- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- VoLTE/VoWiFi
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Igen, azért is mondtam nem a telepítéssel van gond, de tuti szoftveres. Hát winfos.... .
Hátha az a frissítés megoldja. Amúgy még memtest-tel ha teszteled a ramot, az picit terheli is a gépet, és a melegedést tudod vele ellenőrizni, talán. Hátha egy másik update helyre rak mindent
-
-
-
Igen ezekre gondoltam
Pedig ott meleg ahol kell, ahol jön ki a meleg levegő. Esetleg meg lehet próbálni egy live rendszerrel. Ha annál nem jelentkezik, akkor csak a frissítés zavart be, bár ez nem jellemző. Dell-nél volt jellemző ez hogy brutális meleg, ahol távozik a levegő.
-
Peter Kiss
őstag
Processzorhasználatot nézd meg, hogy pontosan mi is terheli. Youtube-ot mondtad, az ilyen multimédiás cucc, és amennyiben X kodeket használ (VP9 talán a gyilkos, nem emlékszem pontosan), aminek jó lenne hardveres gyorsítás, ami esetleg nincs a gépben, akkor mindent a CPU-ra terhel, GPU nem fog segíteni.
Böngészőben is jöhetett ezzel kapcsolatos, vagy független változás, más render-t használ, vagy ilyesmi. -
-
-
-
SP4C3
veterán
Wireless szarságok soha nem fogják utolérni a normális kábeles hálózatot. Személy szerint én is, ha csak tehetem, akkor kábelről használom a lapost. Egyébként a lassulást a jel gyengesége okozhatja. Elektromos berendezések és fém tárgyak zavarnak be.
Ja és WiFi "half speed duplex" cable "full speed duplex" - WiFi-vel csak 1 irányú a kommunikáció egy adott pillanatban, míg kábellel oda visza.
-
adika4444
addikt
Milyen gép?
Egyébként ha Intel 7260 akkor nem kell javíttatni, az úgy rossz ahogy van... Volt 1 évig szerencsém ilyen kártyához, utáltam is, néha beszaggat. Több routerrel, körülötte más gép meg nem rosszancskodik. Továbbá vagy 5 gépet ismerek ilyen kártyával. Mindegyik ugyan olyan trágya... -
-
Dhampir
félisten
milyen laptopot vegyek topikban, és a laptopszalon.hu is ezt ajánlották
Talán nem véletlenül.
Látatlanban engem is majdnem meggyőzött valaki a legújabb Pavilionról, amely az IPS-kijelző révén csábítgatott.
A józan észre szavaztam és bár sz@rrantyúbb kijelzővel, de egy HP ProBook 650 G1-et választottam, amely akár a régi játékokat is elbicegteti (amivel az Intel Graphics HD 4000 is elboldogult HD-felbontáson). Az elődjét (6570b) is nagyon kedveljük.
Jó lenne idővel garanciahosszabbítást kérni rá, csak nem tudom, hogy a Technikai Support feltárcsázásával erre vonatkozóan szolgálnának-e felvilágosítással.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Autós topik
- E-roller topik
- Microsoft Office és Office 365 topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vezetékes FEJhallgatók
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- További aktív témák...
- Lenovo LOQ 15APH8 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7840HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- 9430 2-in-1 14" QHD+ IPS érintő i7-1265U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ASUS TUF F15FX506 Gaming laptop Rtx 3060 i511400 alaplappal bontás
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- HP Elitebook 840 G8 14" fullHD i5-1145G7 32/512GB Garancia
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged