Új hozzászólás Aktív témák
-
jones965
Modder
válasz
Petyyyyy #69192 üzenetére
Bit-tech.net
Kösz srácok!
A kezdeti hardverek változtak, egyrészt a Maximus XII problémás volt, másodsorban 11700K cpu lett egy Strix Z590-el. -
Smiley
addikt
válasz
Petyyyyy #67648 üzenetére
Mac OS: Hat mar 2004 ota hasznalom, es nagyon megszoktam. Amugy az utobbi evekben inkabb hackintosh amiota az apple nem gyart normalis asztali gepet. Melohoz egy virtualis linux-al tovabbra is a legjobb rendszer szerintem.
Pingvin: Ha mar egesz nap servereket uzemeltetek akkor egy pluss pingvin is kell. Raadasul lattam az apple regi irodajanak az egyik ablakaban is egy pluss pingvint, szoval tuti kompatibilisek egymassal... eddig nem panaszkodott, szoval szerintem jol erzi magat a G5 tetejen.
Telefon: Home office tartozeka... amig mindenki b@szakodott a zoom-al es egyebb hulyesegekkel, mi egyszeruen csak hasznaltuk ezeket a regi cisco 7960-as telokat. Meg mindig a legjobb cuccok, a hang minosege es kihangosito resze valami pazar, amugy kezeli a vezetekes apple headset-et is. Van hozza igazitott sajat asterisk serverunk plusz egy rakas kimeno vonalunk, es kulon konferencia szobaink.
-
tyielow
aktív tag
válasz
Petyyyyy #66585 üzenetére
A 4-ből kettőre kapásból azt mondom, hogy de.
Balról a 2. az RGB fan csatija, amit bal fleül látsz, az vagy ott jön be, vagy a PCIE csatinál a GPU alatt kandikál oda. A 3. madzag pedig az NZXT-vezérlő kábele, az elég rövid sajnos... azzal viszont nem tudom mit lehetne variálni
Bezzeg ha ATX lapom lenne, nem lenne ez a probléma -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Petyyyyy #62546 üzenetére
Nagyon off. Miért nem itt kérdezted meg?
-
LW
őstag
válasz
Petyyyyy #60726 üzenetére
Köszönöm a pozitív visszajelzéseket.
@Petyyyyy:
Igen, harisnyázva vannak a sata kábelek. Beszíneztem a kábeleket feketére nagy fejű filccel, hogy véletlenül se látszódjon ki az eredeti színe. Azokat én készítettem, akkor még szűz kézzel. Viszonylag bírják a strapát, de ahol rövid zsugorcsövet használtam, ott kibújt már a harisnya.
A HDD-ket esztétikai okokból raktam le. Nem melegek, viszonylag nagy légrés van közöttük. Nem is megy mindig mindegyiik. Kettőt csak tárolásra használok. Eddig még nem panaszkodtak.@fogtunder:
Elegáns ha el vannak dugva, egyetértek. Nem szeretem szétburítani a gépet és ha valamelyik elhalálozik, akkor a kis kallantyúnál fogva kihúzom és már kint is van. Most tervezek berakni amúgy egy harmadikat. (Nem vagyok fetisiszta, csak kikerült egy halott gépből) Jótékony hatással lehet néhány játéknál a minfps-re.
Köszi a többi észrevételt is. A 8pin atx valóban eléggé szem előtt van.@Grózi:
A CPU borda azért van vízszintesen, mert a gép oldala ~tele plexi és nincs rajta ventillátor nyílás, így szerintem jobban cserélődik a videókártya könyrékén a levegő. A cpu 59 fok fölé benchmark alatt sem ment, a videókártya 70-71 fokos erősebb AAA játékoknál. Ezen viszon lehetne faragni, de szerintem még egészséges tartományban van. -
CAB85
tag
válasz
Petyyyyy #58959 üzenetére
Köszi
A GTX 960-ashoz volt narancs színű tápkábel, és nagyon jól feldobta szépen elrendezve. Beszerzek majd egyet ehhez is valamikor...
A SSD-t inkább eldugtam oldalra, így letisztultabb. A tartókat utólag néztem a képeken énis, hogy akár kiis vehettem volna. Majd ha legközelebb hozzányúlok
-
SoulReaver
veterán
válasz
Petyyyyy #57145 üzenetére
Mindig is gondban voltam a házakkal.
Régebben volt egy noname torony házam, de a belseje nagyon fapados volt, utána készítettem egy faházat, ami nagyon tágas belsőtérrel rendelkezett, viszont megállt a fában a meleg, és akkor még nem fordítottam elég időt a szélcsatornára, sem a külsőre..
A Z11 hűtésben elég jó, kinézetre is vagány, a hátrányát már leírtam, már meg van az új tulaj és neki tökéletes lesz.
Talán a phanteksel végre megnyugszom..
Nagyon jókat írnak róla. Egy rakás videót megnéztem, hogy ki, hogyan rak bele, mit vesz ki, stb.. Úgy alakíthatom, ahogy akarom és ez a legjobb.
-
SoulReaver
veterán
válasz
Petyyyyy #57132 üzenetére
Én rájöttem, hogy nem nekem való ez a Z11... Egyszerűen kicsi a hely benne. Macerás levenni az előlapot is, a tetejét is, hogy ha takarítani akarom. Kábeldzsungel eltüntetése nagyon időigényes és, ha valami miatt meg kell bontani akkor megy az anyázás...
Ez olyan usereknek való, akik megveszik a belevalót, belerakják, aztán nem nyúlnak a gépbe soha... Amúgy szép ház!
januárban érkezik az utódja, egy phanteks enthoo pro.
Sokáig tápot akartam cserélni, de így nem lesz rá szükség. Lesz hely eltüntetni hátul a felesleget. Amúgy is elég és jó táp az xfx 550pro.
-
zolee5016
őstag
válasz
Petyyyyy #57136 üzenetére
nem kell kitámasztó.....meg tudod oldani te is szebben....mivel neked is a kártya magasságában van hdd rekeszed oda tudsz tenni egy lemezdarabot L alakban aminel a függőleges része a hdd kerethez van rögzítve a vizszintes meg a kártya hűtésénél tart..kábelezéssel meg elrejthető nekem anno a Matrixaim így állta egyenesen a HAF-X-ben.....
nem is látszik...de igy voltak megtámasztva...nagyon skicc de talán érthető...........
-
SoulReaver
veterán
válasz
Petyyyyy #56742 üzenetére
Egy képet tudnál nekem a tiedről mutatni?
Az képtelenség, hogy moduláris táppal is ilyen nehéz a helyzet!!!
A hátoldala így fest most, hogy újra rendeztem.
Jelenleg nekem is 3 tányéros vinyó van.Na meg én kivágtam egy darabot a vinyó polcból és ami felette volt kis áthidaló rész, hogy beférjen a vga.
-
eldarin
tag
válasz
Petyyyyy #55992 üzenetére
Az alsó kettő a vga-ra fújja a friss levegőt a felső meg csak behúzza a házba.Kell oda is légmozgás, hogy kivigye a meleget a processzor környékéről, mert így hogy nem léghűtés van rajta szinte teljen eltűnt a bordáktól a friss levegő.
A hőfokokon meglátszik a jó szellőzés vga max 63 fokos 1560MHz-en a processzor meg 50-52 fok, mindezt teljesen hangnélkül.
-
guftabi96
addikt
válasz
Petyyyyy #55886 üzenetére
Nincs bedugva
Egyébként a ventik annyira nem izgatnak, a ház oldalát felrakva nem annyira szembetűnő, hogy vagy 3 fajta van benne
A G27 meg tényleg nem éppen egy átlagos asztal része, de ha utánanézel a kormányoknak, akkor az is látszik, hogy ez maximum középkategória, és annak is az alja. (de nekem még ez is sok, sőt talán még lassultam is vele az előzőhöz képest, de sokkal nagyobb élményt nyújt)
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Petyyyyy #55121 üzenetére
Az alaplaphoz járó plusz hőfokmérő szenzorokat még nem szereltem be, a vga ~50, a proci ~55, az alaplapi vrm-ek ~48 fokig melegedtek fel terhelve.
(#55119) bombibmw : Bizony az lett. Árban már nincs nagy eltérés a Mark 2 és a Mark S között. (2-3000 Ft).
(#55120) Grózi:
-
mihione
őstag
-
HomeFPS
csendes tag
válasz
Petyyyyy #54586 üzenetére
Látom kis korodba nem sokat játszottál azzala bizonyos játékkal aminek az volt a lényege hogy találd meg a külömbséget a két fotó között nézdmeg még1x nem véletlen raktam fel újra amúgy az 5.1 es hangrendszerem azért van így elrendezve mert máshogy nem lehet elrendezni mert betonból van a fal és nem fogok abba lukat verni csak hogy fel akasszam oda a két szélsö hangfalat
-
-
-
jhorogh
aktív tag
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Petyyyyy #53029 üzenetére
a meleg levegő felfelé száll
Ezt kéretik már elfelejteni, mert pont addig igaz, amíg a gépben nincs egy darab venti se. Ha van, akkor már arra száll, amerre a ventik mozgatják.
Ha van kedved kiszámolhatod 10°C hőmérséklet-különbség felhajtóerejét és összehasonlíthatod egy átlagos venti teljesítményével...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Hobby rádiós topik
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Házimozi haladó szinten
- DOOM - The Dark Ages
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest