- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
AeSDé Team
őstag
válasz
Tom1939 #50313 üzenetére
Köszi, valóban ez lesz az. Már csak az a kérdés, hogy honnan lehetne beszerezni, mert magyarországi boltban nem látom, a HP-nél meg igencsak borsós ára van (és ráadásul nincs is készleten...).
Hasonló HP tollak vannak itthon is, de nem tudom hogy ugyan azt a minőséget képviselik-e, illetve rendelkeznek-e ugyan azzal a mágneses rögzítési lehetőséggel, mint ez a toll. -
-
-
-
-
gooool
őstag
válasz
Tom1939 #15614 üzenetére
Eddig egy i3-as asztali gépem volt 4 giga rammal és egy nvidia 9500gt-s geforce-al.Ez bőven kiszolgált,de érthető módon mivel a notit hosszabb távra vásarolnám,ezért fontos a hardveres erő is.De viszont az elitebook meg külsejében nyűgöz le.
Nehéz a döntés:
-erős hardver,gyengébb külsővel
-gyengébb hardver,atombiztos szerkezet
(bár állatira vigyáznék rá,mint minden cuccomra) -
gooool
őstag
válasz
Tom1939 #15611 üzenetére
Azért az általad említett gépek már kicsit túlhaladják e keretet,a 320K már nagyon határ nekem,de úgy gondolom ebből már ki lehet hozni vmit.
Az elitebook a kinézetében és strapabíróságában fog meg főleg,bár hardverben is erős.
Az Envy 17 nagyobb,erősebb nála,de nem tudom mennyire jó a minősége kívül.
Szvsz ez akkor fog eldőlni amikor személyesen a boltban leszek,ott jó eséllyel mindkettőt kipróbálhatom. -
Goose-T
veterán
válasz
Tom1939 #15121 üzenetére
Renew inkább nem, mutteromnak olyan van, de hibás az egyik memóriaslotja, amíg a RAM-ot nem raktam át neki egy másik slotba, mindig igazgatni kellett, különben nem indult a gép. Amúgy is saját céges beszerzés lesz, és komoly munkára lesz használva (programozás/adatbázis). Innen tervezem megrendelni, az ára már így is nagyon rezgeti a lécet, drágábbat nem akarok, nagyobb képernyő sem kell.
-
spyduck
nagyúr
válasz
Tom1939 #14039 üzenetére
Amiótta megvettem az Iphone-t rájöttem, h ez képviseli a mobil számítástechnikát. Azóta meg, h volt egy 8710w-m is rájöttem, h az igényeimet legjobban egy full hd-s 8740w elégítené ki a lehető legolcsóbb renew verzióban. Sajnos elérhető áron, legalább is amennyit én szánok rá mostanában nem lesz kapható. Ezért látok rá nagy esélyt, h hamarosan 8540p tulaj leszek. Sajnos viszont az 1600x900-as felbontás nem igazán nyerő számomra.
-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz
Tom1939 #5747 üzenetére
Nekem nem talált, everest-el megnéztem. Én azért nem ott helyben tetettem bele a memóriát, mert 2x annyiba jött volna ki, mint amennyiért megvettem és beleraktam saját magam, ráadásul úgy még az eredetiket meg is tartották volna maguknak!
Majd írok ha már tudok róla vmit, egyelőre semmi fejlemény, azóta nem volt kékhalálom.
Más: milyen rendszert használsz rajta? xp, vista? vistánál nekem olyan problémám van, hogy a fényerőt nem lehet állítani a gyorsbillentyűkkel,ami elég idegesítő (quick launch buttons drivere fennvan). Valamint XP alatt ugyanazzal a driverrel megjelenik az OSD hang v fényerő állításakor, vista alatt semmi, de a hangerőt legalább lehet állítani
Megint más: szted mi az az AMT?
Azon kívül h Active Management Technology... mire jó ez magyar nyelven? Hasznos?
-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz
Tom1939 #5735 üzenetére
Alig több mint 1 hónapja, október elején vettem vhogy, de ez renew!
Nem voltam még szervízben, ugyanis eleinte nem csinálta, majd vettem bele egy 2gigás ramot az egyik 1-es helyére, azután 2 héttel kezdte a kékhalálos játékot. Elég sűrű lett egyik napról a másikra, nyomtam több memtestet és kiderült h vagy a 2gigás modul a hibás, vagy az alaplapom nem szereti (ugyanis van h jó volt memtest szerint van h nem)
Azt visszavittem a héten, várom h bevizsgálják, viszont már azóta is volt kékhalálom az eredeti ramokkal!
Viszont ezekre memtest még 1x sem írt hibát...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1 humoros
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Nintendo Switch 2
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Hobby elektronika
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Okos Otthon / Smart Home
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Spórolós topik
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Új Dobozos Lenovo Yoga Slim 6i Gamer Procis Ultrabook 14" -35% i5-13500H 16/512 Iris Xe FHD+ OLED
- Új Dell Inspiron 14 5435 Ultrabook -50% 14" Bivaly AMD Ryzen 7 7730U 8Mag 16GB 512GB FHD+ IPS
- Álmodozol egy erősebb gamer élményről? Kamatmentes rèszletre is!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 9 9900X Processzor!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest