Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Conv

    csendes tag

    válasz SeniorTilla #46673 üzenetére

    Nem csodálkozom a válaszod stílusán, különösen, hogy rögtön a "te mit árulsz" gondolattal ébredsz. Nem mindenki ezzel él. :) Képzeld csak, nem árulok semmit, sokkal inkább ITT vettem az említett gépemet egy tök megbízható és sokak által jól ismert, igen régi eladótól.

    Más: szerinted az E-bayen, Amazonon és akár HA-n az a rengeteg új vagy újszerűként hirdetett gép mind 3 éves múlt? Dehogy, te is tudod, 3 éve még a gondolata sem létezett az érintett típusoknak és gyakran szinte teljes a 3 éves garancia, 1-3 hónapok hiányoznak belőle... Viszont nyilván meg van a következő támadó válaszod erre is, szíved rajta!

    Javaslom, hogy polgári joggal kapcsolatban itt ne vitatkozzunk, ebben egyáltalán nem vagyunk egy szinten, hidd el. De azért elmondom, alapból semmiféle írásbeli tulajdonjog bizonyítási kényszered nincsen egy ingósággal kapcsolatban. Természetesen egyszerűsítheti az életed, ha van legalább egy adásvételi szerződésed. Létezik olyan, aki nem így vásárol értékesebb használt telefont, informatikai eszközt??? Én biztosan nem tenném enélkül.

    Határozottan visszautasítom, hogy személyeskedj és bármiféle feketepiacot emlegess velem kapcsolatban. A PH fórumokra vagy a HA-ra gondolsz? :) Esetleg az a gond, hogy valaki rajtad kívül itt (eltérő) véleményt fejt ki? Hisz látod, épp elegen írtuk, hogy LEHET garanciát érvényesíteni a számla bemutatása nélkül ebben a termékkörben. ELFOGADJA a szervíz, hogy nehogy félremagyarázd és sanda célzásokat tegyél ismét! Esetleg az a gond, hogy mások is árul vagy vásárol itt, hogy valaki magánszemélyként az elmúlt 5 évben 2 saját notebookot a HA-n elad vagy vesz másikat, akár az említett HP business kategóriában, az újhoz képest kb. kétharmad áron? A HP business termékek garanciáját itthon annál a pár feljogosított szervíznél nyugodtan intézheted garlevél nélkül, ahogyan ezt te SOKKAL jobban tudod nálunk, mezei olvasóknál!

    Részemről befejeztem, a továbbiakban ezzel kapcsolatban ignorálom hozzászólásaid. A kritikába "rejtett" és teljesen alaptalan burkolt fenyegetést pedig a továbbiakban velem kapcsolatban, kérlek kerüld!

Új hozzászólás Aktív témák