Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• elbest

csendes tag

válasz SeniorTilla #15684 üzenetére

Igen Tilla. Minden gyári.
    Ha jól emlékszem, ez nem mindig működött így.
    Volt már korábban is, hogy lecsuktam, de olyan sokszor, hogy magára hagytam a gépet és utána hozzányúltam az egérhez és máris ment.
    Lehet, hogy valamit elállítottam?

Normál módon mire kellene egy HP gépnek elindulni alvó állapot után?
    Nincs valamilyen billentyű, vagy billentyűkombináció, ami felébreszti?
    Csak érdekesség -képpen: Volt (ill. meg is van még) egy Gerikom laptopom. Ott sem sikerült jó ideig alvó állapotból fölélesztenem lecsukás után. Mígnem véletlenül rájöttem:
    A ki-be kapcs gomb mellett sorakozik egy explorer, egy levelezőkliens (levél ikon) és mellette pedig egy P1 jelű gomb.
    No fogalmam sincs mi lehet a P1, de ennek a megnyomásával föléledt a gép alvó állapotból. Semmi másra nem.
    Szóval nincs valami ilyesmi a HP gépen?

• elbest

csendes tag

válasz n0_gAboR #15678 üzenetére

Már ma is előfordult, hogy alvó állapotba került a gép. Nem csuktam le a fedelét, hanem a beállított időn belül nem nyúltam hozzá. Ekkor sem tudom újraindítani..csak kikapcsolás.

Kipróbáltam azt is, hogy én tettem alvó állapotba. A hold ikonnal jelölt gomb. Ez nálam fn+f5 gomb. Annak rendje és módja szerint azonnal alvó állapotba kerül, de így sincs ( azaz nem tudom, hogy mi a ) visszaút....csak kikapcsolás.

• elbest

csendes tag

Sziasztok!

HP Pavilion dv7-3160 eh gépem van.
    Mikor működő állapotban lecsukom a gépet, a monitor elsötétül (gondolom alvó állapotba kerül a gép) Mikor újra (akár azonnal) kinyitom nem tudok életet lehelni belé. Elvileg az egér elindításával működésbe kellene lépnie (másik gépeimen így volt), de semmi nem segít. Pl. a ki gomb rövid megnyomása sem.
    Semmi mást nem tudok csinálni, mint a gépet a ki gomb hosszú megnyomásával kikapcsolni-majd újra bekapcsolni.
    .....de ez nem normális dolog. Hogy lehet ezen kívül elindítani újra a gépet?
    Volt már olyan is, hogy nem csuktam le és alvó állapotba került, ami után szintén csak a kikapcsolással tudtam újraéleszteni.

üdv.

• elbest

csendes tag

válasz Misi1979 #14524 üzenetére

Igen Misi.
    Nagyon úgy néz ki, mintha PDA-nak vagy telefonnak azonosítana.
    Csak az explorerben történik ez. Firefoxban és Operában teljesen jó.
    Az explorer 9 - nél csak az origó a rossz már.
    Explorerrer beléptem ide :http://whatsmyuseragent.com/
    Ezt adta ki: Your User Agent: Mozilla/5.0 (compatible; MSIE 9.0; Windows NT 6.1; WOW64; Trident/5.0)

• elbest

csendes tag

Sziasztok!
    Nem rég vásároltam egy új HP Pavilion DV7-3160 EH
    laptopot. Win 7 (64bit) op rendszerrel. Benne az explorer 8-al.

Az első pillanattól kezdve problémám van.

Ha beütöm az origót, akkor az m.origo.hu jön be. Ugyanez a helyzet az iwiw-vel és a freemail-lel. Csak ennél a három oldalnál van ez a probléma és csak az explorerrel.
    Másik számítógépemen az explorerrel is teljesen jó. (8-as)

Mintha be lenne "égetve", hogy ezeken a helyeken az m. (azaz a mobilos oldalra irányítson) Ha az origot beütve megjelenik az m.origó, akkor lehetőség van a jobb felső sarokban a "teljes origo"-ra kattintani. Ekkor bejön az aktiv.origo.hu oldal, de hiányosan. Nem minden kép jelenik meg. Ha egy cikket ki akarok nyitni, az már nem jelenik meg.

(A weblap nem található üzenetet kapom, ha tovább szeretnék lépni egy cikkre. Ha váltok a témák között, az még megjelenik, de szintén néhány kép nélkül. - itthon-sport-autó stb.)

Megpróbáltam már az origo IP címét beütve is. Akkor is az m.origo-ra ugrik.

Már próbáltam az ipconfig /flushdns parancsot, a biztonság fülön a zóna biztonságot alaphelyzetre állítását,netsh winsock reset-et.

Tehát ezek nem segítettek. Leszedtem az explorer 8-at, gondoltam újratelepítem....rájöttem, hogy ezt nem lehet, hisz csak leállítani lehet a működését, avagy újraaktíválni.

Írtam az origónak, de nem válaszoltak.:(

Letöltöttem az explorer 9 bétát, hátha megjavul a dolog. Nem javult. Pontosabban annyit változott, hogy az iwiw és a freemail már jó, de az origóval ugyanaz a helyzet.

Próbáltam még az explorer bővítmények nélküli futtatást is.
    Továbbá próbáltam a "tiszta rendszer indítást".
    Nem segítettek.

Egy hónapja vettem a gépet. Ha valaki vett ilyet, vagy a közelébe tud jutni egy ilyen laptopnak....érdekelne, hogy van-e ez a jelenség nála és orvosolható-e.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés