- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- iPhone topik
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobil flották
- VoLTE/VoWiFi
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
rejtettlampa #46979 üzenetére
Ez jó hír
mit csináltatok vele?
-
rejtettlampa
tag
válasz
rejtettlampa #46974 üzenetére
Renegat1!
Itt is nagyon-nagyon köszönöm a segítséget!Azért írom ezt, mert a fórum olvasók nem tudják, hogy Renegat1 privátban segített nekem, utána járt a dolognak és a segítségével sikerült megmenteni a gépet a bios haláltól! Helyreállt és most újra fut szépen!
Ezért örök hálám! 😃 -
Ciccuka
veterán
válasz
rejtettlampa #46971 üzenetére
Notebook hibák topik is van még
-
CortezX
aktív tag
válasz
rejtettlampa #46974 üzenetére
Nem akarok vészmadár lenni, de én ugyanezeket végig próbáltam. Az EliteBook bios frissítője megcsinálta a recovery pendrive-ot, de meg se mukkant tőle a gép (több verziót és pendriveot próbáltam). Fél nap kutatás és próbálkozás után feladtam. Anno 15-20e-t mondtak nekem a bios újraírásra, de inkább vettem egy donort hardverapron és kicseréltem az alaplapot.
-
renegat1
tag
válasz
rejtettlampa #46971 üzenetére
-
renegat1
tag
válasz
rejtettlampa #46964 üzenetére
Szia!
Itt nézd meg , lehet segít:[link] -
CortezX
aktív tag
válasz
rejtettlampa #46960 üzenetére
Én ugyanígy csináltam ajtótámaszt egy EliteBook 8460p-ből. Két szervizben is járt, de nem tudtak mit kezdeni vele. Elvileg a bios kiforrasztása és újraírása/cseréje megoldotta volna a problémát, de nem akartak rá garanciát vállalni. Azóta csak bios-ból indítok bios frissítést.
Egyébként meg érdekes, hogy a jelenlegi notimnál (ProBook 430 G4) a bios-ból indított frissítés nem talál újabb verziót, míg a HP oldalán van frissebb win-es telepítő. De ezek után inkább nem kockáztatok vele.
-
Ciccuka
veterán
válasz
rejtettlampa #46960 üzenetére
Az újabb Probook-oknál többlépcsős ez a folyamat. (windows-ban ellenőriz, korábbi bios-t lementi, új bios-t ideiglenesen felmásolja a tárolóra, majd újraindul a gép és közvetlen a bios betöltésekor kezdi meg a tényleges írási műveletet).
HP oldaláról töltötted le?
-
Ciccuka
veterán
válasz
rejtettlampa #46958 üzenetére
Csak stabil/tiszta gépen érdemes bios-t frissíteni (Prime95-el érdemes tesztelni). Valószínűleg csak szaki tudja megcsinálni már. Hol tartott a művelet pontosan?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest