- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Google Pixel topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bati0501
őstag
Sztem kérdezd meg SeniorTilla -t.
-
Bati0501
őstag
válasz
SeniorTilla #47262 üzenetére
Furcsáltam is, de gondoltam lehet, hogy választékpolitikai megfontolásból nincs.Csak a honlapjuk is fura akkor, mert ahogy az előző hsz-emben is írtam, a magyar oldal átvisz az amerikaira, ahol nincs 15,6": [link]
Na mindegy, a lényeg hogy létezik. -
Bati0501
őstag
válasz
Gyulu25 #47257 üzenetére
Envy-k között sztem tuti kell lenni.
Én eggyel kisebb méretben (13,3") nézelődtem, ott biztosra vannak ilyen spec. konfigok.A HP hivatalos magyar honlapján nem találtam 15,6"-os Envy-t- ami egyébként átdob az amerikai oldalra-, de az amerikain már igen, de ha jól gondolom ezek már nem a legújabb modellek, míg a hivatalos HP magyar oldalon gondolom csak azok vannak fent, így lehet, hogy az idei modellek között nincs ekkora méretben (
).
Szóval az amcsi oldal: [link]
Az itteni spec.-ek szerint minden kívánságodnak megfelelő modell létezik. Kérdés, hogy valahol kapható-e még. -
-
Bati0501
őstag
válasz
XboxGamePass #47251 üzenetére
Köszi, ez biztató.
Amúgy nem is annyira a minőségükre vagyok kíváncsi, mert biztos jó, hanem jó lenne élőben látni őket. -
Bati0501
őstag
válasz
XboxGamePass #47249 üzenetére
Pont én is ma szerettem volna megnézi élőben egy Probook-ot és ne adj Isten egy Envy-t a miskolci MediaMarktban, mert pont arrafelé jártunk, és nem meglepő módon egy se volt.
Euronics van még itt, más nem igen jut eszembe, ahol meg lehet nézni laptopokat, de nem hiszem, hogy ott lenne.
Úgyhogy ha az ember nem pesti elég szívás megnézni a dolgokat, mert nem igen lehet. (Persze lehet, hogy Győrben, Debrecenben is meg lehet már nézni a dolgokat.) -
Bati0501
őstag
válasz
SeniorTilla #47235 üzenetére
Köszi szépen!
Igazából jobban tetszene az Envy, mert az tényleg szép, míg a másik tényleg átlagos(abb) forma.
Viszont az Envy-nek a zsanérjában nem tudom mennyire lehet "bízni", mennyire bírja tartósan, hogy az tartja a gép súlyát - az ötlet viszont jó, hogy megemeli a jobb szellőzés érdekében.Az alkatrészes dolgot is a másik topikban mondták. Lehet, hogy én értettem félre, és van alkatrész hozzá, csak méregdrágán. Ez mennyire igaz, pl. az akksi mennyibe kerül az egyikhez és másikhoz kb.?
Szerelni, bővíteni nem igazán szeretném, elég nekem azok az összeállítások, amiket ennyiért már lehet venni.
Viszont a jó/jobb képminőség fontos lenne. Neked mi a véleményed a 4K-ról ilyen kis 13,3" méretben ilyen felhasználáshoz (Excel, Word, PowerPoint, böngészés, sorozat-film nézés)?
/Sztem nekem elég lenne 13,3", de olyat is olvastam, hogy ez a méret még drágább is lehet, mint egy 15,6"... szóval fogalmam sincs./
-
Bati0501
őstag
Sziasztok!
Mostanában gondolkozok a laptopvásárláson, már pár napja kértem segítséget a milyen notebookot vegyek topikban, az ottani kérdéssorra ezek a válaszaim:
(1): Mostanában, de nem sürgős, tudok várni, ha kell/megéri.
(2): 230e Ft, de ha tényleg megéri, akkor 250e Ft.
(3): Excel, Word, PowerPoint, böngészés, sorozat-film nézés.
(4): Nem lenne rossz persze, ha elboldogulna játékokkal is (nem a legújabbakkal és persze nem a legmagasabb beállításokon, akár még csak nem is natívban), de tudom, hogy nem igazán lehet erre számítani, ezt nem is arra venném, de ha mégis tudná, az hab lenne a tortán.
(5): 13,3" is jó nekem, de persze lehet 15,6" is, ha jobb ár/érték arányú. Panel IPS, felbontás FHD - ezzel kapcsolatban még lejjebb szeretnék valamit kérdezni.
(6): Valószínűleg lenne hordozva, de nem túl sokat, utazás közben nem használnám.
(7): Nem szükséges.
(8): HDD is megfelelne, de ha belefér, akkor lehet SSD, utóbbi esetben 256 GB. RAM-ból szeretnék 8 GB-ot. Optikai meghajtó olyan is-is.
(9): Semmi olyan, amik nem lennének általában rajtuk.
(10): Lehet új is, használt is - garanciával.
A felbontással kapcsolatban azt szeretném kérdezni, hogy látom már vannak 13,3"-os 4K laptopok is. Van értelme ilyen kicsi képernyőn ekkora felbontásnak? Olvashatók maradnak a betűk-számok? Excelben nem folyna ki az ember szeme?
Ha nem baj, én nem írnám most le, hogy én az olvasottak alapján mivel szemezek, kíváncsi lennék, hogy Ti ezek alapján mit javasolnátok.Kaptam is segítséget, a Probook 430-at ajánlották leginkább, míg a nekem szimpi Envy-t nem annyira, mert ha kell hozzá alkatrész, akkor ritka és nagyon drága. 4K kijelzőt se igen ajánlották, amihez én egyáltalán nem ragaszkodom, csak meglepődtem, hogy már ilyen árkategóriában is van.
Az Envy-t SeniorTilla fórumtársnál láttam, ami belefér a keretembe.
Ti hogy látjátok a dolgot, mit gondoltok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ASUS TUF Gaming A17 FA707NV - 17.3"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1,5TB - RTX 4060 - Garancia
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- ZBook Firefly 14 G11 14" FHD+ IPS Ultra 7 155H 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest