- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Három modellel indul a Tecno Spark 40 széria
- Google Pixel topik
- Magisk
- Korrekt belépőt hozott az Infinix
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Új hozzászólás Aktív témák
-
palfitom
félisten
válasz
seniman #65827 üzenetére
Az Asztali gépes topikba jött a tulaj, hogy a "vállalkozásához venne gépet". Nem igazán ilyen ajánlást kapott, de volt rá pénze, és úgy tűnik, "elkapta a hév"...
-
KAMELOT
titán
válasz
seniman #65827 üzenetére
Pont ezt akartam írni. Fele ennyiből összerakok sokkalta erősebb gépet és minden vízhűtés.
Legdrágább itt nem mindig a legjobb.
Valami amatőrök ezek.Csövet úgy rakjuk fel, hogy előtte forró vízbe tesszük így megpuhul és könnyen rá lehet húzni és akkor tuti nem fog ereszteni sehol.
-
ULPIUS
őstag
válasz
seniman #65252 üzenetére
SSD azt hiszem van... (rémlik valami)
Amúgy szerintem ez tipikusan olyan téma, hogy ízlés és esztétikai igény kérdése. Nem elítélendő...Van akinek elég egy fekete poros tégla bebaszva az asztal alá, van akinek nem, van akinek elég a replika, kopott koloniál szekrény még 2018-ban is és van aki valami szebbre, modernebbre vágyik az életterében.
Félreértés ne essék, az RGB őrület rendkívül ízléstelen és gagyi is tud lenni, a villogó szivárványtól én is rosszul vagyok, de a fehér és a kékes árnyalatokat szeretem fixen, csökkentett fényerővel alkalmazni a gépben. -
imibogyo
veterán
válasz
seniman #65003 üzenetére
Az egy 180W-os paneltáp és egy 240W-os LED tápegység kombinációja. Ezzel a felállással teljesen passzívan működött a G1820 + GTX 750Ti páros egy egyedi kuckóban. De mivel idő közben beszereztem egy 4790k-t (és nem volt kedvem a direkt, tápot kikerülő 12 V kialakításával foglalkozni),valamint a passzív 750Ti is túl magas volt abba a házba, így most ezeket nem használom napi szinten. Most került vissza a tápegység ebbe a régi fa kuckójába, mert a műhelyben az eddigi 2-3 laptop helyett erről mennek a CNC gépeim (3d nyomtató, lézer gravírozó, marógép).
(#65007) >Deego..:
Én csak erre emlékszem, hogy csináltam neked... Vagy erről is van szó? Kezdek szenilis lenni. Amúgy sem nagyon készítettem azóta semmit sem, csak radi8tor gépét. Nulla szabadidőm van. A saját gépemmel is sok tervem volt, de közbejött egy házvásárlás, meg annak a nulláról felújítása (egyedül), így most az informatikai dolgaim/munkáim lényegében stagnálnak. -
Ispy
nagyúr
válasz
seniman #64338 üzenetére
Tehát csak a nagy többség volt blackbox.
Igen, pont erről beszélek, hogy ma már Manci néni is kérhet RGB-s gépet, és még válogathat is melyik gyártótól akarja megvenni, azaz szép lassan lekúszott mainstream vonalra a fullkockagémer vonalról.
Mondjuk az RGB-s wécédeszka tényleg túlzás, mondjuk ha jobban belegondolok, akkor...
nem, nem, a nejem tuti kivágna vele együtt.
-
Milka 78
nagyúr
válasz
seniman #63980 üzenetére
Csak abban létezik
Van ugye az alap ami nekem van.Ez mindkét oldalán üveg van.
Panzer S ami talán csak a ventikbe tér el.
Van egy Panzer G ami nem airflow ház, az eleje és a teteje (tehát a rácsok helyén)is üveg vagy plexi van.
A Panzer Max meg ugye full más ház,de már abból is van üveges verzió.Severen : Mit mondhatnék...kockuláshoz kocka műsor dukál
Köszi Urak!
-
Milka 78
nagyúr
válasz
seniman #62520 üzenetére
Ettől féltem én is
Gondoltam talán kicsit eltolom a radikat (úgy látom felfogatási lehetőség akad bőven),de félek hülyén nézne ki és alul-felül túllógna a ház síkján.Ráadásul ha így raknám be akkor meg lehet kevés lesz a kompaktok csőhossza (ilyenkor a két kamra alul és felül lenne.
Mondjuk van egy ilyen megoldás is,de nem tudom ezt,hogy lehetne ízlésessé tenni. -
dime27
őstag
válasz
seniman #62464 üzenetére
Pl én is erre gondoltam...hiába vettem egy éve mikroszálas törlőkendőt direkt ilyen felületek tisztítására mégis mikrokarcok keletkeztek két utóbbi házamon is...gondoltam h rendelek laptopok kijelzőjére való kijelzővédő fóliát ebayről csak ugye azok nem olyan nagyok vmi olyasmi kéne ami nagyobb hengerben van és méretre lehetne vágni!
-
-
kornel76
aktív tag
válasz
seniman #61491 üzenetére
Blitzwolf led lámpa . Éjszakai tompított fénynek is kiváló, ha a gépet már kikapcsoltam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged