Hirdetés
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- CES 2026: A sportautó piacot is összeporszívózná a Dreame
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- CES 2026: Íme, a Lenovo és Motorola foci vb-s különkiadásai
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
zolnagy
őstag
válasz
petymeg
üzenetére
Nekem 2 éve van egy ilyen. Sajnos a gyerekeim eltörték az érintőkijelzőt, így most csak sima minilaptopként funkcionál. Anyaghasználat sztem jó, kijelző betekintési szög is. A felbontás elmegy (1280x800), az akkuidő kiváló. A hangminőségen mit értesz? Ha a jack kimenetre gondolsz, az az integrált kategóriában sztem nem rossz (white fülhöz persze ide is dac kell). A beépített hangszóróknál sztem nincs értelme hangminőségről beszélni egyik gépnél sem... Hangereje megfelelő.
Ha kihasználod a fizikai billentyűt, akkor OK. Ha tablet kell, akkor viszont mást vennék. -
válasz
petymeg
üzenetére
Lehet tápprobléma, nekem is volt már több olyan gép a kezeim között (többek közt az enyém is), ami ugyanezt csinálta. Nem értettem először mitől lehet, de másik táppal hibátlan lett a gép. Valami tönkremegy a tápegységben, gondolom kevesebb teljesítményt ad le mint kellene, és ezért a proci lelassul 1-2-3 száz megahertzre.
-
-
trl_master
tag
válasz
petymeg
üzenetére
mert ma már minden gépet gamernek titulálnak a userek és a gyártók is, amiben erősebb cpu és legalább 2gb ram van, vga már nem számít...

csak akkor nem tudom h mit szólnának ha eléjüktolnék vmi értelmesebb vga-val szerelt notit c2d-ba , 4gb rammal! akkor az mi lenne? űrhajó edition?
-
trl_master
tag
válasz
petymeg
üzenetére
minden stimm a gépben, de kártya valóban elég gyenge, ennyi pénzért egy erősebbet is kaphatott volna!
Misi1979 véleményét osztom, lowon menni fognak a dolgok, de úgy meg nem sok értelme játszani ha egyszerűen így élvezhetetlen, többet meg nem fog bírni ergo ha szaggat akkor megint ott vagyunk... -
bAtt001
addikt
válasz
petymeg
üzenetére
Én ilyet használok augusztus eleje óta csak más felszereltséggel. Mostanában nem nagyon játszok semmivel de pár játékot kipróbáltam és low grafikán el lehet vele lenni (pl tf2, nfs world, civilization 5, worms reloaded, heroes 5). Amire való arra tökéletes filmeket simán viszi, netezni lehet vele

Új hozzászólás Aktív témák
- Netflix
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- CES 2026: nagyon szeretné kézikonzolokban látni a Panther Lake-et az Intel
- Gaming notebook topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Napelem
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Gitáros topic
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- További aktív témák...
- Legion Pro 5 16ARX8 16" QHD+ IPS Ryzen 7 7745HX RTX 4070 (140W) 32GB 1TB NVMe gar
- G15 5530 15.6" FHD IPS i7-13650HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe új akku gar
- Dell latitude 5330 i5-12.gen/8gb ddr4/250gb ssd/magyar Bill./új akku (Esztétikai hibás)
- Erőmű Magyar! Lenovo P16 ( Core I9 12950HX 32Gb DDR4 512Gb SSD Nvidia RTX 4Gb video) laptop!
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 29 hónap gyártói garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Huawei P20 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Pyttawrx