Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Még nincs is Vivo X300 Ultra, de már a nemzetközi kameratrónra pályázik
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
peugeotmate
üzenetére
Többen foglalkoznak itt a fórumon ilyesmivel, pl. KillHates mester.
-
Ice&Lime
veterán
válasz
peugeotmate
üzenetére
Ha kicsit műszaki beállítottságú vagy és már nincs a gépre garancia, akkor kereshetsz youtubeon videót hogyan kell szétszedni egy olyan gépet, mint a tiéd és te magad is elvégezheted a fan tisztítását illetve a cpu újrapasztázását, így spórolhatsz magadnak egy oda-vissza utat és jó pár ezer forintot is. Veszel valamelyik számtek boltban hozzá egy normálisabb pasztát (ha elvinnéd a géped, ott úgy is a legolcsóbb pasztával fogják bekenni). Összesen kb. 30-40 perc alatt talán megvan. Én azért nem vinném a gépemet szervizbe csak egy pasztázásra (felesleges), főleg ha félted is a géped. (Ha mégis elviszed, ne hagyd benne a winchestered, jobban jársz!)
-
Dell XPS
veterán
válasz
peugeotmate
üzenetére
" vagy az alaplap kezdett el haldokolni? "
Ezek a hibajelenségek nagyon arra utalnak sajnos. Egy pasztázást, gap-pad cserét meg kellene próbálni, nem elég a portalanítás!
-
Ice&Lime
veterán
válasz
peugeotmate
üzenetére
Ezt én sem tudom, azért kérdeztem, hogy nem e kérdezted meg amikor ott voltál, hogy mi van ha és mennyi lenne az alaplap.
-
Ice&Lime
veterán
válasz
peugeotmate
üzenetére
Kérdezted szervizben, hogy mennyi egy alaplap hozzá?
-
Ice&Lime
veterán
válasz
peugeotmate
üzenetére
Fejhallgatóban is recseg a hang? Ha igen, alaplapi hangkártyával lesz valami.
-
bencze
senior tag
válasz
peugeotmate
üzenetére
A x86 az 32 bitet jelent...
-
NEMO1968
őstag
válasz
peugeotmate
üzenetére
Konkrétan a cég nevét nem tudom.
A weboldaluk notik.hu.
3x voltam náluk,egyszer gépet vettem,2x alkatrészt.
Nagyon korrektek,megbízhatóak,a bevizsgálásuk ingyenes.
Van fórumuk is,ott is megkérdezheted a problémád.
A Blahánál tanyáznak,a keleti felé kell elindulnod. -
NEMO1968
őstag
válasz
peugeotmate
üzenetére
Abban sajna nem.
Legjobb lenne,ha kikapnàd,ès elsètálnál vele a boltba,vagy vinnèd a gépet is,ès belepróbálnátok.
Lehet pár buktatója.
Pl .más a csati,vagy egyszerüen csak BIOS szinten van tiltva.
Azért sem árt a próba,mert lehet hogy nem is azzal van baj. -
NEMO1968
őstag
válasz
peugeotmate
üzenetére
Akkor sajna nagy valószinűséggel kinyiffant a WiFi kártyád.
-
NEMO1968
őstag
válasz
peugeotmate
üzenetére
Hello!
Eszközkezelőben làtszik a WiFI kàrtya?
Próbáld meg letiltani,majd restart.
Utána engedélyezd,majd restart.
Ha nem segìt,próbáld meg a LAN-t letiltani,és úgy nézd meg egy restart után.
Egy LENOVO WFi-je csak úgy hajlandó menni,ha le van tiltva a LAN. -
marinea2
addikt
válasz
peugeotmate
üzenetére
Kompresszorral fújd i a port. ondjuk ennyi idő alatt szép perzsaszőnyeg lehet már benne :S

-
NEMO1968
őstag
válasz
peugeotmate
üzenetére
Szia!
Azzal,ha beteszed a szekrénybe,és nem használod
.
Komolyra fordítva!!!!
Komolyabb pumpával,sűrített levegős palackkal befújatsz a szellőzőnyílásokba.
Esetleg porszívó,de akkor fogd le a ventit valamivel,hogy ne tudjon nagyon pörögni.
Ha ezek a trükkök nem segítenek, besétálsz egy szervizbe,és szépen megkéred őket,hogy szedjék szét és takarítsák ki.
Kb. 5k-ért szakszerűen meg is teszik.
Végül is inkább fizetek 5k-t egy takarításért,mint 2 hónap múlva 50k-t,mert nem jöttek be a tippek,és megsült valami. -
FRENK1988
veterán
válasz
peugeotmate
üzenetére
Hát én egy kis kompresszoros tisztítást javaslok. Ha nem akarod szétszedni. De ha szétszeded akkor meg érdemes újrapasztázni is

Más: Ezek az új notik már forrasztott CPUvan jönnek? Mert én erre következtetek a BGA1023 platformról -
FRENK1988
veterán
válasz
peugeotmate
üzenetére
beadni a szervizbe ha garis.
-
spyduck
nagyúr
válasz
peugeotmate
üzenetére
Alúlról fújj bele jó erősen, sokszor ez is elég.
-
Z86
őstag
válasz
peugeotmate
üzenetére
Talán csak telement porral és szöszökkel a hűtése és ki kell pucolni.
-
válasz
peugeotmate
üzenetére
A HP-nak van saját Battery Check-je, szertinem a netről le lehet tölteni.
pumukli: ezért (is) jó a P szériás Core2Duo! Nekem T9300 van a Sárkányban, office-ozás közben sosem megy 20 fok fölé! Most is 16-17 fokos mindkét mag.
-
spyduck
nagyúr
válasz
peugeotmate
üzenetére
AIDA64, EVEREST, HWINFO32
Viszont egyes notebooko nem tudják ezt a funkciót. Valószínűleg szándékosan! Bios függő. A 8540p friss bios-al nem látja, régebbi biossal látja az elhasználódottságot. A legbiztosabb ha megnézed a gyári értékeket és kiszámolod magadnak a jelenlegi akkukapacitás alapján.
-
cellpeti
nagyúr
válasz
peugeotmate
üzenetére
Everest talán...mondjuk nekem az is össze vissza mutogat
-
válasz
peugeotmate
üzenetére
Nem nézlek hülyének, segíteni próbálok. Volt már olyan, hogy a gyári drivercsomag feltelepítette a BT-t, és ott is volt minden kiszolgáló program, de nem volt a gépben mosul. Ezért kérdeztem.
Tehát mégegyszer, ha van a gépben BT, azt a windowsnak alapból fel kell ismernie, nekem soha nem kellett win7 alá drivert tennem a BT miatt. Ha nem ismeri fel, akkor lehet, hogy a modulod hibás, gondolom.
-
spyduck
nagyúr
válasz
peugeotmate
üzenetére
Én szinte biztos vagyok benne, h szoftver probléma. Így látatlanban viszont elég nehéz segíteni.
-
válasz
peugeotmate
üzenetére
Ez azt jelenti, hogy kapcsold be a gépben lévő bluetooth modult, nem a párosítandó eszközt!
WLAN, BT be van kapcsolva?
Amúgy win7 alatt nem kell BT-t telepíteni, magától felismeri és működik rendesen. Sztem neked nincs bekapcsolva a BT, a hülye HP meg nem tudja, mit akarsz

Óvatosan kérdezem meg: van a gépedben bluetooth modul egyébként? Mert én az eszközeid között nem láttam bluetooth modult, nekem pedig ott van...
-
spyduck
nagyúr
válasz
peugeotmate
üzenetére
Ezt telepítetted fel? [link]
-
spyduck
nagyúr
válasz
peugeotmate
üzenetére
(1) Hibás a töltőadapter
(2) Rossz a BT driver. Rakd fel az AIDA64-et és hardverazonosító alapján töltsd le a gyártó honlapjáról. A HP-s driverek nem vmi jók, az ATI driver is hibákat ír ki. Köszi HP
-
zorro63
csendes tag
válasz
peugeotmate
üzenetére
Igen, kicsi az esély, hogy a telefonban rossz a bluetooth egység, még nem volt olyan telóm, amiben hibás lett volna. Én inkább a notebookra gyanakszom. Egyáltalán működött valamikor, vagy soha, semmilyen készülékkel nem lehetett működésre bírni. Így már egyszerűbb a dolog, és valóban szervíz lesz a vége. Hát sok sikert, nem tudom, hogy a három napos ünnepen dolgoznak-e.
-
zorro63
csendes tag
válasz
peugeotmate
üzenetére
Én kipróbálnám egy másik telefonnal is vagy vegyél hozzá egy usb-s bluetooth egységet, vagy szervíz és persze a vele járó macera.

-
zorro63
csendes tag
válasz
peugeotmate
üzenetére
Egyáltalán az óra mellett megjelenik a bluetooth ikon? Ha igen, akkor próbáld azt, hogy a bluetooth ikonra rákattintasz > fájlok fogadása, ekkor a gép keresni kezdi a másik eszközt, közben a telefonról küldjél pl. egy képet a notebook felé, ilyenkor elvileg párosítás nélkül is fogadnia kell. Ha így sem megy akkor próbáld ki egy másik telefonnal, ha azzal sem jó, akkor lehet, hogy hibás a bluetooth egység. Gondolom még garanciális a készülék. Én is Win7-el 32 biten használom, egy Nokia 5800-al, és jól működik, bár szerintem az adatkábel megbízhatóbb, és talán gyorsabb is.

-
zorro63
csendes tag
válasz
peugeotmate
üzenetére
Az F12 billentyű alatt fehéren kell világítania a fénynek, ha pirosan világít, akkor ki van kapcsolva a wifi és a bluetooth egység is. Utána párosítod a két eszközt, így biztos működni fog.

-
zorro63
csendes tag
válasz
peugeotmate
üzenetére
Hali!
Nekem is ilyen készülékem van, kb. két hete vettem. Kapcsold be a notebookon és a telefonon is, hogy "láthatják egymást". Utána Bluetooth ikon>fájlok fogadása, a telefonról pedig küldheted az adatot. Gondolom a billentyűzeten be van kapcsolva vezeték nélküli eszköz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Még nincs is Vivo X300 Ultra, de már a nemzetközi kameratrónra pályázik
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Spórolós topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- ZBook Fury 16 G9 16" FHD+ IPS i7-12800HX RTX A2000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ASUS ROG Strix SCAR 17 prémium gamer laptop, Ryzen 9 5900HX, RTX 3080, karcmentes állapotban
- Dell Latitude 5450 14" FHD IPS i7-1355U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Legion 5 brutális gamer laptop munkaállomás, i9-14900HX, RTX 4060, szép állapotban
- P14s Gen5 14.5" 3K IPS Intel Ultra 7 165H RTX 500 Ada 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370P PRO i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB CM TD500 700W
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

.

Pyttawrx