- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- One mobilszolgáltatások
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android szakmai topik
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
bunfi
őstag
válasz
CortezX #52917 üzenetére
Köszi az ötletet, de nézegettem hasonlókat. Nem tudom, hogy van-e a HP-nak saját töltési szabványa (mint a QC vagy az Apple sajátja).
Nemrég kezdtek el megjelenni a GaN 60-100W-os töltők. A tesztekben amit találtam volt pár amit jónak mondanak, de a legtöbb Amazonos (pl.) link, US pluggal. Aliexpressen is nézegettem, de vagy noname van (amit itthon is kapni) és semmiképpen nem bíznám rá a notit vagy olyan, ami jónak tűnik, de nincs még elég rendelés/review.
A Xiaominak is van, de nem tudom mennyire szereti a hosszabb idejű, folyamatos terhelést hosszútávon (4-5-6 óra folyamatos, nem csak 1-1,5 órá naponta-kétnaponta). Az Almáék holmija akár jó is lehetne, de 35k kicsit már csücskös érte. Meg ugye a kompatiblilitás. Meg azért a PD Type-C kábelek sem olcsók és egy laptophoz 1,5-2 méter azért elkél.
-
rejtettlampa
tag
válasz
CortezX #46975 üzenetére
Nekem viszont a frissítő nem olyan, ami csinálna recovery pendrive-ot! Így nem tudtam kipróbálni ezt a lehetőséget a javításra! Azért majd teszek egy próbát a szervízben, hátha ők meg tudják valahogy csinálni, normális áron!
De nagyon bánom már, hogy egyáltalán bele kezdtem a bios frissítésbe! Többet nem nyúlok bioshoz, az tuti! Pedig már máskor is csináltam ilyet és ott nem volt gond! -
rejtettlampa
tag
-
-
-
Ezustroka
tag
válasz
CortezX #46780 üzenetére
Neked és zef-nek is köszi a választ
Annyi lenne még a kérdésem, hogy ha csak ssd-vel veszem, egy otthon neglévő hdd-t bele tudok rakni? (Méretben jó, ez a 2.5-ös hdd) Konkrétan arra gondolok, hogy ahol be kell helyezni, benne van alapból az a tartó, amivel be tudom csavarozni, hogy ne mozduljon el? -
-
Dhampir
félisten
válasz
CortezX #46666 üzenetére
Az őszi frissítést követően, sőt már a szeptemberi patch-kedd után jómagam is tapasztaltam furcsaságokat és még az újratelepítéssel sem volt valami rendben (HP ProBook 6570b).
Azóta Ubuntu Linux 16.04 fut rajta és egyszerűbb lett az élet, legalábbis az alapfeladatokat kellő stabilitással teljesíti.
-
Dhampir
félisten
válasz
CortezX #46663 üzenetére
Nem biztos, hogy az alábbiak miatt kavar be, de a 430 G4 is érintett:
Kommunikációs támogatás-biztonsági hirdetmény
A HP termékeken a Conexant HD Audio illesztőprogramok egyes verzióiban a termék kibocsátása előtt le nem tiltott helyi hibakeresési lehetőség által okozott potenciális biztonsági résre derült fény. A HP ennek következtében nem fér hozzá ügyfél adatokhoz.
A HP rendelkezésre bocsátott szoftverfrissítéseket a Conexant HD Audio illesztőprogramhoz.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Musk azt ígérte, hogy 24/7-ben dolgozik tovább a cégeinél
- Több tucat gyorsító összeköthetőségét kínálja az Instinct MI400 sorozat
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Android játékok topikja
- Gyúrósok ide!
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Steam Deck
- További aktív témák...
- HP EliteBook x360 830 G8 Core i5 1145G7 2.6GHz/16GB RAM/512GB
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1260P 16/512 Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OLCSÓ MONITOROK
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged