- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ULPIUS
őstag
válasz
spank0309 #63192 üzenetére
Nem rossz. Egyebkent szerintem ha mar ennyi logós kartya van, igazabol a gyartoknak (haz es vga vagy alaplap) kutya kotelesseguk lenne megoldani ezt a problemat, ugyanis ez konstrukcios hiba; tul nagy meret es suly a slotokhoz kepest. Igy a usereknek kell bajolodni meg ezzel is plusz penzert, azok utan, h rengteg penzt elkoltenek "minosegi" hazakra, vga-ra.
Nekem az 1060 jatekvizezve most nem log, de az elozo asus gtx 770-em nekem is hervadozott,pedig azon meg fem backplate is volt... -
freemanone
addikt
-
mihione
őstag
válasz
spank0309 #61093 üzenetére
akkor nem ilyet veszek
nekem kell a házhűtés elől még a két gyári nzxt van hátul,felül meg f12.A procira is kellene valami combosabb.még nem tudtam eldönteni h használtan nézzek rá valami komolyabb léghűtést vagy újonnan kb 3x áron egy 240-es kompakt víz,kérdés hogy mennyire melegítené a vgam- ha első intake lenne a radi...a víz biztos jobban hűtene viszont nem biztos h megéri a 3x árat és azt hogy fűtőm vele a vga-t :/ -
fogtunder
nagyúr
válasz
spank0309 #61072 üzenetére
szép összeállítás, nekem is hasonló van, csak H440-nel és némi kék is került bele, mert emészthető áron nem találtam fehér alaplapot, kék RAM-ot is könnyebb volt szerezni, illetve már volt 5db kék Lepa bol.Quiet. de a fehér-lila kombó nekem is nagyon bejön, nem egy ritkán látott összeállítás.
(#61073) tailor74: el lehet, de miért lenne úgy jobb? így szebben állnak a harisnyázott kábelek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Revolut
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- Crucial 240GB SSD eladó
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged