- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Realme GT 2 Pro - papírforma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Orgi
addikt
Nekem anyám használja a régi Honor 20-am és netbankol (OTP) is, meg jó pár appot használ, de még semmi sem sírt azért, hogy régi az android rajta. Persze biztonsági szempontból időszerű lenne már a cseréje, de amúgy tök jól működik ma is a készülék.
Btw ezzel kapcsolatban kérdeznék, hogy így idősek azért nehezebben szoknak át másik rendszerre, mondjuk egy Honor 200/400 rendszere kb hasonló, mint egy 20-asé? Mármint kinézet, meg alkalmazások, ikonok, ilyesmi, nem lenne nagy sokk egy csere?
-
-
Orgi
addikt
válasz
Fitzgerald #1326 üzenetére
Én másik telefonhoz vettem Ikeás töltőt és remekül működik, szuper készülék. Ezeket a szabványokat támogatja:
"Az USB-C töltő kompatibilis ezekkel: Power Delivery (PD 3.0), Quick Charge (QC4+ / gyorstöltés) és Programmable Power Supply (PPS / programozható áramellátás)."Ha a Honor ezek közül vmelyikkel kompatibilis, akkor fog menni 45 W-al.
-
Orgi
addikt
válasz
Localmatador #1073 üzenetére
Pont ezt a programot akartam javasolni, én is több készüléken használtam. Ha teló csere van, felrakom, mentek, mentést visszaállítom és uninstall. A gyári másoló dolgokat sosem használom, névjegyek és naptár Google-be van mentve, képeket és zenéket átmásolom kézzel számítógép közbe iktatásával.
-
Orgi
addikt
válasz
Szilágyi84 #837 üzenetére
Igaz csak 45W-os, de az Ikeás töltő azért az árért egész korrekt szerintem.
[link] -
Orgi
addikt
válasz
Szilágyi84 #804 üzenetére
GSMArena tesztből:
"The bundled charger refilled 42% of the Honor 200 Pro's dead battery in 15 mins, 75% in 30 mins and 100% in 45 mins." -
Orgi
addikt
Úgy tűnik egész kellemes akcióval adják most a MM-ban a telót, ha valaki vásárolna...
-
Orgi
addikt
válasz
Pinyo16689 #339 üzenetére
Igaz a kérdező a Lite modellről ír, de ezek szerint szerintem nem kell ez a vezetékes kivetítés funkció hozzá, ha jól értem...
[link] -
Orgi
addikt
válasz
PaLa1985 #276 üzenetére
Ez minden eszköznél így van szerintem, más telefonoknál is és ha valaki tud rá megoldást, engem is érdekelne... mármint hogy nem a készítés dátumával másolódnak a dolgok át, de amúgy nekem ez logikusnak is tűnik. Mindenesetre ha van vmi másolási beállítás, ami lehetővé teszi Windowsban vagy TC-ben, hogy megmaradjon az eredeti dátum, ossza már meg
-
Orgi
addikt
válasz
bestreal #238 üzenetére
Nekem is volt Huawei telóm, szerettem is nagyon, szomorú voltam hogy kinyírta nagyrészt a szankció, de ez minden más telóra is igaz lenne, ez nem a Honor sara, még ennél van a legtöbb esélyed, hogy menjen. Illetve továbbra is kaphatóak Huawei telók, az is egy opció ha valakinek nem kellenek a Google szolgáltatások...
-
Orgi
addikt
Én próbálgatnám akkor más helyeken, főleg ahol más fajta router van, aztán ha mindenhol működik, csak UPC modemmel nem, akkor esetleg beszereznék egy olcsó Asus vagy TP-Link routert, ha olyan helyeken meg működik rendben. Nekem is voltak apróbb problémáim ugyanilyen UPC modemmel (de azért nagyrészt működött), de a végén meguntam, átraktam bridge módba és mögé kötöttem egy Asus saját routert...
-
Orgi
addikt
Mondjuk én első körben a router beállításainál néznék szét, ha sajátod van akkor egyszerűbb, de ha vmi szolgáltatóit használsz bele kukkantanék a beállításokba, mert vmelyik azok közül okozza ezt... illetve ha van lehetőséged kölcsön kérni egy routert, érdemes lenne kipróbálni, lehet van a mostaninak vmi olyan beállítása, amit vmiért nem szeret a Honor telefon.
Ezt az alvó módos beállítást is megnézném:
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Béta iOS-t használók topikja
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen légkondit a lakásba?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Lexus, Toyota topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Wimius W2 okosprojektor / Számla + Garancia / 30 000 Ft
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! MSI H110M i7 7700 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 6GB Zalman N4 Cooler Master 400W
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 256GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest