- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
zolnagy
őstag
válasz
petymeg #47248 üzenetére
Nekem 2 éve van egy ilyen. Sajnos a gyerekeim eltörték az érintőkijelzőt, így most csak sima minilaptopként funkcionál. Anyaghasználat sztem jó, kijelző betekintési szög is. A felbontás elmegy (1280x800), az akkuidő kiváló. A hangminőségen mit értesz? Ha a jack kimenetre gondolsz, az az integrált kategóriában sztem nem rossz (white fülhöz persze ide is dac kell). A beépített hangszóróknál sztem nincs értelme hangminőségről beszélni egyik gépnél sem... Hangereje megfelelő.
Ha kihasználod a fizikai billentyűt, akkor OK. Ha tablet kell, akkor viszont mást vennék. -
válasz
petymeg #38495 üzenetére
Lehet tápprobléma, nekem is volt már több olyan gép a kezeim között (többek közt az enyém is), ami ugyanezt csinálta. Nem értettem először mitől lehet, de másik táppal hibátlan lett a gép. Valami tönkremegy a tápegységben, gondolom kevesebb teljesítményt ad le mint kellene, és ezért a proci lelassul 1-2-3 száz megahertzre.
-
-
trl_master
tag
válasz
petymeg #14603 üzenetére
mert ma már minden gépet gamernek titulálnak a userek és a gyártók is, amiben erősebb cpu és legalább 2gb ram van, vga már nem számít...
csak akkor nem tudom h mit szólnának ha eléjüktolnék vmi értelmesebb vga-val szerelt notit c2d-ba , 4gb rammal! akkor az mi lenne? űrhajó edition? -
trl_master
tag
válasz
petymeg #14595 üzenetére
minden stimm a gépben, de kártya valóban elég gyenge, ennyi pénzért egy erősebbet is kaphatott volna!
Misi1979 véleményét osztom, lowon menni fognak a dolgok, de úgy meg nem sok értelme játszani ha egyszerűen így élvezhetetlen, többet meg nem fog bírni ergo ha szaggat akkor megint ott vagyunk... -
bAtt001
addikt
válasz
petymeg #14595 üzenetére
Én ilyet használok augusztus eleje óta csak más felszereltséggel. Mostanában nem nagyon játszok semmivel de pár játékot kipróbáltam és low grafikán el lehet vele lenni (pl tf2, nfs world, civilization 5, worms reloaded, heroes 5). Amire való arra tökéletes filmeket simán viszi, netezni lehet vele
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Yoga Slim 7i Pro 14" 16/512 GB QHD+ 2.8K laptop díszdobozban eladó!
- Garanciális ASUS Zenbook 14 OLED - i7 1260P 12 magos processzorral
- Dell Latitude 7420, 14" 4K IPS, I7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( ol
- Dell Latitude 5495, 14" FHD IPS, Ryzen 5 Pro 2500U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Dell Latitude 5490, 14" FHD IPS, I5-8350CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Eladó egy XMG P406 laptop
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest