Új hozzászólás Aktív témák
-
fatpingvin
addikt
válasz
Pécsi gyerek #70125 üzenetére
nekem? nem készítettem képeket ezekről, révén minek. nem design célból csináltam hanem mert vol egy vödörnyi legó kockám és egy praktikus, kézenfekvő megoldásnak tűnt.
-
fatpingvin
addikt
válasz
Pécsi gyerek #70123 üzenetére
édes istenem anno mennyi random kütyünek építettem legóból házat... Raspberry, mITX alapra épített routerek, valami Belkin router aminek csak az alaplapja volt meg...
-
KAMELOT
titán
válasz
Pécsi gyerek #70117 üzenetére
Csak poénkodtunk, de jó volt
-
fatpingvin
addikt
válasz
Pécsi gyerek #70117 üzenetére
eh, sztem ez poén volt
én is poénból írtam.
-
KAMELOT
titán
válasz
Pécsi gyerek #70109 üzenetére
Milyen kaputelefonod van? topik
-
fatpingvin
addikt
válasz
Pécsi gyerek #70104 üzenetére
ez volt az üzenet lényege. nem érdekel ki mit gondol róla, nekem jó. a szörnyülködő reakciókon azért jókat szoktam szórakozni, ezért is osztottam meg
meg persze demonstratív jelleggel.
az itt elhangzott kritikákból annyit vegyél magadhoz amennyi az elképzeléseiddel összhangban van. másokra nem hat ki amit csinálsz, ergo nem kell foglalkozni vele hogy kiből mit vált ki.
nekem amúgy tetszik -
Skynet258
veterán
válasz
Pécsi gyerek #70105 üzenetére
A tévé mögött vonalas telót.
Viccet félretéve még a kábeleket fognám össze hogy ne álljanak 3 felé, optikailag az is sokat dobna a dolgon.
Amúgy szerintem baró, hogy kitaláltál valamit és megcsináltad, ezt szerintem mindig becsülni kell. Az OCD-met cseszteti ugyan, hogy csak a 80%át borítja poszter, valahogy diszharmonikussá válik ettől, de lehet csak nekem.
De mondom, kitaláltad, megcsináltad, és ez szerintem tök jó, ennyi a lényeg itt. -
törölt tag
válasz
Pécsi gyerek #70105 üzenetére
Mi is a neve a topiknak? "Hogy is néznek ki a gépeink?"
Ha szobát raksz be, akkor......kaphatod az... -
fatpingvin
addikt
válasz
Pécsi gyerek #70088 üzenetére
mutatom az enyémet is, csak hogy osztozzunk az életérzésben, tessék ez most az asztalomon az állandó konfig:
képen kaotikusabbnak tűnik mint valójában, a lényeg viszont rajta van: ez az elég átkozottnak kinéző rendszer a laptopom moduláris része
(felette van még két FHD monitor de abban semmi érdekes nincs)
-
KAMELOT
titán
válasz
Pécsi gyerek #70078 üzenetére
Tudsz annál a kis asztalnál ülni? Lábadat hova teszed? Az a szék sem a gerincnek ad pluszot!
-
válasz
Pécsi gyerek #70091 üzenetére
Szerintem sem az a lényeg, hogy másnak mennyire felel meg, hanem Te mennyire élvezed az alkotást, mennyire tudsz belemerülni. Jó érzés az, mikor van egy ötleted és meg tudod valósítani.
-
fatpingvin
addikt
válasz
Pécsi gyerek #70091 üzenetére
jól teszed
így kell ehhez hozzáállni. egyvalakinek kell hogy megfeleljen és az tenmagad vagy
-
fatpingvin
addikt
válasz
Pécsi gyerek #70088 üzenetére
ez teljesen rendben van. az én gépsarkomtól kb mindenki a falat szokta kaparni aki meglátja, az én igényeimnek viszont teljesen megfelel. hogy másoknak nincs szüksége és hülyeségnek tartja mondjuk az expresscardos dokkolórendszert az nem az én bajom, valahogy tudni kell írni-olvasni azokat a szervervinyókat. úgyhogy nekem igenis van egy ATX táp, egy mining állvány benne SAS vezérlővel meg a vinyók az asztalon, így volt a legkézenfekvőbb megoldani.
nem kell a károgókkal foglalkozni, te használod, neked kell hogy jó legyen. azért meg külön pluszpont hogy nem boltból vásárolsz készmegoldást hanem elkészíted magadnak.
-
Grave_444
nagyúr
válasz
Nekem átjön, jól megvalósítottad az ötleted.
Elég egyedi, személy szerint nekem nem kéne itthonra, valószínű az én gamer sarkom se másnak, de ezzel nincs is semmi gond. Szobából leválasztott ~3-3,5nm-es egérlyuk, viszont bőven elfér az asztalom és pár kiegészítő. -
tvamos
nagyúr
válasz
Jól néz ki! Nálam sosem volt / van / lesz ilyen rend.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
Hát nekem ez annyira nem jön át de nem vagyunk egyformák.
Ez ilyen nem megértett kolesz szoba feelingje van a váza tartót használva gép asztalnak meg az egész koncepció. -
MrSealRD
veterán
válasz
Bocs, de az a fikusz a sarokba...
Elég szép példány. -
KAMELOT
titán
válasz
Pécsi gyerek #70074 üzenetére
Xeonos gépet még össze tudsz rakni
-
jokeph
nagyúr
válasz
Pécsi gyerek #70072 üzenetére
Áh, a jó kis G4560 Pentiumos gép, emlékszem rá.
-
jokeph
nagyúr
válasz
Pécsi gyerek #70059 üzenetére
Hatalmas !
Évek óta eszelek valami effélén, köszi a löketet. -
válasz
Tetszik, a monitort leszámítva, ami ránézésre valami nagyon gagyi darab. De simán felraknék én is egy hasonlót a falra, bejön ez a stílus.
-
törölt tag
válasz
Pécsi gyerek #70065 üzenetére
Ááááá igazi handmade cucc, szóval döntöttem: udvarias leszek.
-
törölt tag
válasz
Hááát , őőőőő, izééééé, nem is tudom ilyenkor őszintének kell lenni vagy udvariasnak ?
-
válasz
Vagány lett!
-
hegegabi80
addikt
válasz
Nagyon menő lett.
Lehet hasalni előtte.
Majd ha falon lesz akkor is jöhet egy kép róla. -
mihione
őstag
válasz
Pécsi gyerek #65075 üzenetére
En az oldalain levo lapokra gondoltam,ahol pl a venti is van,ha nem akartad festeni szebb lett volna kimaszkolva.
-
mihione
őstag
válasz
Pécsi gyerek #65070 üzenetére
Jo lett,de a mattfekete elfogyott feluton?
-
palfitom
félisten
válasz
-
Törzsúr
senior tag
válasz
Elsőre beugrott valami amerikai V8 motorblokk ami nem fér el a motorháztető alatt, hát kivágták neki a helyet.
Nagyon nagy!
-
VTom
veterán
válasz
Első látásra azt hittem, valami CaseLabs ház. -
Zοltta
senior tag
válasz
Pécsi gyerek #63649 üzenetére
Ennyire párás belülről, vagy csak a fény effekt miatt ilyen ?
Amúgy mintha akvárium lennefasza a maga módján
-
hegegabi80
addikt
válasz
Pécsi gyerek #63624 üzenetére
Egész pofás kis kuckó lett, már majdnem retró, de még bőven használható belső elemekkel.
Olyan Ncase M1 beütése van a házikónak, csak kicsivel nagyobb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen autót vegyek?
- Béta iOS-t használók topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- Apple Macbook Pro 14" (2024) - M4 - 16GB/512GB (mw2u3sl/a) Asztrofekete - Garancia - 18 Ciklus
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged