- Milyen okostelefont vegyek?
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Heteken belül ár/érték bajnokot avat a Poco
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
capafog23
őstag
válasz
capafog23 #14976 üzenetére
Egy zseni vagyok, sikerült megcsinálnom.össze kell pattintani a két részt beügyeskedni a gomb helyére, de csak úgy lehet berakni ha a 2 már egybe van mert ha egyesével rakod be akkor egyik darab mindig kiesik, aztán ha benn a 2 műanyag, akkor odarakod a gombot ahol lennie kéne erősen rányomod mind a két széle bepattan, és kész is. Örülök hogy sikerült megoldanom.
-
-
-
-
Geller72
veterán
válasz
capafog23 #12100 üzenetére
Szia. Írnál erről bővebben, mert nekem is van egy garis HP notim, amin hirtelen megtérdelt az akku és az akku csekk azt írja, hogy kuka. Nem igazán értem, hogy hogyan, mert eddig igen komoly ideig bírta. Nagyon gyanúsnak találom. Lehet, hogy kiröhögtök, de egy hivatalos update után nem sokkal kezdte ezt. Sokkal rövidebb lett az intervallum, ameddig az akku bírja. Lefuttattam a szóban forgó HP akku csekket és azt írta, cseréljem az akkut. Hogyan lehet megoldani ennek a hivatalos gar cseréjét? Mi alapján döntik el, hogy valóban xar e az akkum? Power save üzemmódban eddig majd 4 órát bírt, most alig egyet. Szal a gar lezavarásának módja érdekelne. A T-mobile-nál vettem. (6730s) Köszönöm a helpet.
Üdv:
Geller -
válasz
capafog23 #8845 üzenetére
Garit nem bukod, a leírásban is benne van, hogyan kell RAM-ot cserélni vagy bővíteni. Olvass bele, vagy a neten a HP Supporton fent van minden géphez a lírás. Alul van egy műanyag fedél, egy RAM ikon van rajta, ennek a csavarjait kell kicsavarni, és elég bátran felpattintani utána a fedelet. Valszeg 2x1GB lesz benne, tehát ezeket cserélned kell 2x2GB-ra, ha 4-et akarsz. Javaslom a teljesen egyfomra ramokat a dual channel miatt.
A garanciára visszatérve: csak akkor nem bukod, ha nem a notebook.hu-ba viszed majd meghibásodáskor.
nehogy komolyan vedd, vagy pedig vedd véresen komolyan...
-
törölt tag
válasz
capafog23 #6904 üzenetére
Azt tudom , csak gondoltam , hogy Te bővítetted és úgy használod , mert nekem itt asztalin az volt a gondom a Vistával, hogy bekapcsoltam a gépet és a 2 gigából egyet megevett az , hogy betöltötte a programokat meg hát az oprendszert és most ne gondolj nagy dolgokra, torrent, winamp.
Azért használok inkább XPt , mert indítok egy Photoshopot akkor nem jön zavarba míg Vista 2 giga rammal már azért elkezd lassulgatni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440HQ(Fizikai 4x3,5Ghz)8-16GB,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku
- 14" ACER SWIFT 5 (970 gramm!)Érintős 14,1"FullHD IPS,8.gen.core i5,Vil.bill,16GBRAM,512GB SSD
- Acer 15,6",core i3,IntelHD+GT 940MX VGA,8-16GB RAM,SSD,szép állapot,W11
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest