- Yettel topik
- Apple Watch
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Erős, de energiahatékony lesz a Dimensity 9500
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
JagdPanther #30077 üzenetére
Szia!
Én hasonló helyzetben voltam DV6-os notebookommal a közelmúltban. EBay-ről rendelt ventilátorral megúsztam az egészet 2300 Ft-ból, és azóta is működik.
A te gépedhez is igen olcsón vannak csereventilátorok eBay-en. Igaz 2-3 hét mire ideér, de én ma is e mellett a megoldás mellett döntenék.eBay alapján a te gépedhez szükséges ventilátor SPS azonosítója: 446416-001
-
rekid
addikt
válasz
JagdPanther #12574 üzenetére
Ugyan olyan egyszeru mint barmely masra.
Ha egy tippet elfogadsz szigoruan home vagy professionalt rakj fel mert az ultimate és enterprise azon tul hogy joval nagyobb meretet foglal semmivel nem nyujt tobbet egy atlag felhasznalonak és a driverek sem az igaziak illetve nem is a driver hanem a win7 ultimate a kehes eleg sok problemank volt vele. A home es prof tokeletesen megy. A magatol fel nem rakott drivereket megtalalod a hp honlapjan.
-
RobCarlos
csendes tag
válasz
JagdPanther #12043 üzenetére
Szerintem ugrik a gari (bár kérdéses,hogy észreveszik-e a szétszedést)
venti pucoláshoz szerintem elég a bill leszedése és belefújni valamivel...
Hp szervizben dolgozok (nem garis gépeket javítunk). Mindenképpen pasztázni kell szerintem a melegedés miatt. Gyárilag szürke,masszív pasztát használnak, valamint hővezető gumis-paszta csíkokat... a sima szürke pasztát általában hígabb fehér pasztára cseréljük (szerintem hatékonyabb). -
rekid
addikt
válasz
JagdPanther #12046 üzenetére
ha meg garis akkor semmi gond hivatalos hp szerviz. hivd fel őket!
-
herendi
tag
válasz
Szia!
Erdekes ez a melegedes, mert nekem volt egy csomo 6910p-m, de nem melegedtek.
Ha eszreveszik, ugorhat a gar
Ha a bill-t kiszeded (alulrol 3 csavar, felul 4 pocok), akkor vmennyire lathato lesz a cooler, esetleg ki tudod fujni v. szoszt ki tudod szedni. Ha jobban szet akarod szedni, pasztazni, az eleg jo moka lesz lesz.
-
rekid
addikt
válasz
ide vidd itt eleg gyorsak.
Vszinu ujrapasztazas segit. -
zetecR
addikt
válasz
JagdPanther #6817 üzenetére
És ehhez mit szólnál?
-
zetecR
addikt
válasz
Vagy használt a jobb Shiftet.
Esetleg gari, és még magyar billt is kapsz cserébe.
-
spyduck
nagyúr
válasz
HP Quick Launch buttons-t feltelepíted a HP hnlapjáról és amikor ki vagy bekapcsolod kiírja, de ez se folyamatos. A problémádra visszatérve sztem telepítsd újra a Vistát mert ez így nem okés
-
spyduck
nagyúr
válasz
JagdPanther #6813 üzenetére
Tegyél fel rá egy magyar XP-t vagy Vistát és megoldódik a problémád.
mod: a másik kérdésedre meg a válasz: IGEN! Ez azért történik mert így kevesebbet fogyaszt.
-
zetecR
addikt
válasz
JagdPanther #6813 üzenetére
De a szövegbeviteli nyelv magyarra van állítva?
-
zetecR
addikt
válasz
JagdPanther #6810 üzenetére
Nekem spanyol a billentyűm (már nem sokáig
), a nyelvi, területi beállítások át vannak állítva magyarra és minden tökéletesen megy, minden ott van, mint a magyar bill-en.
Igazából felirat sem kellene nagyon rá... -
ABE
őstag
válasz
JagdPanther #5120 üzenetére
Eszközkezelőben nincs véletlenül ismeretlen eszköz? Driver fel van telepítve?
-
papsZa
tag
válasz
JagdPanther #5122 üzenetére
Hmm.. Ez fura. Hülye kérés, de van ujjlenyomat olvasód
?
Szóval.. őőőő... amikor telepítetted a hp sec suit-ot ,akkor nem szólt, hogy az ujjlenyomat olvasót nem telepíti valami miatt. Nekem a telepítés végén szólt, hogy mivel nincs TPM chip a gépemben, ezért a TPM-es részt nem tette fel.
Esetleg reinstall... Egyébként passzolom.
-
papsZa
tag
válasz
JagdPanther #5120 üzenetére
Szia!
Nem elég csak simán a fingerprint drivert feltenni.
Nekem HPQ 8710p-m van. Feltettem a HP Security suite-ot (netröl letoltöttem, XP-re) és simán lehet használni az ujjlenyomat olvasót. Kell, hogy fusson a HP security manager, a tálcán egy kis barnás ezüstös pajzs alakú ikon. Arra jobb klikk és "My Credentials". Ehhez be kell jelentkezned a programba, a windows-os jelszót kell megadnod és már fel is tudod venni az ujjlenyomatodat, "Register fingerprint".
Ha nagyon nem megy, akkor majd megpróbálom még mélyebben lépésről lépesre kifejteni.
Üdv.
-
xcbiker
addikt
válasz
JagdPanther #5108 üzenetére
1. Dokkoló csatija a hosszabb. a rövidebb meg a másodlagos aksi csatija.
2. Bizonyos szinten normális. Hány wattos az a töltő?
Új hozzászólás Aktív témák
- 30+ típus!!! Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-12. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation, stb.
- Csere - Beszámítás! ASUS TUF Gaming laptop : I5-11400H / 32GB DDR4 / RTX 3050 Ti / 144Hz - GARANCIA!
- P14s Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 7 PRO 8840HS Radeon 780M 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- P15 Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo ThinkPad Yoga 2in1 Touch Laptop! AMD Ryzen 7 PRO 7730U / 16GB 3200MHz / 256GB NVMe
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Meta Quest 3 akkumulátoros fejpánt
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest