- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
De srácok. Miért nem forgatjátok el a mobilt?
-
janeszgol
félisten
válasz
feelurself #1852 üzenetére
Nem kell adasveteli. Ugye ha maganszemelykent vasarolsz, akkor a szamlan rajta van az imei is. Viszont ceges beszerzes eseten nem mindig szerepel rajta. Ha nincs rajta, ezert bizonyitani sem tudjak, hogy az a telefon kié. A szolgaltato nem fogja letiltani.
-
janeszgol
félisten
Elég szomorú, hogy 2024-ben a szolgáltató belenyúl a telefonba. A saját szarjait meg tudja oldani enélkül is (utólagos telepítés, nem kell odavarázsolni a készüléken lévő alap romba). Az viszont nem fér a fejembe, hogy veszik a merszet ahhoz, hogy a gyártó tárcsázóját, névjegykezelőjét lecseréljék. Ráadásul a Google szarjára. És úgy, hogy a delikvens nem is tudja visszatenni a gyártóit. Tegnap olvastam el a Honor 90 topikot, ott ez jellemző volt.
-
janeszgol
félisten
válasz
Albert.Tamas #624 üzenetére
Szívem szerint azt mondanám, hogy vedd meg mindkettőt. Viszont behozok egy olyan szempontot, amit még senki nem említett. Nekem nincs bajom a HyperOS-el, de amióta ez váltotta a MIUI-t, azóta sok ős Xiaomi rajongó is márkát váltott. Csak a HOS miatt sokan váltanak az amúgy megszokott és szeretett Xiaomi márkájukról. Ez elsősorban az elsőverzió HOS minősége miatt van, másodsorban pedig újabb opciókat vezettek be a reklámoknak. Szóval már nem elég a telefon elsőlépéses beállításainál kikapcsolni, hanem minden kibaszott gyári Xiaomi appnál ki kell külön kapcsolni.
Vedd a Honort!
-
janeszgol
félisten
válasz
Szilágyi84 #610 üzenetére
Több GSM boltban is. De a hivatalos ára is 280k. Szerintem ez az egyik best buy cucc. A másik az S23FE, S23, Xiaomi 14T család.
-
janeszgol
félisten
Igen, ez a Honor 200 Pro szerintem is egy jó eresztés.
A Magic 5 Pro vs Magic 6 Pro közül én is az ötöst venném. Ezt a 6-os tesztjénél is megírtam. A Honor Magic 5 Pro egy nagyon jó készülék.
És kamerában szerintem a Magic 5 Pro sok esetben jobb, mint az utódja. Jobb képeket lő, illetve jobb hangminőségben vesz fel. Rahedli videót megnéztem és nem változott a véleményem. Itt az egyik kedvencem: [link] -
janeszgol
félisten
válasz
Fitzgerald #39 üzenetére
Ez oké, de a vacak hűtés, vacak szoftver, vacak összeszerelés az nem az SoC hibája. Azt nem írhatod, hogy ha valahol rossz, akkor mindenhol rossznak kell lennie. Persze ha mindenhol rossz, akkor nincs mit csinálni, mindenhol rossz.
Lásd SD888 és SD8 gen1. Ezeknél nincs olyan telefon, amit jónak lehetne nevezni fogyasztás, melegedés területén. Sz SD888-as készülékek csúcsán a sima Xiaomi 11 van, de az is csak elfogadható. Igen van Xiaomi 11-em, van Xiaomi 12-m, amit imádok, de melegszik és merül. Ennél a kettőnél maga az SoC a tré.De az sd8 gen2 nem ilyen. 1 éve kint vannak az ezzel szerelt telefonok. Ha már van egy olyan (amúgy több is van, Xperia, Asus Zenfone, Samsung Galaxy S23 széria), ahol kimagasló, akkor az nem SoC hiba.
És vélhetőleg az sd8s gen3 sem ilyen lesz. -
janeszgol
félisten
válasz
Fitzgerald #30 üzenetére
Na nézzük, mit is sikerült kiagyalnod. Tehát szerinted mivel egy Poco telefonban rossz az üzemideje (állítólag, nem is saját tapasztalat) az sd8 gen2-nek, ezért mindenhol rossznak kell lennie. De bezzeg a másik Poco a sd8s-el az nagyon jó üzemidőt hoz, szóval itt is hoznia kellene, a tesztelőt is kiokosítod, hogy rosszul végezte a munkáját, mert itt is jónak kell lennie, sőt kimagaslónak az üzemidőnek, de persze azt is hozzáteszed, idézem:
"Csak hát szélesebb körben egyelőre nehezen mérhető hogy hogyan teljesít, mert van talán 3 készülék eddig ami használja, ebből kettő az elmúlt hetekben jelent meg."
Ekkora égbekiáltó baromságot még nem olvastam itt.
-
janeszgol
félisten
válasz
Fitzgerald #36 üzenetére
Itt hülyeséget te írsz, ami szembe megy mások tapasztalataival, de ezen nem is zavartatod magad. Én is kijavítok sok mindenkit, ha hülyeséget ír és ez a jövőben is így lesz.
A személyeskedést meg befejezhetnéd, öcsi. -
janeszgol
félisten
válasz
Fitzgerald #34 üzenetére
Hát igen. A személyeskedés az érvek hiánya.
-
janeszgol
félisten
válasz
Fitzgerald #30 üzenetére
Én pedig találok egy rakás tesztet, ami téged cáfol meg.
"Bármi, amit SD8 Gen2-vel szereltek az kimagasló akkuidőt hoz."
"Nem."De.
-
janeszgol
félisten
válasz
Fitzgerald #26 üzenetére
Haver. Szerinted egy SD8 Gen2-es teló nagyon szar akkuidőt produkál? Itt az S23 széria, az Asus telefonja, amik kimagaslóan jó akkuidőt hoznak. És akkor szerinted az az igaz, ami a Poconál van, hogy szar akkuidőt kellene hoznia.
Tekintsd már meg a Notebookcheck tesztet. Olyan értékeket, amit a sima S23 hoz még egy Note vagy S2x Ultra sem hozott.
Bármi, amit SD8 Gen2-vel szereltek az kimagasló akkuidőt hoz. Kivéve a Pocod, nyilván szoftveres vagy más hardver a ludas.
-
janeszgol
félisten
Nagyon jó kis telefon lenne SD8 Gen2-vel Vagy egy Mediatekkel. Állítom kamerában az egyik legjobb a piacon. Nagyon jó kamerája van.
Kár, hogy a képfrissítőszoftvert nem tudták jól megírni (engem nem zavar, én 60 Hz-en használom a mobilt, ám ezt még javíthatják amúgy is).
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Ubiquiti hálózati eszközök
- PlayStation 5
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GOG.com - Good Old Games
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest