- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Godimodi
tag
Sziasztok!
Van egy HP 450 G2-esem, de sajnos a jack aljzata nem az igazi, kicsi mozgatásra már dobja is a hangot a hangszóróira, amikor fejhallgatót használnék. Megnéztem youtubeon pár videót és úgy gondolom nem volna túl nagy ördöngősség kicserélni az usb audio port boardot, csináltam már hasonlót is.
Az Ebayen találtam néhány helyen alkatrészt hozzá. Van esetleg ezzel valakinek tapasztalata? Vajon milyen minőség lehet, érdemes beépíteni? -
Godimodi
tag
válasz
Godimodi #48514 üzenetére
Felhívtam az ügyfélszolgálatot, azt mondták, hogy jelenleg erre nincs garancia, mert a viszonteladó nem regisztrálta a terméket és ezügyben a vásárlónak kell keresni a boltot, ahol vette. Ha jól értelmezem, ennek a vége az, hogy max a Curry's-ben lehet érvényesíteni azt a maradék 6 hónapnyi garanciát.
-
Godimodi
tag
válasz
SeniorTilla #48512 üzenetére
Közben beszéltem a tulajjal, nincs más garanciapapírja, csak a blokk a Curry's-ből. Holnap felhívom az ügyfélszolgálatot és leírom, mi a helyzet. Egyébként, ha itthon nem érvényesíthető, de a gép megkímélt, mennyi pénzt szabad adni ilyenért (ajánlott egyáltalán?), illetve ha itthon érvényesíthető a garancia mennyit érhet egy ilyen használt gép?
200 körül láttam vegyes felhozatalt GTX1050-es gépekből az aprón több-kevesebb garanciával körítve mindenféle márkából. -
Godimodi
tag
válasz
SeniorTilla #48510 üzenetére
Az eladója egy blokkot küldött, a Currys-ben vette a gépet.
-
Godimodi
tag
Sziasztok!
Adott egy HP Pavilion Power gép, ami angliából származik, 6 hónapos. A kérdésem az volna, hogy az 1 év garancia, amit adnak a termékre az itthon is érvényesíthető, vagy csak angliában? Leellenőriztem a gép garanciáját és ez a kép fogadott:
Jól értelmezem, hogy csak az eredeti vásárló tudja érvényesíteni a garanciát és csak abba a boltba szól (nem hivatalos HP bolt), ahol a gépet vásárolták?Köszi
-
Godimodi
tag
válasz
SeniorTilla #46854 üzenetére
Ezt értem abszolút,de nem szeretném,hogy leálljon a HDD akkor sem,ha telepről használom a gépet.Erre van esetleg valami megoldás?
-
Godimodi
tag
Sziasztok!
HP 450 G2-es laptopom van,win10 oprendszerrel.Sajnos ha magára hagyom a gépet, akkor egy idő után néhány másodpercenként megállítja majd újra felpörgeti a HDD-t,ami ugye egyrészt így nem takarékos,másrészt nem tesz jót,harmadrészt bosszantó mellette ülni.Beállítottam az energiagazdálkodásnál,hogy ne állítsa le soha a merevlemezt semmilyen esetben,valamint eltávolítottam a HP-s merevlemezes alkalmazást (3d drive guard azt hiszem),de sajnos ettől függetlenül ugyanez a hiba fenn áll.Tudtok esetleg adni valami tippet,amivel ezt meg tudnám szüntetni? Elég gyorsan gyűlnek a stop/start értékek,ha HD sentinelben ránézek
Egyébként sem egy villám a vinyó,nem szeretnék tovább ártani neki
Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Háztartási gépek
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Windows 11
- Kutya topik
- Bestbuy játékok
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- P16s Gen2 16" 4K+ OLED Ryzen 7 PRO 7840U 64GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Asus TUF Gaming A15 FA506 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 -3 év gari
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Elegáns és Erős: MSI Prestige 15 Creator/Gamer Laptop makulátlan állapotban.
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged