- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Az Euronics is elkezd használt mobilokkal foglalkozni
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tiboca7
csendes tag
-
tiboca7
csendes tag
válasz
SeniorTilla #15576 üzenetére
Még 1 kérdés: dv9700-as deszka mekkora memóriákat, illetve processort tud maximálisan kezelni (GB/MHz) ???
-
tiboca7
csendes tag
válasz
SeniorTilla #15571 üzenetére
Értem, tehát nyugodtan leformázhatom a teljes vincsit és egy mezei magyar nyelvű Windows telepítő DVD-ről (az én esetemben Vista Home Premium) feltelepíthetem és aktiválhatom a Windows-t a gép alján lévő matricával? (egyébként tényleg ott van a vonalkód alatt az aktiváló code) --csak nem gondoltam, hogy ilyen egyszerű a megoldás.
Ja, és időközben sikerült beszerezni a második vinyóhoz beépítő keretet és adaptert, és úgy működik a 2db vinyó mint a "svájci óra".
A gép szépen kezeli mindkettőt.
-
tiboca7
csendes tag
válasz
listván #15561 üzenetére
Szia.
Én vettem kicsit több mint 1éve külföldön egy dv9000-es gépet, sajnos "Vista"-val, és ha jól emlékszem nemzetközi garival. Na most nekem kellene a jogtiszta oprendszer lemezen. (ezzel egyáltalán hová lehet fordulni) Gondolom nem lehetne csak úgy W7-et kérni helyette.Csak az a baj, hogy egyenlőre nem találom a gép papírjait. Ha tudnál, vagy valaki tudna ebben segíteni, megköszönném.
-
tiboca7
csendes tag
-
tiboca7
csendes tag
válasz
SeniorTilla #15331 üzenetére
Köszönöm a segítséget mindenkinek.
-
tiboca7
csendes tag
-
tiboca7
csendes tag
Sziasztok.
DV9000 tulajdonosoktól szeretnék segítséget kérni. Szeretnék a vasba még egy vinyót tenni a gyári mellé, mert hát ugye 2 hely van a deszkán, de azt hallottam, hogy sokaknak ezzel gondja akadt. (pl: nem indult a gép vagy csak nagyon lassan stb...) A másik kérdésem, hogy a laptop kijelzőjét meg tudom-e hajtani másik PC-ről? (laptopról természetesen megtudok hajtani más kijelzőket, monitorokat ez nem kérdés, csak hogy ennek a fordítottja működik-e) Előre is köszönöm a tapasztalatokat és a hozzáértő hozzászólásokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ford topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Windows 11
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- World of Tanks - MMO
- Arch Linux
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar bill IR kam gar
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Dell Latitude 7480, 14" FHD, I5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 1 év garancia ( OLVASD VÉGIG)
- HP ProBook 440 G7, 14" HD, I5-10210U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 1 év garancia ( OLVASD VÉGIG)
- Precision 7510 15.6" FHD IPS i7-6820HQ FirePro W5170M 16GB 500GB + 1TB HDD gar
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest