- One mobilszolgáltatások
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
CharlieDrop
veterán
válasz
SeniorTilla #16411 üzenetére
Köszi
-
CharlieDrop
veterán
válasz
SeniorTilla #16409 üzenetére
Kösz
És szó volt arról is, hogy az nbstore-on kívül vannak más hp renew partnerek, de vagy rosszul kerestem, vagy nem tudom, de nam találtam ilyen helyeket(kinéztem egy 4320s-t ami jó lenne, meg ajánlottak még HP-ket, de nem ártana több helyen is körülnézni
)
-
koshmar
veterán
válasz
SeniorTilla #16385 üzenetére
Akkor én tévedtem, azt hittem, hogy Business gép.
Mondom, valami i3-assal bevállalnám, de a Core i7 nekem sok.Más: Egy Google Chrome van megnyitva meg az MSN van bejelentkezve, procijelző 100-on kiadva...Ezt meg mitől??!!
-
koshmar
veterán
válasz
SeniorTilla #16373 üzenetére
Hmm, többet vártam egy ennyire drága géptől.
Mondjuk teljesen mindegy, nekem semmi szükségem egy Core i7-re...Envy 17?
-
spyduck
nagyúr
válasz
SeniorTilla #16373 üzenetére
Ctrl C + Ctrl V
-
Puby25
csendes tag
válasz
SeniorTilla #16365 üzenetére
Köszönöm a válaszod! Még ez a jobbik(olcsóbbik) eset.
-
koshmar
veterán
válasz
SeniorTilla #16315 üzenetére
Értem.
Hát ez sem hangos, csak síri csendben hallod, hogy forog, de a TV már elnyomja.Ventillátor hang viszont tényleg "nincs", vagy ha van, akkor tényleg elnyomja a HDD.
Esik a hóóóó
-
koshmar
veterán
válasz
SeniorTilla #16310 üzenetére
Toshiba (7200 rpm), pontosabban nem tudom megmondani, mert nem otthon vagyok...
-
share
tag
válasz
SeniorTilla #16301 üzenetére
és ha majd ott tartok, hogy meglesz a proci is, meg minden egy korrekt összegért ha elküldöm hozzád, kicseréled?
-
pumukli23
senior tag
válasz
SeniorTilla #16295 üzenetére
Nem kell nekem ilyen, csak nevettem egy jót mikor megláttam, hogy ilyen "dokkoló állvány" is létezik.
-
share
tag
válasz
SeniorTilla #16293 üzenetére
természetesen ezekre odafigyelek majd, nagyon szét kell bontani a gépet hozzá?
-
cellpeti
nagyúr
válasz
SeniorTilla #16294 üzenetére
caps lock működik, csak nem jelzi a led
-
koshmar
veterán
válasz
SeniorTilla #16273 üzenetére
Az elektronikus box már kiment a divatból..
Mindegy, ez a topik mindig is emberi színvonalú volt, és szerencsére még az is.Okos enged...
-
klambi
addikt
válasz
SeniorTilla #16261 üzenetére
megtaláltam, azthittem legalább em@il-jük van, és szeretem a megerősítést 1 segghasználótól..ööfelhasználótól!
-
spyduck
nagyúr
válasz
SeniorTilla #16261 üzenetére
Pedig már egyszer elküldtem neki
-
klambi
addikt
válasz
SeniorTilla #16219 üzenetére
hp ügyfélszolgálat email, telefon? valaki tud valamit?
-
n0_gAboR
őstag
válasz
SeniorTilla #16219 üzenetére
Nekem ingyen rendeltek gyari recovery DVD-ket, viszont ki nem kuldtek, be kellett mennem erte.
-
rybank
senior tag
válasz
SeniorTilla #16200 üzenetére
feltételezem a recovery partícióra gondolt.
-
klambi
addikt
válasz
SeniorTilla #16208 üzenetére
nekem boot-kor ha benyomom, vissza lehet állítani a rendszert, volt 1 külön recovery partíció..na de mind1
hol tudom megrendelni a hp-tól? -
Magnum_
nagyúr
válasz
SeniorTilla #16215 üzenetére
persze, nyilván
-
koshmar
veterán
válasz
SeniorTilla #16205 üzenetére
Hát igen, az oroszokról, jobban mondva az országra kényszerített franya rendszerükről lehetne mesélni...
Mondjuk az infó tanárt speciel csak az orosz, mint nyelv érintette meg.
És ezt sikeresen integrálta a matekórákba is, például úgy, hogy az egész táblát teleírta oroszul...kezdve ott, hogy agyin, dva, tri, stb.Jéé, ez egy HP topik!!
-
koshmar
veterán
válasz
SeniorTilla #16199 üzenetére
Akkor valószínű, hogy félreértettem a bácsit,
Mondjuk nem csoda, mert a fele órát rendszeresen oroszul nyomta le...
-
klambi
addikt
válasz
SeniorTilla #16200 üzenetére
külön partición volt 1 gyárilag belőtt ein, driverekkel mindennel, lefuttatam a biosban a visszaállítást és frankón minden be volt lőve rajta, na ilyen kell nekem!!!!
-
koshmar
veterán
válasz
SeniorTilla #16186 üzenetére
52 éves.
Végül is most már fogalmam nincsen, hogy valójában mikor is vette, annyi mindent írtak itt előttem...
Maradjunk annyiban, hogy elég régen...ööö. ha nem volt merevlemez, akkor az op.rendszer min volt?
Mert gondolom op.rendszer azért csak volt rajta...Nekem ezeket nehéz felfogni, mert én elég fiatal eresztés vagyok...
-
koshmar
veterán
válasz
SeniorTilla #16185 üzenetére
Ja, akkor én tévedtem. Sebaj, nálam infó témában gyakran megesik
Még mindjárt kiderül, hogy az enyémben is 5400-es van.
-
koshmar
veterán
válasz
SeniorTilla #16147 üzenetére
Értem.
Hát nekem végül is nincs összehasonlítási alapon, csak az asztalimmal.Egyébként ha a laptopot használom, semmilyen hangot nem hallok, csak a hűtőventillátorát.
Mondjuk lehet, hogy az nyomja el a winyóét...Egyébként nem biztos, hogy a 640-esek csak 5400-as sebességgel kaphatók..
. -
herendi
tag
válasz
SeniorTilla #16101 üzenetére
En is igy vagyok ezzel: csendes meg talan gyorsabb is, de a kapacitasahoz kepest draga. Ha a dvd helyere raknek normal hdd-t, vagy kulso vinyoval bohockodnek, akkor meg minek ssd.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
SeniorTilla #16101 üzenetére
jó-jó, teljesen néma a gép, de kicsi ez most. akku kb 30perccel többet megy.
amiatt, hogy ilyen pici, azon gondolkodom, hogy eladom.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
SeniorTilla #16033 üzenetére
Xp-t feldobtam, de ledaráltam, mert nem volt kedvem vacakolni a driverekkel. viszont a boot iszonyat gyors volt, fele annyi idő, mint a win7 boot a 7200as HDD-vel. mondjuk érzésre 30mp, de nem mértem le. most feltettem egy ubuntut. ami tetszik, hogy csendes. teljesen. ez kurvajó. gyorsan nézek egy ubuntu boot időt.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
SeniorTilla #16030 üzenetére
releváns eredményt a hétvégén. Win7-et kellene telepitenem, de azt most nem tudok. most feleröltetek egy xp, csakhogy müködik e. addig légyszi mondjátok meg, mit tegyek, hogy eredményeket produkáljak? milyen progit dobjak fel, mit teszteljek, hogyan stb.
-
spyduck
nagyúr
válasz
SeniorTilla #16021 üzenetére
Ezért mondtam, h telepítse újra.....
-
Drughi
addikt
válasz
SeniorTilla #16010 üzenetére
Most raktam be a gépembe egy Momentus XT-t
Ugyebár ez 7200 rpm-es és van benne egy 4GB-os SSD rész, ami gyorsítja a programok indulását.
Észrevehető a különbség, a gép meggyorsult tőle rendesen, de az élményindex maradt 5,9
Az eddigi 5400rpm-es HDD-m is ennyit tudott.
Szóval ez az élményindex dolog elég amatőr. -
spyduck
nagyúr
válasz
SeniorTilla #16010 üzenetére
Nem használok, csak szeretnék
legutóbb beraktunk egy 6530b-be egy 128gb-os SSD-t, ha szombaton bent van még a gép megnézem. A boot idő viszont nem volt annyira gyors mint azt reméltem.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
SeniorTilla #16012 üzenetére
ezeket nem vágom. tudsz linkelni valamit?
ténlyeg rápörögtem erre az ssd dologra, annyira dicsérik, kivi lennék
amugy a +2gb ram eddig nem hozott nagy változást.. lassabb nem lett.. csajom gépét is bövitettem ma, azon se érzek semmit
-
koshmar
veterán
válasz
SeniorTilla #16005 üzenetére
Akkor az 5.0-ás élményindexem szart sem ér??
WOW -
válasz
Ha emlékeim nem csalnak, még nem láttam notebookot 5,9 élményindex fölött. Azért, mert a 7200-as HDD-k ennyit tudnak, és ugye mindig a legalacsonyabb értéket írja ki. Megjegyzem, hogy az öreg Sárkányom is 5,9, de HDD csere előtt az 5400-asokkal csak 5,7 volt. Az Envy 17-1020el is 5,9...őőőőőőő
Ja igen, egy SSD biztosan lendítene a dolgon. Spyduck: te használsz SSD-t ugye? Mennyi az élményindex?
-
Magnum_
nagyúr
válasz
32bites csak az oprszendszerem. használ 3gb-t.... de a lelkemnek jó, viszont gondolkodtam az SSD dolgon... 24$ ez a szar, ha nagyon szar, akkor kikerül, meg az SSD is, de itt az aprón vannak jó áron SSD-k. sokat nem buknék rajta. kiprobálnám, hogy éreznék e vmi gyorsulást. még megálmodom, de rápörögtem.
apropo, a gyári 2,5"-os 7200-as HDD-nek lehet valami házat venni, amitől kvázi külső USB-s hdd lenne, ha mégis ODD maradna?
-
koshmar
veterán
válasz
SeniorTilla #16006 üzenetére
Holnap megnézem, hogy mit lehet rajta állítgatni.
-
koshmar
veterán
válasz
SeniorTilla #16006 üzenetére
Bár ennek a touchpad-nak szinte ez az egyetlen jó funkciója...
Most nem azt mondom, hogy k.rva sz.r, de mindennapos használat során egyszerűen pusztítja az agysejteket.
-
pumukli23
senior tag
válasz
SeniorTilla #15987 üzenetére
Ilyennel az igazi. Van áram a koleszban, nincs áram a koleszban
Csak utána egyből le kell kapcsolni, mer amikor visszaadják a delejt, megint lecsapná... -
pumukli23
senior tag
válasz
SeniorTilla #15931 üzenetére
Egy inverz sárkány
-
pumukli23
senior tag
válasz
SeniorTilla #15929 üzenetére
Nyáron ezzel hűtessz?
-
spyduck
nagyúr
válasz
SeniorTilla #15918 üzenetére
Nem a típustól függ, hanem a CPU-tól. dv6, dv7, Envy17 és 14: Core i7-720QM-mel nincs 2 VGA, minden mással van. A Quadro proci nem az energiatakarékosságról szól.
Ezt tudom, lehet rosszul fejeztem ki magam. Nálam előfordulTouchpadra visszatérve nem a multitouch-al van gond (bár érdekes módon az Apple megoldotta, mind1) hanem az, h ha normálisan akarok kattintani akkor lemozdul az ikonról. Ha csinálsz egy jobb klikket is, akár egy ikonra onnan is elmozdul mert van érzékelő a kattintóban is. Mondjuk most gondolkodok el rajta, h az érintési felületet lehet állítani mondjuk a touchpad beállításainal. Ezt majd megnézem.
-
spyduck
nagyúr
válasz
SeniorTilla #15915 üzenetére
Elsőre én is meglepődtem, h egyikben van integrált VGA a másikban nincs. Külföldi fórumokon néztem még utána, mert eladáskor a vevő baromira meg volt lepődve (velem együtt), h ebben integrált VGA is van.
Amikor jöttek az Envy17-ek reménykedtem picit benne, h ott is lesz ilyen lehetőség. Hát persze -
spyduck
nagyúr
válasz
SeniorTilla #15913 üzenetére
A 8740w-ben HD5870 van FireGL-nek átnevezve GDDR5-el, a tesztek szerint nem melegszik át a burkolat bár még nem volt alkalmam kipróbálni. Remélem lesz rá alkalmam
Amúgy a melegedést leszámítva baromi jó gépnek tartom az Envy17-et. Érdekesnek találom azt is, h az Envy17-ben meg bírták normálisra csinálni a Touchpadot. Ez miért nem sikerült a 13, 14, 15 modellnél?szerk: "koppintás"
Apple MacBook Pro gyönge koppintása a pontos kifejezés
-
ivarg
tag
válasz
SeniorTilla #15852 üzenetére
Köszi a a segítséget ez már megvolt, de vagy vak vagyok vagy nem írják benne a hiba üzeneteket.
-
listván
tag
válasz
SeniorTilla #15850 üzenetére
Maximálisan komolyan gondoltam, még akkor is ha üzletileg mást kéne mondanom.
Nézz meg egy pavilion gépet, nézz meg egy probook-ot.
Nézd meg az anyagminőséget, az összeszerelést, és azt is, hogy melyikat melyik gyárban gyártják.
Pl envy. 13-ashoz még semmi köze a HP-nak, össze is van rakva rendesen. Lekoppintották, hogy legyen 15 és 17 is.
Hát gyalázat azt hiszem.
Szóval a consumer és a commercial között azért még mindig fényévnyi különbség van... -
peugeotmate
őstag
válasz
SeniorTilla #15869 üzenetére
Nem vagyok annyira nyomott, hogy a wifi/bt ne legyen bekapcsolva! Azért írtam a párosítandó eszközt, mert hátha úgy valami, de nem... Lehet nehéz lesz elhinned, de van benne bluetooth modul.
HP-G62-A70EH
(Tudom, hogy egy idióta szitu, de nem kell hülyének nézni egyből.) -
válasz
SeniorTilla #15869 üzenetére
De az is lehet, hogy az aida másképp csoportosít, ezért nem látom, csak az usb eszközök alatt. Kellene a géped PN száma, hogy megnézhessük a HP spec-t
-
Misi1979
őstag
válasz
SeniorTilla #15853 üzenetére
Annyi, hogy a gép órája lenullázódott a biosban, valószínűleg a rázkódástól az elem elmozdulhatott.
-
listván
tag
válasz
SeniorTilla #15827 üzenetére
Meg tudod venni igen és itthon is érvényes.
A feltétel az, hogy a gép még garos legyen akkor, amikor a garkitet veszed.Honnan van neked Renew géped egyébként???
-
spyduck
nagyúr
válasz
SeniorTilla #15827 üzenetére
Envy-re lehet, Pavilion-ra nem. Gondolom ezekre céloztál
-
listván
tag
válasz
SeniorTilla #15820 üzenetére
Garkitet itthon is lehet venni. Hivatalosan forgalmazott a consumer line.
Az ára az már más kérdés. -
CurrentValue
tag
válasz
SeniorTilla #15820 üzenetére
Nálad láttam a kinálaatban egyébként ilyen gépet, mit javasolsz(tok) megvásároljuk ezt a garancia kiterjesztést, vagy felejtős? Milyen meghibásodásra lehet számítani, és mire terjed ki a garancia?
Honnan tudom meg hogy a win7 melyik verziója használható géppel? a matricán nem látszik alapvetően a matricán az sem hogy win7 ezt is csak "gondolom". -
n0_gAboR
őstag
válasz
SeniorTilla #15803 üzenetére
Hat igazabol a program is ezt csinalja. Kiolvassa a S/N-t, majd leszuri az elerheto frissiteseket ami erre a tipusra vonatkozik. Nekem eddig nem volt bajom vele mas gepeken sem.
-
n0_gAboR
őstag
válasz
SeniorTilla #15801 üzenetére
Szoktak ujabbak lenni, mint amit felajanl a HP frissiteskeresoje? Mert akkor eleg csak azt futtatni.
-
cellpeti
nagyúr
válasz
SeniorTilla #15783 üzenetére
köszi az infókat. Én 1 éve 13k-t dobtam az eladott notim árára és úgy vettem meg a 6910p-t,de anyagilag a padlóra küldött az is abban a hónapban
-
cellpeti
nagyúr
válasz
SeniorTilla #15765 üzenetére
csak lehetőségnek írtam.
-
spyduck
nagyúr
válasz
SeniorTilla #15765 üzenetére
Te próbáltál már utángyártottat? Ha igen mi a tapasztalat vele? Gyorsabban amortizálódik?
-
koshmar
veterán
válasz
SeniorTilla #15749 üzenetére
Értem, akkor nincs miért aggódnom.
-
koshmar
veterán
válasz
SeniorTilla #15742 üzenetére
Nagyon jól tudjuk, hogy kikről van szó...az a baj, hogy még így is sokat árultam el. STOP.
Értelek egyébként.
Azt viszont már nem értem, hogy miért nem említik a 4520s negatívumai közé a HyperMemory-t...már ha ez egyáltalán negatívumnak vehető.Akkor már csak annyi érdekelne, hogy jelenthet-e ez hátrányt az átlagfelhasználás során?
Gondolom az átlagfelhasználást nem kell ecsetelni... MSN, Youtube, e.mail-ek stb.
meg tán néhány régebbi játék. -
leyo76
senior tag
válasz
SeniorTilla #15739 üzenetére
nem kell mindenkinek szakértőnek lennie, lopás helyett inkább csak pótol, ha szükség van rá...
-
spyduck
nagyúr
válasz
SeniorTilla #15712 üzenetére
Tényleg
, mi DPD-vel szoktunk. Akkor meg se szólaltam.....
-
leyo76
senior tag
válasz
SeniorTilla #15700 üzenetére
és a PH addikt is kiérdemelt rang...
-
pumukli23
senior tag
válasz
SeniorTilla #15700 üzenetére
még nem talált oda.
-
elbest
csendes tag
válasz
SeniorTilla #15684 üzenetére
Igen Tilla. Minden gyári.
Ha jól emlékszem, ez nem mindig működött így.
Volt már korábban is, hogy lecsuktam, de olyan sokszor, hogy magára hagytam a gépet és utána hozzányúltam az egérhez és máris ment.
Lehet, hogy valamit elállítottam?Normál módon mire kellene egy HP gépnek elindulni alvó állapot után?
Nincs valamilyen billentyű, vagy billentyűkombináció, ami felébreszti?
Csak érdekesség -képpen: Volt (ill. meg is van még) egy Gerikom laptopom. Ott sem sikerült jó ideig alvó állapotból fölélesztenem lecsukás után. Mígnem véletlenül rájöttem:
A ki-be kapcs gomb mellett sorakozik egy explorer, egy levelezőkliens (levél ikon) és mellette pedig egy P1 jelű gomb.
No fogalmam sincs mi lehet a P1, de ennek a megnyomásával föléledt a gép alvó állapotból. Semmi másra nem.
Szóval nincs valami ilyesmi a HP gépen? -
pumukli23
senior tag
válasz
SeniorTilla #15667 üzenetére
x2, sorry
-
pumukli23
senior tag
válasz
SeniorTilla #15667 üzenetére
Első, hátsó? Kombi, szedán?
-
válasz
SeniorTilla #15620 üzenetére
Ezt a kk. rövidítést nem értem.
-
rekid
addikt
válasz
SeniorTilla #15619 üzenetére
Igazad van.
Örülök hogy a hdx is jol birja a strapat. Csukló támasz körül nem fényesedik? -
motogprossy
csendes tag
válasz
SeniorTilla #15588 üzenetére
Úh nagyon szépen köszönöm, soha nem jöttem volna rá
Még annyi hogy az oldalsó gombokat is le lehet tiltani? számológép, web, stb... -
tiboca7
csendes tag
válasz
SeniorTilla #15576 üzenetére
Még 1 kérdés: dv9700-as deszka mekkora memóriákat, illetve processort tud maximálisan kezelni (GB/MHz) ???
-
cellpeti
nagyúr
válasz
SeniorTilla #15572 üzenetére
ráadásul mobil is a cucc
-
tiboca7
csendes tag
válasz
SeniorTilla #15571 üzenetére
Értem, tehát nyugodtan leformázhatom a teljes vincsit és egy mezei magyar nyelvű Windows telepítő DVD-ről (az én esetemben Vista Home Premium) feltelepíthetem és aktiválhatom a Windows-t a gép alján lévő matricával? (egyébként tényleg ott van a vonalkód alatt az aktiváló code) --csak nem gondoltam, hogy ilyen egyszerű a megoldás.
Ja, és időközben sikerült beszerezni a második vinyóhoz beépítő keretet és adaptert, és úgy működik a 2db vinyó mint a "svájci óra".
A gép szépen kezeli mindkettőt.
-
ro_bert17
őstag
válasz
SeniorTilla #15477 üzenetére
-
jorden06
senior tag
válasz
SeniorTilla #15446 üzenetére
Eddig ezek a kombinációk voltak:
1. új cpu , régi alaplap --> nem megy
1. új cpu, 1. új alaplap --> nem megy
2. új cpu, 1. új alaplap --> nem megy
2. új cpu, 2. új alaplap --> nem megy
2. új cpu, 2. új alaplap, 1. új ramok --> nem megy
2. új cpu, 3. új alaplap, 1. új ramok, 1. új vga --> nem megytermészetesen az összes kombináció egy lecsupaszított tesztet takar, vagyis ki van véve az alaplap a házból és tisztán csak a legszükségesebb dolgok vannak rákötve, egy tesztrendszeres HDD-vel. Most lett megrendelve a 4. és 5. új alaplap.
ez milyen átok
-
adm
őstag
válasz
SeniorTilla #15422 üzenetére
ezt most nagyon félre értetted szerintem. egy szóval sem említettelek, miből gondolod hogy rád céloztam vagy negatív színben tüntettelek fel?
a refurbished, nem a 3 betűs cég vagy a te kitalációd, még csak nem is a hp-é vagy a notebook üzletágé, hanem egy kereskedelmi fogalom. az egy dolog hogy te refurbished-ként, meg remarketed-ként hirdetsz, de engedd meg hogy használjuk a szavakat jelentésük szerint, pl hp refurbished.
ja értem már... ebből gondoltad, hogy rád céloztam:
akkor lehet, hogy a fórumtárssal találkoztál, ő szokott ilyen cseleket is bevetni.
nos kimaradtál abból a részből, amikor privátban megírta melyik szervizről van szó. tudni kell, hogy egy régi fórumtárs dolgozik ott és többeknek segített már hasonló módon, akár nem garanciális problémákban is. ezért is volt ajánlott eddig az a szerviz és ezért is érthetetlen ami történik. -
adm
őstag
válasz
SeniorTilla #15413 üzenetére
hp márkaszervíz... eddig úgy tudtuk, hogy a jobbak közül való.
ráadásul pavilonok és a compaqok egy részét is oda irányítja az ügyfélszolgálat.a használt/javított alkatrészre egy lehetséges magyarázatot tudok, azt hogy a gép asis volt és ezért nem kap új alkatrészt azzal a kóddal.
-
bnorci71
addikt
válasz
SeniorTilla #15402 üzenetére
érdekes az én NX6310 W7 32bit rendszeremen nincs ilyen partició
-
adm
őstag
válasz
SeniorTilla #15358 üzenetére
itthon is kompletten cserélik burkolattal, zsanérral, mikrofonnal, kamerával együtt.
tápot, akksit van hogy bemondásra is. ezért nem értem, hogy lehet hogy használt és hibás alkatrészt küldhetnek. kíváncsi lennék a szervízre... -
bnorci71
addikt
válasz
SeniorTilla #15349 üzenetére
Most nézem a HP honlapját és W7-re csak a 32 bitre van támogatás
a 4GB memória miatt viszont 64bitest illenék feltenni.
Jelenthet ez gondot? -
bnorci71
addikt
válasz
SeniorTilla #15347 üzenetére
Simán vehető, elégedett leszel vele
sajna nem saját célra lesz
pedig elfogadnám
én egy 4 éves Nx6310-t nyúzok mondhatni 24/7-beaz ellenfél egy DELL Inspiron 5010
de szerintem a kijelző fog dönteni mivel a HP-nek matt, na meg naygobb winyó, Ram
Az AMD procik milyenek notiba? Nem hangos egy ilyen gép?
Az enyém szinte hangtalan alig megy a venti igaz az 1,46Ghz nem is atomerőmű az 1,76Ghz vel már fel-fel pörgeti a ventit -
A_ScHuLcZ
addikt
válasz
SeniorTilla #15342 üzenetére
Ez egyértelmű, a töltőt cserélni kell mindenképp, ma felhívtam a notebookstore-t, erre csak 1 év garanciát vállalnak, 11300-ért tudnak adni újat. Ebbe muszáj lesz beruháznom, legfeljebb nem náluk, hanem olcsóbban máshol, 90W-os kell neki.
Viszont mondom a töltőn kívül arra gyanakszom, hogy egyéb hibája is lehet, mert belassult! -
koshmar
veterán
válasz
SeniorTilla #15338 üzenetére
Értem.
Tehát nyitott szemmel kell járni, ki kell nyitni a dobozt, megnézegetni, és talán még ki is lehet próbálni...legalábbis gondolom.Bár sajnos a Notebookstore most nagyon kifogyott a 4520s-ekből...egy Core i5 gép sincs Renew-ként...sőt, újként sem.
-
tiboca7
csendes tag
válasz
SeniorTilla #15331 üzenetére
Köszönöm a segítséget mindenkinek.
-
solyom76
senior tag
válasz
SeniorTilla #15314 üzenetére
Neki lehet hinni,sok ismerősöm vásárolt már tőle ,és korrekt !!!!!!!
-
Def26
félisten
válasz
SeniorTilla #15263 üzenetére
Értelek, akkor az én hibám. Ettől még megvárom mi lesz az ügy vége.
Helyileg merre felé vagy? Akkor ha gondolod elmennék a gombért (műanyag darabért), de ha az úgy neked jó akkor be is rakhatod, persze fizetek érte.
Ha összejön ígérem, soha nem szidom a HP -t és a T-home -ot sem.
Egyébként itt le is írtam, hogy tudom, hogy az én hibám és hogy én vagyok a f@sz.
-
Def26
félisten
válasz
SeniorTilla #15256 üzenetére
A fenti képen a bekarikázott pöcök tört le. Most nincs nálam gép, nem tudom lefényképezni. Ha ne adj'isten találkoznál egy ilyennel akkor szólj rám légy szíves és megyek is érte.
Az, hogy kiesik egy billentyű, nem magától történt. Elég erősen bele kell akadnia valaminek (gyerek, figyelmetlenség, stb.), hogy megtörténjen. Emiatt a HP-t mint márkát leszólni...érdekes hozzáállás.
Sajna ez van, én ilyen típus vagyok. Képes vagyok ezért örökre elásni vmit és mint írtam lebeszélni róla minden ismerőst. Igazából nem is a termékkel volt a gond, hanem a paraszt telefonos gyíkarcal, aki leszarta a problémám és hadonászott azzal, hogy ez úgy is 25k és még nem is lehet külön kapni annyira új.
(Akkor meg honnan tudja?)
Sokkal udvariasabb lett volna, ha értelmesen elmond pár szervizt, ahova esetleg fordulhatok a problémával hátha kitalálnak vmit. Én sem kaptam volna fel a vizet.
Ma írtam egy levelet amit elküldtem a HP -nak, és a fogyasztóvédelemnek is ajánlva. Majd ők lezsugázzák, hogy kinek a hibája. Ha az enyém akkor ezt elfogadom és lezártnak tekintem az ügyet.
Azért vettük a T-home -nál, mert nem akartam kiadni érte egyszerre ennyi pénzt. Ott meg beépítették a havi net számlába. De tanultam ebből is, többet ilyen értéket nem vásárolok, csak "rendes" boltban.
-
ro_bert17
őstag
válasz
SeniorTilla #15192 üzenetére
Tényleg kicsi a csomagtartója, és drága.
Ha ezt a lökött dolgot valaki publikálta, akkor sem valótlant állított, hanem maximum rossz szemszögből megközelítve mondott véleményt. Természetesen van dilettáns minden szakmában, nem csak a szakújságírók között.
Én még eddig ilyen jellegű "baklövéssel" nem nagyon találkoztam az iponos notebook tesztekben. (Konrétabban az Ő cikkeire gondolok.) És ahogy próbáltam helyesbíteni, a HP-ről azt a butaságot egy fórumozó írta, és nem a cikk írója.
A 17 évest pl. a hsz-eim tartalma alapján tippelted? Gondolom Te sem egy vatikánból szélnek eresztett püspök vagy? -
ro_bert17
őstag
válasz
SeniorTilla #15182 üzenetére
Valóban. A szakújságírók felül bíráláshoz szükséges szaktudással párosuló nagyságot meghagyom Neked. Nem is értem miért nem publikálsz több cikket?
-
makaveli666
senior tag
válasz
SeniorTilla #15183 üzenetére
Nem tartom kizártnak, hogy mikor kicsomagoltam a laptopot az a két fekete pötty már akkor is ott volt(csak, hogy bizonyítom a szerviznek...), csak nem nézegettem. Ezt is véletlen vettem észre. 210 az új ára átlagba ennek a laptopnak. Meg vagyok elégedve a géppel kivéve a monitor lötyögés meg a kéztámasz recsegése ami annyira zavar. Tehát ha 210 az új ára, és 3 hetes a cucc akkor ha úgy nézzük engedek 15-20 ezret... szerintem nem rossz, ha meg nem elég akkor nem török össze ha ez marad meg...
-
makaveli666
senior tag
válasz
SeniorTilla #15171 üzenetére
Van kemény 2 nagyon kicsi fekete pötty. Ha ez neked kopás... akkor az. A másik hogy a 200 az még egy alkuképes ár, de egy 3 hetes gépet amit alig használtam, nem fogok olcsóbban eladni, akkor inkább megmarad. (és megvolt a tanulópénz...)
-
ro_bert17
őstag
válasz
SeniorTilla #15170 üzenetére
Egy fórumtagtól idéztek, nem pedig újságírótól.
-
adam526
tag
válasz
SeniorTilla #15111 üzenetére
ocz vertex 2 60gb
-
pumukli23
senior tag
válasz
SeniorTilla #15088 üzenetére
Nekem csak lecsukott állapotban mozog egy kicsit fel-le, kinyitva teljesen stabil. A kijelző káváján megvan a 4 gumi.
Köszi az infót! -
Misi1979
őstag
válasz
SeniorTilla #15095 üzenetére
Mihez van? Elitebookok közül töksok jó hozzá.
-
Misi1979
őstag
válasz
SeniorTilla #15093 üzenetére
elitebook 8530p
-
spyduck
nagyúr
válasz
SeniorTilla #15090 üzenetére
Ùjat természetesen.
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
SeniorTilla #15042 üzenetére
Köszönöm szépen a választ
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xbox tulajok OFF topicja
- Medence topik
- BestBuy ruhás topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- PlayStation 5
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- HP Elitebook 840 G8 14" fullHD i5-1145G7 32/512GB Garancia
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- Bomba ár! Siemens Simatic Field PG M5 - i7-6820EQ I 8GB I 1TB SSD I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest