- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Magisk
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Igen, azért is mondtam nem a telepítéssel van gond, de tuti szoftveres. Hát winfos.... .
Hátha az a frissítés megoldja. Amúgy még memtest-tel ha teszteled a ramot, az picit terheli is a gépet, és a melegedést tudod vele ellenőrizni, talán. Hátha egy másik update helyre rak mindent
-
-
-
Igen ezekre gondoltam
Pedig ott meleg ahol kell, ahol jön ki a meleg levegő. Esetleg meg lehet próbálni egy live rendszerrel. Ha annál nem jelentkezik, akkor csak a frissítés zavart be, bár ez nem jellemző. Dell-nél volt jellemző ez hogy brutális meleg, ahol távozik a levegő.
-
Peter Kiss
őstag
Processzorhasználatot nézd meg, hogy pontosan mi is terheli. Youtube-ot mondtad, az ilyen multimédiás cucc, és amennyiben X kodeket használ (VP9 talán a gyilkos, nem emlékszem pontosan), aminek jó lenne hardveres gyorsítás, ami esetleg nincs a gépben, akkor mindent a CPU-ra terhel, GPU nem fog segíteni.
Böngészőben is jöhetett ezzel kapcsolatos, vagy független változás, más render-t használ, vagy ilyesmi. -
-
-
-
SP4C3
veterán
Wireless szarságok soha nem fogják utolérni a normális kábeles hálózatot. Személy szerint én is, ha csak tehetem, akkor kábelről használom a lapost. Egyébként a lassulást a jel gyengesége okozhatja. Elektromos berendezések és fém tárgyak zavarnak be.
Ja és WiFi "half speed duplex" cable "full speed duplex" - WiFi-vel csak 1 irányú a kommunikáció egy adott pillanatban, míg kábellel oda visza.
-
adika4444
addikt
Milyen gép?
Egyébként ha Intel 7260 akkor nem kell javíttatni, az úgy rossz ahogy van... Volt 1 évig szerencsém ilyen kártyához, utáltam is, néha beszaggat. Több routerrel, körülötte más gép meg nem rosszancskodik. Továbbá vagy 5 gépet ismerek ilyen kártyával. Mindegyik ugyan olyan trágya... -
-
Dhampir
félisten
milyen laptopot vegyek topikban, és a laptopszalon.hu is ezt ajánlották
Talán nem véletlenül.
Látatlanban engem is majdnem meggyőzött valaki a legújabb Pavilionról, amely az IPS-kijelző révén csábítgatott.
A józan észre szavaztam és bár sz@rrantyúbb kijelzővel, de egy HP ProBook 650 G1-et választottam, amely akár a régi játékokat is elbicegteti (amivel az Intel Graphics HD 4000 is elboldogult HD-felbontáson). Az elődjét (6570b) is nagyon kedveljük.
Jó lenne idővel garanciahosszabbítást kérni rá, csak nem tudom, hogy a Technikai Support feltárcsázásával erre vonatkozóan szolgálnának-e felvilágosítással.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Könyvajánló
- Synology NAS
- Milyen autót vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- További aktív témák...
- Új Lenovo 16 Ideapad Slim3 WUXGA IPS Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Lenovo 14 Thinkpad X1 Carbon G9 WUXGA IPS i7-1185G7 vPro 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- i5 HP Pavilion DV7 laptop
- Új Thinkpad X1 Carbon 10th, 14" FHD+ IPS, i7-1260P, 32GB, 1TB NVMe, ujjlolv, IR kam, gar
- Latitude 5420 27% 14" FHD IPS érintő i5-1145G7 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest