook 650 G1 lesz majd a családban beszerezve 8750M-el, 128-bites, 1GB GDDR5 VRAM-al. Mondjuk a bench szerint csak másfélszer erősebb, mint a HD4600, szóval óriási értelme lehet nincs is, de akkor már ne legyen elromlós.
Köszönöm előre is az infóitokat!
-
csubuka
addikt
válasz
SeniorTilla #47465 üzenetére
Még annyi jutott eszembe, hogy ez vlaami laza csavar nem? Szóval, ha egyszer oda jutnék, akkor azért meg lehetne húzni nem, tehát javítható? Csak elméleti síkon kérdezem.
Másik gond, hogy a BIOS update nem megy neki. 2014-es BIOS-a van, gondolom a mostani update nincs felkészítve arra, hogy kompatibilis legyen a gyári BIOS-al. Ez ilyen és maradjon a gyári azt annyi?
-
csubuka
addikt
válasz
SeniorTilla #47465 üzenetére
Rendben, köszönöm szépen! Szuper hír.
-
csubuka
addikt
Sziasztok!
Az Elitebook topik kicsit kihalt, elnézést, hogy ide átvándoroltatom e kérdést, de talán sokan közületek már szereltek 2570p-ket egész mélyen. :-)
Egy 2570p esetén a zsanér melletti dísztakaró (hinge cover cap), hogyan tehető lötyögésmentessé? Vagy ne foglalkozzak vele mert nincs tényleges szerepe?
Ahogy néztem nem egy erőhatásoknak kitett rész, csak dísz szerepe van, tehát nem amiatt fog letörni az egész kijelző a gépről.
Köszönöm hozzászólásaitokat!
-
csubuka
addikt
Sziasztok ismét!
Még egy apró kérdésem lenne: A 2570p-nek gyárilag 18,5V-os 65W adaptere van. Ha én olyan "Smart" adaptert használok, ami 90W 19V az gond? Nem teljesen egészséges nagyobb feszültséggel táplálni az elektronikát gondolom, ha nem úgy tervezték, bár az eltérés nem nagy, 5%-on belüli.
-
csubuka
addikt
Sziasztok!
A HP 2570p-hez van ajánlott utángyártott akksi forrás? Valami tippetek lenne erre?
Jó gép csak jó akksival ritkán lehet kifogni.
-
csubuka
addikt
Sziasztok!
Szert tettem egy hibás dv6700-ra. Jól sejtem, hogy GPU BGA hibája van, ha bekapcsolás után nincs kép? Külső monitoron sincs, RAM csere-berére sem reagál... Elég elátkozott gép lehet ez, ahogy kutattam a netem, tiszta betegágy, nem mintha sokat érne, ha működne is
Csak kíváncsiságból ránéztem egy fél órára, hogy mi lehet vele...
8400GS a GPU (ami megsült
), WXGA panel, Amd Turion 64x2 TL-60 CPU, 6 cellás akksi, ami még működik, 90W táp, Vista matrica. Egy tálca sörért csak elmegy alkatrésznek egyben
Vagy nem.
-
csubuka
addikt
válasz
SeniorTilla #39387 üzenetére
Oké, köszi. Csak egy kolléga céges gépe, szóval, ha megkergül, akkor nem lesz túl derűs, csak kukáztam neki otthonról egy 1 gigás modult, mert panaszkodott a sebességre (joggal) és új gépet egyelőre nem kap. 32-bit oprendszerrel nagyon csodás a szerkezet...
Ez az össz bővítés nagyjából, 2 gigás modul már pazarlás volna...
-
csubuka
addikt
Sziasztok!
A Probook 6550b mennyire érzékeny arra, ha kétféle ram van benne? Értem úgy, hogy más méret (2GB, meg egy 1GB-os lenne benne), esetleg más a chipszám, időzítés picivel... A gyári 2 ggás mellé raknám be az 1 gigásat.
Viseli az ilyesmit van valakinek tapasztalata? Vagy ki kell próbálni és memtest, meg aida stress vagy éppen egy prime95blend alatt sok ablakban böngészni meg filmet nézni és figyelni hogy van-e kékhalál ilyesmi.
Vagy egyáltalán bekapcsol majd-e
Köszönöm
-
csubuka
addikt
válasz
SeniorTilla #38427 üzenetére
Értem, akkor várok egy picit...
(#38423) gerii: Lehet, hogy akkor már megfontolná a finnyás ismerős a T530-at
-
csubuka
addikt
válasz
SeniorTilla #38425 üzenetére
Köszönöm, akkor nézelődök. Akinek lenne annak nem jön be a TP dizájn
Pedig az nagyon fontos egy munkaeszközön. Az ásónak is jó formaterv kell elvégre
Így maradt a HP, ami beszerezhetetlen
Mindegy.
-
csubuka
addikt
Sziasztok!
Használt üzleti HP-t kitől érdemes venni? HP 8540p érdekelne leginkább.
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen egeret válasszak?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Fűnyíró topik
- A OnePlus ellen biztonsági aggályok miatt indítanának vizsgálatot az USA-ban
- Linux kezdőknek
- Overwatch 2
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Felújított Dell Vostro 15 3568 (7. gen. i5, 16GB RAM, SSD+HDD, jó akku, videokártya)
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Precision M6600 i7-2720QM I 8GB I 500SSHD I 17,3" FHD I Quadro I Cam I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- FSP RAIDER S 750W 80 PLUS Silver táp
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged