- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
pumukli23
senior tag
válasz
adam526 #22105 üzenetére
Nekem is csinálja néha hibernálás után. Néha ha teljesítmény profilt váltok akkor megjavul, vagy ha újra elaltatom esetleg lecsukom a fedelet és kinyitom, de általános megoldást nem találtam rá a restarton kívül.
eastsider: Úgy érted az msdnaa-s winnel voltak gondjaid? Januárban akarok egy (lassan egy éve halogatott) reinstallt, és ha már ott az msdnaa-n az ingyér' win, akkor azt tenném fel..
-
1nsan1ty
tag
válasz
adam526 #22105 üzenetére
Ötletem nincs sajnos. ugyanez a helyzet nálam is a 4330s nél. Azt hiszem csak az új bios óta. Nekem alvó állapotba nem teszi magát, de hibernálni se tudja magát mindig. csak elsötétül a kép, világítanak a ledek, megy a venti. csak a kikapcs bekapcs segít. valamikor sikerül neki, de többnyire nem. Részemről reménykedek egy új bios-ban...
-
-
-
zsolthee
senior tag
válasz
adam526 #12592 üzenetére
Hello!
Általában mindenféle szer nélkül, egy sima papírtörlővel lejön a régi paszta.
Töröld tisztára, majd az újból egy filmrétegnyit vigyél fel egyenletesen.A paszta cseréje után néhány fokos lehűlés várható, attól függően menyire volt szennyezett illetve régi a hővezető.
-
kozyadam
tag
válasz
adam526 #11919 üzenetére
svchost.exe fájlokkal óvatosan tessék játszadozni. a Windows a nagyon fontos folyamatokat ebben futtatja, pl asszem a hálózatkezelés egy része is itt megy. szal ha kilősz ezt-azt, akkor könnyen instabil lehet a rendszered.
nemrég láttam olyan progit, ami megmutatja, hogy milyen folyamatok futnak az svchost.exe fájlok "mögött". azzal érdemes megnézni, alaposabban, hogy mi lehet a probléma.
keress rá googleben svchost.exere tuti ad sok hasznos olvasnivalót
-
jorden06
senior tag
válasz
adam526 #11612 üzenetére
Nekem kb. 3-4 fokkal alacsonyabb a hőmérséklete a CPU-nak, a te procid hőjén szerintem a GPU dob (a heat-pipe elejnél van a GPU, ha az több hőt ad le akkor több hő kerül a hőcsövön keresztül a CPU-nak is)
A venti bekapcsolásánál milyen összefüggés van az alaplap és GPU között? Tehát amikor a GPU 53, mennyi pontosan az alaplap?
Nekem 38 alaplap - 45 GPU. És pont ekkor kapcsol be. Az mindenesetre örömteli volt a venti megpillantásánál, hogy maglev csapágyasMég valami: milyen energia-gazdálkodási profilt használsz? A cpu szorzó milyen értéken ketyeg? WiFi-n netezel?
-
jorden06
senior tag
válasz
adam526 #11610 üzenetére
Valóban 2 csavar tartja, viszont a szervízkönyv azt írja, hogy meg kell hozzá bontani a fél gépet, ezért hozzá sem kezdtem. Viszont arra most nem emlékszem, hogy Torx, vagy csillag-csavarhúzó kell hozzá?
Melyik proci van a gépedben, T vagy P széria? Terhelés kb. mekkora éri, mikor bekapcsol?
Én úgy vettem észre nekem elsősorban a WiFi modul és a VGA forrósítja idle a gépet, ha ezek emelkednek, akkor az alaplap gyorsan megüti a 38 fokot és már kapcsol is be a venti. A CPU meg sem közelíti a 40-et.Tudnál screenelni Everestet (esetleg cpuZ-vel és feladatkezelővel, hogy mekkora éppen a proci terhelése)?
-
adm
őstag
válasz
adam526 #10962 üzenetére
az everest csak a chipsetből tudja, hogy ddr3 támogatás is elérhető. mint, ahogy asztali pm45-ben, ennél is támogatja mindkét szabványt. a hp még mindig majdnem féláron kapható ddr2-t használja. jön a 40-es széria, abban már ddr3 lesz.
semmiről sem maradtál le. hétköznapi felhasználásban a ddr2 800 és ddr3 1333 közt sincs akkora sebesség különbség. de nincs ilyen probléma, mert nem kompatibilisek.
50-100 wattos fogyasztásnál meg elhanyagolható, hogy a 2 modul nagyságrendileg 4,5 v. 5 wattot fogyaszt-e.
-
adam526
tag
válasz
adam526 #10947 üzenetére
Na leszedtem a billentyűzetet, kiszedtem a ventit és kipucoltam, most alap állapotban 49-50fok a gpu az eddigi 52-53-hoz képest. A cpu pedig 37-40 az eddigi 40-44-hez képest. Pedig nem is nagyon volt piszkos. Majd próbálok vmikor egy intenzív game-t, kiváncsi vagyok, hogy meddig megy fel
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- PlayStation 3
- Elektromos autók - motorok
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Mobil flották
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- Inspiron 14 7440 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő Core 5 120U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- Új Dell Inspiron 14 5435 Ultrabook -50% 14" Bivaly AMD Ryzen 7 7730U 8Mag 16GB 512GB FHD+ IPS
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Szép Hp Pavilion 15-eg Kis Gamer Laptop 15,6" -45% Bivaly i7-1165G7 16/512G FHD IPS Iris Xe
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest