- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Befutott a megígért HRV-mérés a Withings órájára
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
AeSDé Team
őstag
válasz
Tom1939 #50313 üzenetére
Köszi, valóban ez lesz az. Már csak az a kérdés, hogy honnan lehetne beszerezni, mert magyarországi boltban nem látom, a HP-nél meg igencsak borsós ára van (és ráadásul nincs is készleten...).
Hasonló HP tollak vannak itthon is, de nem tudom hogy ugyan azt a minőséget képviselik-e, illetve rendelkeznek-e ugyan azzal a mágneses rögzítési lehetőséggel, mint ez a toll. -
-
-
-
-
gooool
őstag
válasz
Tom1939 #15614 üzenetére
Eddig egy i3-as asztali gépem volt 4 giga rammal és egy nvidia 9500gt-s geforce-al.Ez bőven kiszolgált,de érthető módon mivel a notit hosszabb távra vásarolnám,ezért fontos a hardveres erő is.De viszont az elitebook meg külsejében nyűgöz le.
Nehéz a döntés:
-erős hardver,gyengébb külsővel
-gyengébb hardver,atombiztos szerkezet
(bár állatira vigyáznék rá,mint minden cuccomra) -
gooool
őstag
válasz
Tom1939 #15611 üzenetére
Azért az általad említett gépek már kicsit túlhaladják e keretet,a 320K már nagyon határ nekem,de úgy gondolom ebből már ki lehet hozni vmit.
Az elitebook a kinézetében és strapabíróságában fog meg főleg,bár hardverben is erős.
Az Envy 17 nagyobb,erősebb nála,de nem tudom mennyire jó a minősége kívül.
Szvsz ez akkor fog eldőlni amikor személyesen a boltban leszek,ott jó eséllyel mindkettőt kipróbálhatom. -
Goose-T
veterán
válasz
Tom1939 #15121 üzenetére
Renew inkább nem, mutteromnak olyan van, de hibás az egyik memóriaslotja, amíg a RAM-ot nem raktam át neki egy másik slotba, mindig igazgatni kellett, különben nem indult a gép. Amúgy is saját céges beszerzés lesz, és komoly munkára lesz használva (programozás/adatbázis). Innen tervezem megrendelni, az ára már így is nagyon rezgeti a lécet, drágábbat nem akarok, nagyobb képernyő sem kell.
-
spyduck
nagyúr
válasz
Tom1939 #14039 üzenetére
Amiótta megvettem az Iphone-t rájöttem, h ez képviseli a mobil számítástechnikát. Azóta meg, h volt egy 8710w-m is rájöttem, h az igényeimet legjobban egy full hd-s 8740w elégítené ki a lehető legolcsóbb renew verzióban. Sajnos elérhető áron, legalább is amennyit én szánok rá mostanában nem lesz kapható. Ezért látok rá nagy esélyt, h hamarosan 8540p tulaj leszek. Sajnos viszont az 1600x900-as felbontás nem igazán nyerő számomra.
-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz
Tom1939 #5747 üzenetére
Nekem nem talált, everest-el megnéztem. Én azért nem ott helyben tetettem bele a memóriát, mert 2x annyiba jött volna ki, mint amennyiért megvettem és beleraktam saját magam, ráadásul úgy még az eredetiket meg is tartották volna maguknak!
Majd írok ha már tudok róla vmit, egyelőre semmi fejlemény, azóta nem volt kékhalálom.
Más: milyen rendszert használsz rajta? xp, vista? vistánál nekem olyan problémám van, hogy a fényerőt nem lehet állítani a gyorsbillentyűkkel,ami elég idegesítő (quick launch buttons drivere fennvan). Valamint XP alatt ugyanazzal a driverrel megjelenik az OSD hang v fényerő állításakor, vista alatt semmi, de a hangerőt legalább lehet állítani
Megint más: szted mi az az AMT?
Azon kívül h Active Management Technology... mire jó ez magyar nyelven? Hasznos?
-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz
Tom1939 #5735 üzenetére
Alig több mint 1 hónapja, október elején vettem vhogy, de ez renew!
Nem voltam még szervízben, ugyanis eleinte nem csinálta, majd vettem bele egy 2gigás ramot az egyik 1-es helyére, azután 2 héttel kezdte a kékhalálos játékot. Elég sűrű lett egyik napról a másikra, nyomtam több memtestet és kiderült h vagy a 2gigás modul a hibás, vagy az alaplapom nem szereti (ugyanis van h jó volt memtest szerint van h nem)
Azt visszavittem a héten, várom h bevizsgálják, viszont már azóta is volt kékhalálom az eredeti ramokkal!
Viszont ezekre memtest még 1x sem írt hibát...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- E-roller topik
- Apple asztali gépek
- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Tőzsde és gazdaság
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R7 3750H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Legion 5 15ACH6 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3050Ti 16GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- HP Elitebook 745 G3 érintőképernyős laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest