Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bunfi
őstag
válasz
CortezX
üzenetére
Köszi az ötletet, de nézegettem hasonlókat. Nem tudom, hogy van-e a HP-nak saját töltési szabványa (mint a QC vagy az Apple sajátja).
Nemrég kezdtek el megjelenni a GaN 60-100W-os töltők. A tesztekben amit találtam volt pár amit jónak mondanak, de a legtöbb Amazonos (pl.) link, US pluggal. Aliexpressen is nézegettem, de vagy noname van (amit itthon is kapni) és semmiképpen nem bíznám rá a notit vagy olyan, ami jónak tűnik, de nincs még elég rendelés/review.
A Xiaominak is van, de nem tudom mennyire szereti a hosszabb idejű, folyamatos terhelést hosszútávon (4-5-6 óra folyamatos, nem csak 1-1,5 órá naponta-kétnaponta). Az Almáék holmija akár jó is lehetne, de 35k kicsit már csücskös érte. Meg ugye a kompatiblilitás. Meg azért a PD Type-C kábelek sem olcsók és egy laptophoz 1,5-2 méter azért elkél.
-
rejtettlampa
tag
válasz
CortezX
üzenetére
Nekem viszont a frissítő nem olyan, ami csinálna recovery pendrive-ot! Így nem tudtam kipróbálni ezt a lehetőséget a javításra! Azért majd teszek egy próbát a szervízben, hátha ők meg tudják valahogy csinálni, normális áron!
De nagyon bánom már, hogy egyáltalán bele kezdtem a bios frissítésbe! Többet nem nyúlok bioshoz, az tuti! Pedig már máskor is csináltam ilyet és ott nem volt gond! -
rejtettlampa
tag
-
-
-
Ezustroka
tag
válasz
CortezX
üzenetére
Neked és zef-nek is köszi a választ

Annyi lenne még a kérdésem, hogy ha csak ssd-vel veszem, egy otthon neglévő hdd-t bele tudok rakni? (Méretben jó, ez a 2.5-ös hdd) Konkrétan arra gondolok, hogy ahol be kell helyezni, benne van alapból az a tartó, amivel be tudom csavarozni, hogy ne mozduljon el? -
-
Dhampir
félisten
válasz
CortezX
üzenetére
Az őszi frissítést követően, sőt már a szeptemberi patch-kedd után jómagam is tapasztaltam furcsaságokat és még az újratelepítéssel sem volt valami rendben (HP ProBook 6570b).
Azóta Ubuntu Linux 16.04 fut rajta és egyszerűbb lett az élet, legalábbis az alapfeladatokat kellő stabilitással teljesíti.
-
Dhampir
félisten
válasz
CortezX
üzenetére
Nem biztos, hogy az alábbiak miatt kavar be, de a 430 G4 is érintett:
Kommunikációs támogatás-biztonsági hirdetmény
A HP termékeken a Conexant HD Audio illesztőprogramok egyes verzióiban a termék kibocsátása előtt le nem tiltott helyi hibakeresési lehetőség által okozott potenciális biztonsági résre derült fény. A HP ennek következtében nem fér hozzá ügyfél adatokhoz.
A HP rendelkezésre bocsátott szoftverfrissítéseket a Conexant HD Audio illesztőprogramhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hisense LCD és LED TV-k
- Autós topik
- Iqos cigaretta
- Windows 11
- Napelem
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung kuponkunyeráló
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkbook 15 - IIL i3-1005G1 / 8gb ddr4 / 250gb m.2/ jó akku, töltő
- E14 Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 5 7530U 16GB 256GB magyar bill ujjlolv IR kam gar
- Jó állapot!! Dell Latitude 7410 i5-10310U 16GB 256GB SSD Magyar v.bill
- Dell Precision 7760 Tervező Vágó Laptop -70% 17,3" i7-11850H 32/512GB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Dell Precision 7760 Tervező Vágó Laptop -70% 17,3" i7-11850H 32/512GB NVIDIA A3000 6GB FHD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Zalman T4 Plus DeepCool 400W
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- Egyedi névre szóló karácsonyfadísz rendelhető! 3D Nyomtatott!
- Eladó egy teljesen újszerű állapotú,hibátlan Asus ROG Destrier Ergo gamerszék! Ergonómiai kialakítá
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Pyttawrx