- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Befutott a megígért HRV-mérés a Withings órájára
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Pros
tag
válasz
Sefter #46523 üzenetére
Jogos, de linux rendesen felcsatlakoztatja, viszont a bios meg a win10 alatt akkor látja tökéletesen a notebook ha éppen random valamiért felpörgeti valami a hdd-t. Ha valaki tud hozzá gyári optibay - caddy linket ahonnan meg lehet rendelni hp 250 g4 hez és biztosra müködni fog vele az új 1tb hdd, szivesen várom és nem sajnálom érte az akár 5-10 ezer forintos árat.
-
-
-
-
-
Prowler
senior tag
válasz
Sefter #46430 üzenetére
Megnéztem még egyszer, alaplapon van egy foglalat ami mellé oda van írva, hogy SSD, az üres szóval akkor sata ssd van ebben is. Lehet kicserélem, az OCZ-m csak pár hónapos ez meg kb 2 éves.
License matrica sehol nincs rajta, szerintem BIOSban van tárolva, vettem már itt kint gépet ami ugyanilyen volt. Ma délután Win10 telepítés után kiderül
-
ékszíj
csendes tag
válasz
Sefter #46390 üzenetére
Köszönöm! Ezt írta nekem: "... felajánlottam az operációs rendszer újra telepítését térítésmentesen, amennyiben az ahhoz szükséges jogtiszta telepítő médiát biztosítani tudja, így a törvénysértő állapot megszüntetésre kerül, valamint az eszköz rendeltetésszerű használatra alkalmas lesz."
Ja, adatvesztés nem lesz, nincs rajta semmi. -
-
Prowler
senior tag
válasz
Sefter #46358 üzenetére
Köszönöm, jó hallani hogy bevált darab nálad
Dellek se rosszak, de hajlamos az alaplap behalni bennük, valamint szvsz elég sok mindent kivettek belőlük (hangerő állító gombok, Wifi kapcsoló). ThinkPadek nem tetszenek, úgy néz ki mindegyik mint anno 1997-ben.
Biztos van otthon is annyiért, de én Angliában lakom szóval otthoni gép nem játszik.
-
bepken
veterán
-
castiels
addikt
válasz
Sefter #45565 üzenetére
Én feltettem még a Windows telepítése kor, amit be tettem képként.
Van egy Huawei telenoros mifim, és a laptop dobálta a wifi hálózatot, ezért gondoltam hogy valamit tenni kellene.
Letöröltem ezt a 2 db fájlt a képen ujrainditottam, van net most is, lehet így hagyom megnézem így dobálja e.
Ha igen felteszem a drivert.
Egy kis segítséget kérnék pontosan melyiket tegyem fel ha igen is gond lenne?
-
-
HF77
őstag
válasz
Sefter #45478 üzenetére
csak a hirdetés úgy szólt hogy : HP laptop vga 2GB rammal, a vevő meg azt állítja csak 512 van hozzá(igaz, semmit nem ért a gépekhez, ő mondja..)
de holnap állítólag elviszi vhova ahol megnézik neki!
még annyi: állítólag(én nem próbáltam) bal oldali portok nem használhatók(usb-k vga , hdmi és sd kártya olvasó nem működik ) ez mitől lehet??
köszi
-
válasz
Sefter #45433 üzenetére
A Workstation - mint a neve is mutatja - munkaállomás. Arra való, hogy az asztalon menjen napi sok-sok órát megállás nélkül. Nem fontos a mobilitás, súly, fogyasztás, stb. Csak a teljesítmény és a jó hűtés, megbízható működés számít. Aki ilyet használ, az vagy az irodában vagy otthon az asztalon teszi.
Ezek a gépek még 4-5 éves korukban is baromi jók, és sok évig menni fognak még.
Amúgy van a használt piacon szerintem, mindig szokott lenni. De az ára is más, mint a p-seknek.
-
selenge
tag
válasz
Sefter #45396 üzenetére
Az a gondom, hogy bekapcsol és semmi nem jelenik meg rajta, nem hiszem hogy driver gond lenne. Elvileg van egy hp beköszönő kép és utána jönne be a bios. Ugye van egy vinyóm, ami egy másik gépből jött ki win10-el, azt berakva és hdmi-re kötve miután bebootol a win bekapcsol a tv az integrált vga-val. Szóval sajnos ez 99%hogy meghalt a 850... :/
-
Ronam
addikt
válasz
Sefter #45360 üzenetére
Így néz ki. Ami a monitor alján van az a Backlight Bleed, a felső sarkokban elvileg IPS Glow. A srác aki linkelte a képeket, 3x vitte vissza, mindháromszor ilyet kapott. Nálam szerencsére ennyire nem látszik. Ez itt egy ASUS ROG G752VS kijelzője, nem túl szép
.
-
eddie17
addikt
válasz
Sefter #45278 üzenetére
Köszi.
Lehetséges, az idő eldönti, hogy milyen felhasználásnak fogom kitenni.
A kódokhoz és tananyaghoz első körben a fHD kijelző volt szempont.Chaser: Van egy 2TB külső vinyó, azon tárolom a fontos dolgokat. Igazából egy 128GB-os SSD-vel is megvettem volna, ha ebben az ársávban nem kell döntenem a fHD kijelző vagy az SSD között, mert a kettő együtt nem volt.
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
Sefter #45170 üzenetére
hát, svédországba most nem repülök el egy homlokpusziért.
de még csak nem is fullon pörgeti, mert akkor legalább nem ingadozna, hanem adna egy fix alapzajt, még az is kevésbé lenne idegesítő.
azért egy próbát megérhet a külső progi, max nem fog felmenni. mit javasolsz?GEPESZ66: de én nem is beszéltem konkrét fordulatszámokról. a 60% vs 50-75% csak egy szemléltető hasraütős érték volt.
-
-FreaK-
veterán
válasz
Sefter #45163 üzenetére
Afenébe, tényleg, jól belekavarodtam már a linkekbe..
Viszont akkor (#45162) kutga linkje szerint (köszi!) ez ugyan az ami a laptopszalonban kapható, de nincs írva, hogy IPS lenne bill. háttér világítással, pedig a HP honlapja szerint de.
Rá is kérdezek mindjárt náluk, épp emailezek az egyik üzletvezetőjükkel.
-
madmike
őstag
válasz
Sefter #44886 üzenetére
igen, de nem az aljáról lehet leszedni a müanyagot, hanem az alján lővő csavarok kicsavarása után kikell pattintani a billenytyűzetet és a bill alatti burkolat kipattintásával férsz hozzá a gép belsejéhez. De ha azt mondod ,hogy egy ramcsere nem jár garivesztéssel akkor ez se fog,mert ugyanennyire kéne a ram cseréhez is megbontani.
-
vadger
tag
válasz
Sefter #44877 üzenetére
Irodai, semmi extra, semmi fotó vagy videó szerkesztés. SecureCRT
, Outlook, Visio (na pl itt gondolkodom el a nagyobb kijelzőn...), bár munkán kívül is nagyjából csak ezt használnám, filmnézés, stb, semmi hardcore használat.
Azt tudom, hogy szeretem a kis gépeket, egy Thinkpad X201 van itthon, bár már szinte alig használom, illetve ott a 1280x800 sem volt a legjobb. De már évek óta munkára 14est használok...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Melyik tápegységet vegyem?
- iPhone-t használók OFF topikja
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Torrent meghívó kunyeráló
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Linux kezdőknek
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest