Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
Új hozzászólás Aktív témák
-
tiboca7
csendes tag
-
tiboca7
csendes tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Még 1 kérdés: dv9700-as deszka mekkora memóriákat, illetve processort tud maximálisan kezelni (GB/MHz) ???

-
tiboca7
csendes tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Értem, tehát nyugodtan leformázhatom a teljes vincsit és egy mezei magyar nyelvű Windows telepítő DVD-ről (az én esetemben Vista Home Premium) feltelepíthetem és aktiválhatom a Windows-t a gép alján lévő matricával? (egyébként tényleg ott van a vonalkód alatt az aktiváló code) --csak nem gondoltam, hogy ilyen egyszerű a megoldás.
Ja, és időközben sikerült beszerezni a második vinyóhoz beépítő keretet és adaptert, és úgy működik a 2db vinyó mint a "svájci óra".
A gép szépen kezeli mindkettőt. -
tiboca7
csendes tag
válasz
listván
üzenetére
Szia.
Én vettem kicsit több mint 1éve külföldön egy dv9000-es gépet, sajnos "Vista"-val, és ha jól emlékszem nemzetközi garival. Na most nekem kellene a jogtiszta oprendszer lemezen. (ezzel egyáltalán hová lehet fordulni) Gondolom nem lehetne csak úgy W7-et kérni helyette.
Csak az a baj, hogy egyenlőre nem találom a gép papírjait. Ha tudnál, vagy valaki tudna ebben segíteni, megköszönném. 
-
tiboca7
csendes tag
-
tiboca7
csendes tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Köszönöm a segítséget mindenkinek.

-
tiboca7
csendes tag
-
tiboca7
csendes tag
Sziasztok.
DV9000 tulajdonosoktól szeretnék segítséget kérni. Szeretnék a vasba még egy vinyót tenni a gyári mellé, mert hát ugye 2 hely van a deszkán, de azt hallottam, hogy sokaknak ezzel gondja akadt. (pl: nem indult a gép vagy csak nagyon lassan stb...) A másik kérdésem, hogy a laptop kijelzőjét meg tudom-e hajtani másik PC-ről? (laptopról természetesen megtudok hajtani más kijelzőket, monitorokat ez nem kérdés, csak hogy ennek a fordítottja működik-e) Előre is köszönöm a tapasztalatokat és a hozzáértő hozzászólásokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U729x - i5-8G I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8365U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - Ryzen 5 PRO I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen2 - i5-1145G7 I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 G4i - i5-1235U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I NBD Gari
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3856
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i3-7GEN I 4GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ja, és időközben sikerült beszerezni a második vinyóhoz beépítő keretet és adaptert, és úgy működik a 2db vinyó mint a "svájci óra".
A gép szépen kezeli mindkettőt.

Pyttawrx