- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- One mobilszolgáltatások
- 65 órányi zenét ígér az Audio-Technica új TWS fülese
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
makaveli666 #15179 üzenetére
Ha nem kopás vagy egyéb fizikai sérülés, akkor garanciában kezelhető probléma. Persze egyszerűbb eladni, ha amúgy sem tetszik. Egy új gép értékvesztése jóval több attól,
amennyivel olcsóbban kínálod. Gondolom nem akarod igazán eladni és sokat bukni rajta, ahogy írod is. -
válasz
makaveli666 #15150 üzenetére
1 hónapos használt gép, kopott műanyag burkolattal.. nem kérsz érte sokat? Így nehéz lesz eladni ennyiért.
-
spyduck
nagyúr
válasz
makaveli666 #15150 üzenetére
Írj ki telefonszámot is
-
spyduck
nagyúr
válasz
makaveli666 #15145 üzenetére
Ha dedikált VGA-val használod akkor a CPU 15%-al melegebb valamint melegszik a VGA-nál, ha viszont integrált VGA-val használod a notebook hűvös és halk. CPU is 38 fok környékén mozog.
Catalyst-ban állítsd át az energiatakarékos GPU-ra (HD4250).
-
spyduck
nagyúr
válasz
makaveli666 #15145 üzenetére
Ha integrált VGA-val használod akkor nem melegszik egyáltalán, éppen most tesztelgetem. Tudod, h kell átkapcsolni?
-
spyduck
nagyúr
válasz
makaveli666 #15055 üzenetére
Rakd fel az Everest-et vagy a HWinfo32 nevű progit!
-
spyduck
nagyúr
válasz
makaveli666 #15046 üzenetére
Mivel én is elcsesztem a recovery partíciómat felhívtam a HP-t. Elkérték az adataimat és mondták, h 1-1,5 héten belül küldik postán a windows7-et meg a driver cd-t.
Sztem próbáld meg ùjra!
Tel.:06 1 382 1111
válaszd az 1-es menüpontot. -
ladlac
tag
válasz
makaveli666 #15039 üzenetére
6838 pontot kapott a gép 3DMark06-ban. SM 2.0: 2676, SM 3.0: 3289, CPU: 1861.
Mondjuk nekem ezek nem sokat mondanak, de a 7000 körüli pont megvan...Majd megnézek valami másik játékot is, hogy az hogyan néz ki a gépen.
-
ladlac
tag
válasz
makaveli666 #15039 üzenetére
Milyen játékokkal és milyen beállításokkal játszol?
-
válasz
makaveli666 #15022 üzenetére
ITT a QuickTouch.
Bár már elég régen nem volt vistás gép a kezeim között, de emlékezetem szerint ez a quicktouch tényleg megoldotta esetenként ezt a visszajelzős problémát.
-
ladlac
tag
válasz
makaveli666 #15025 üzenetére
Köszönöm, tényleg csak engedélyezni kellett.
Bár az nem teljesen világos, hogy ha a két ujjas zoom az alap, a scroll miért nem (mondjuk az első dolgok között volt a gesztusokat letiltani a touchpadról, és a synaptics ikonját eltüntetni az érintési felületről
)
Így már csak a gombokra és a quickwebre kell megoldást találnom.
-
makaveli666
senior tag
válasz
makaveli666 #15020 üzenetére
Felhívtam a hp t elmondtam mi a bajom, és hát enyhén elküldtek a faszba, mondván hogy miért nem volt jó nekem a gyári windows ami rajta volt így mostmár basszam meg. Utána kis civakodás után azt modnta a tag hogy a honlapról szedjem le a HP MediaSmart SmartMenu majd ez tudni fogja. Én mondtam neki hogy le van szedve mégsem csinál semmit. Azért leszedtem megint feltettem de igazából az install is furcsa. Behozza a menüt utána ms dos mod és csak eltűnik. De semmi nincs kiírva, hogy jó lenne. De már odáig jutottam, hogy mindegy szarok rá akkor ne jelezzen vissza, ha ez ekkora extra funkció.
-
rekid
addikt
válasz
makaveli666 #15015 üzenetére
Dupla.
-
rekid
addikt
válasz
Soft paq nem köhög rá frissitest?
-
agyhalal
aktív tag
válasz
Akkor sajnos nincs tippem.
-
válasz
makaveli666 #15008 üzenetére
Ha az eladód elmondta volna, hogy írd ki a recovery-t és mentsd le a driverek installját a gépről formázás előtt, most nem lennél ebben a helyzetben. A recovery kiírása automata folyamat, nem kell csinálnod semmit, csak berakni a lemezeket egymás után.
Ahhoz, hogy minden funkció tökéletesen működjön, be kell tartani a gyártó utasításait. Enélkül nehezebben fog sikerülni. Biztos vagyok benne, hogy ha felteszed rendesen a fentebb említett dolgokat, akkor menni fog a visszajelzés is.
Tehát szerintem itt nem support vagy minőségi probléma van. Egyébként az is megoldás lehet, hogy felhívod a HP supportot és segítséget kérsz. Valszeg nem te vagy az első ezzel a kérdéssel, biztosan tudnak segíteni.
-
válasz
makaveli666 #15006 üzenetére
Nemnem, ki kellett volna írnod a recovery-t. Elvileg szólnia is kellett a gépnek, hogy tedd meg... akkor nem lenne baj. Persze sok függ attól is, hogy az eladó ahol vetted, elmondta-e ezt.
-
válasz
makaveli666 #15004 üzenetére
Iszonyat nagy a kavarodás a hp holnapján. Még sok gép paraméterei is rosszul vannak kint, de driverek terén katasztrofálisan rossz a helyzet. Az eredeti c:\swsetup mappát kellett volna lementened a gépről, abban minden benne van.
-
válasz
makaveli666 #14999 üzenetére
a rendszer-visszaállítás sokkal kevesebb ideig tart
-
válasz
makaveli666 #14997 üzenetére
A QLB kell hozzá, de nem mindegy, melyik verzió. És kell alá a megfelelő szoftverkörnyezet is, hogy működjön. Régebben a vistás gépekkel sokat szívtam én is újratelepítéskor a qlb-vel, de win7-en már menni szokott.
Pl. itt van ez a 6930p, amit most vettem (ami ugyan nem pavilion, de ugyanúgy érintőgombos), ezen nem a gyári oprendszer van, hanem újratelepített, mégis megy a visszajelzés, mutatja a csíkokat. A Micorosoft.NET framework 4 és a Quick Launch Buttons 6.50.17.1 verziója van fent rajta, más ezzel kapcsolatban semmi. Gondolom ennyi elég neki.
A régi vistás gépeknél is a microsoft.net megfelelő verziójának fent kellett lenni a működéshez.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- Dell Latitude 5530 15.6" FHD IPS i5-1235U 16GB 512GB NVMe gar
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Dell G3 3500 Gamer laptop szép állapotban dobozával. (i7 10750h, Gtx 1660ti, 16GB ram, 1TB ssd)
- Asus F15 FX516PR 15.6" FHD IPS i7-11370H RTX 3070 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PLUS GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest