- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabifotos
senior tag
válasz
SeniorTilla #47175 üzenetére
De arra gondolok, hogy olvastam, hogy nem jó egyes GPU-k alá a paszta, mert nem ér hozzá a hűtőmodul, csak ha pad van alatta.
-
szabifotos
senior tag
Sziasztok!
Előző két HP-m régebben GPU kontakt hibával ment tönkre. (625, 6735s) Ahogy olvasgattam, rátaláltam, hogy a GPU-ra silicone pad kellett volna. Ha jól emlékszem csak paszta volt rajta. Emiatt mehetett tönkre mindkettő ilyen hibával?
Kérdésem, hogy honnan tudom megállapítani egy nem gyári állapotú gépről, hogy oda elég a paszta vagy pad kellene a gpu-ra?
-
szabifotos
senior tag
Sziasztok!
Adott egy HP 625. Caps Lock 5x villog. Néha bekapcsol, néha nem. Újra pasztáztam, meghajszárítóztam a GPU chipet. Egy napig pöcire indult, ma már megint nem. Az esetleges BGA hiba 4 villogás lenne, vagy jelentheti ezt az 5 is? Gondolom nem éri meg javítani, tehát kuka?
-
szabifotos
senior tag
Sziasztok!
Adott egy HP 2540p. Egyszer csak gondolt egyet és villogó leddel nem akart bekapcsolni akkuról sem, ami akku csatlakozás hibára utal a google szerint. Próbálkoztam bekapcsolni többször, egyszer csak bekapcsolt. A hűtő nyílásán viszont "amperszag" érződött. Azóta működik... Tapasztalt már valaki hasonlót. Hőmérsékletek rendben voltak. Még nem néztem bele, hogy esetleg látszik-e valami.
-
szabifotos
senior tag
Sziasztok!
HP ProBook 6465b-nek elég a 65W-os táp, vagy kell a 90W-os? Valahova elkeveredett a 90-es és ideiglenesen a 65-össel használnám, csak most nincs időm feldúrni a házat
-
szabifotos
senior tag
válasz
szabifotos #45074 üzenetére
Valaki tudna infókat adni? Nem vagyok képbe notebook proci szériák ügyben...
10 körül már lehet venni ebay-en, ahogy nézem.
-
szabifotos
senior tag
Sziasztok!
HP 6465b gépemben jelenleg A6 3410MX proci van. Jól nézem, hogy a legerősebb amit a foglalat fogadni tud az az AMD-Quad-Core-A8-5500M-2-1-GHz?
Vagy létezik ennél izmosabb amit még bele lehet tenni? -
szabifotos
senior tag
Sziasztok!
Van egy HP 6465b gépem. Kérdésem, hogy: Mi lehet a 2 szabadon álló vezeték funkciója a wifi modulnál? + 2 antenna, vagy mi lehet?
-
szabifotos
senior tag
Sziasztok!
Vettem használtan a HP nx6325 notimhoz egy AMD Turion x2 TL-64-es procit a TL-52 helyére. Betettem, 4 napig ment is, majd böngészés közben egyszercsak elment a kép. Ki, be kapcsolás után villog csak a led a billentyűzet felett a gépen. Egyszer a HP logo is megjelent torzulva. Kiszedtem, visszatettem, ugyan ez. Visszatettem a régi procit, azzal megy rendesen! BIOS nem támogatná? .. De akkor azonnal jelezte volna, nem 4 nap működés után. Hibás lenne a proci? (4 napig jó volt aztán hirtelen eszébe jutott valami?)
Mire tippeltek? Hol induljak el a hiba keresésben? -
szabifotos
senior tag
Sziasztok!
Van egy hp6735s notim. Feltehetően tipikus IGP problémája lett. Se kép se hang, csak a caps lock és a hdd led villogott, venti pörgött.
Megpróbáltam melegítgetni. Láttam videóban, valaki gázégővel állt neki, és működött. Én gázégő híján, öngyújtóval melegítettem. De csak rosszabb lett a helyzet. Azóta csak a ledek villannak fel, a Caps Lock-nál villog. A venti se pörög. Gondolom kinyírtam szegény alaplapot?! (Pedig volt aki a sűtőbe tette és az is működött, úgyhogy nem értem
) Kérdés, hogy akkor mostmár vajon tuti teljesen halott, vagy még próbálkozzak valamivel?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hobby rádiós topik
- Linux kezdőknek
- Nyugaton is megjelent a Persona 5: The Phantom X
- EA Sports WRC '23
- Milyen notebookot vegyek?
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Videó stream letöltése
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5521 - FullHD érintőkijelző, i7-11850H (16 szál), 32GB DDR4, 500GB NVME, Geforce MX450
- Új Lenovo LOQ - i7 13650, RTX 4060 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Újszerű Anker 778 12 in 1 Thunderbolt 4 Docking station dokkoló (Windows, MAC OS)
- Asus TUF Gaming A15 FA506 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 -3 év gari
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged