Új hozzászólás Aktív témák
-
sixpak
nagyúr
válasz
ULPIUS #74258 üzenetére
OFF-ba rakom:
Szóval van az Icue szoftver, így néz ki a home:
Ha rákattintasz valamelyik ventire, legyen az RX, LX vagy QX, akkor megjelennek a rendszerben használt ventik, az Icue link hub, nem tesz különbséget a ventik között, méret sem számít, ha Icue link fan, akkor mindegy hogyan kötöd össze, a sorrendet változtathatod szoftverben is, ahogy a világítást is, akár ledenként vagy használhatsz kész rgb profilt, millió van a neten.
Szoftveresen elforgathatod a ventiket, hogy egyformán álljanak és a sorrendjüket is, egyszerűen megfogod és oda húzod, ahova akarod, majd elnevezheted a ventiket, aminek akarod, ez így néz ki:
A pumpa is megjelenik itt az rgb settings-ben, a pumpa képernyőjét az AiO screen settings alatt lehet állítani, meztelen nőre, kiscicára, vicces gifekre, etc.A cooling menüben tudod a fordulatokat beállítani és profilokat is itt gyárthatsz:
A beállított profilokat menteni lehet, rendelsz hozzá tetszőleges rgb effekteket és egy gombnyomással váltasz profilt.
Emellett van még dashboard is, én nem használom, de van.
100 dolgot kihagytam, ami megkönnyíti az ember életét, de nagyjából ez a lényeg. -
sixpak
nagyúr
válasz
ULPIUS #74256 üzenetére
Nincs megoldása, mert a legtöbben még mindig a tetejére rakják a radiátort.
Dehogy, a legapróbb részletekig szabályozható minden, fordulat is.
Profilokat lehet hozzárendelni.
Nálam a game profil, aio fans 1400RPM, többi 1000RPM.
De 0-2400RPM-ig teljesen függetlenül vezérelheted a ventiket és ezeknek profilt is menthetsz el.
Este rakok be képet a szoftverről, a Corsair-nél ezt fizeted meg a termékekkel, azért drága minden náluk, mert a szoftver gyakorlatilag egyedülálló, mondom ezt több mint 4 év Icue használat után.Szerk: persze akkor a legjobb, ha minden Corsair a gépbe, nekem több mint 20 Corsair eszköz van hasznalatba, minden egy gombnyomással vezérelhető, az rgb is.
Gyártottam teljesen idle profilt is, benne van a listában a szoftverben, ha ott hagyom a gépet, akkor megnyomom, kikapcsol az összes rgb, a képernyő az AiO-n, a monitor mögötti fények, a ventik 0 RPM, csak az AiO megy 300RPM-en. -
Grave_444
nagyúr
válasz
ULPIUS #70457 üzenetére
Teljesen jó ez a hely.
Igazából ha az asztalon elférsz nem is kell nagyobb.
Nekem kis lakásban (nagyon kicsi) van egy kb 3-4 négyzetméteres rész leválasztva a sarokban, ha szükséges csuhkató tolóajtóval. Befér kényelmesen az asztalom, egy ruhásszekrény, szék és egy ruhatartó, ennyi. A célnak tökéletesen megfelel, nagyon szeretem.
Úgy érzem magam benne, mint a sok Youtube videós, aki "hidden gaming room" néven tesz fel róla tartalmat. -
MrSealRD
veterán
válasz
ULPIUS #70457 üzenetére
Egész jópofa.
Többiek:
Szerintem így bal oldalra nézve van jó kilátás... Igaz nem túl nagy de megértem. Mi is most költöztünk és én sem 2 méteren nyújtózom, ráadásul egyelőre csak ideiglenes a setup, mert egy csomó minden nem annyira illeszkedik az új környezetbe és cserélni kell... -
sixpak
nagyúr
válasz
ULPIUS #69853 üzenetére
Hónapokig nézegettem ezt a Vision-t, nekem is nagyon bejön, ez az egy normális fehér (tudom, ezüst) 3070Ti van csak.
Nekem is full fehér a konfig, nagyon rezgett a léc, hogy megvegyem....de végül beleb@sztam egy feketét.
De legalább a ledet fehérre állítottam.Mondjuk annyira nem lett gáz, van 4 fekete keretes, fehér lapátos venti is a házban, úgyhogy kibékültem vele....
-
imibogyo
veterán
válasz
ULPIUS #69042 üzenetére
Minden csak igényszint kérdése. Én ezen a gépemen (4690S + GTX 750Ti + 16 GB RAM + 250W passzív tápegység) például moddolt Skyrimmel játszottam FHD-ban teljesen normális sebesség mellett és még Divisiont is toltam rajta kooperatívban FHD-ban (minimálisan visszavett effektekkel). Nem szaggatta szét a házat teljesítményben, de nagyon jól használható volt és ami a legfontosabb, néma...
-
Grave_444
nagyúr
válasz
ULPIUS #68593 üzenetére
Halkan megjegyezném cpu hűtő 700-as fordulaton 50 fok alatt tartja a procit.
Az alaplapon pedig különb vrm hűtő van, mint a jobb felszereltségűeken. Néhány képen látszik is az alumínium hűtőborda. Eddig CM N200-ban volt ugyanez a setup egy CM TX3-al, abban sem volt semmi hűvösebb, pedig "hagyományos" kialakítású ház volt.
Minden házhűtő fix 5V-ról üzemel egyébként.Csak kötekedni akar, nem szeret.
Nehogy már magyarázkodnom kelljen a gyártó helyett.
Aki ért hozzá és odafigyel nem süt meg egy házban sem egy hardvert sem.Amúgy ha passzív táp lenne benne, akkor is probléma lenne merre néz?
Költői kérdés volt.KAMELOT
-
Krisz0418
őstag
válasz
ULPIUS #68094 üzenetére
Lehet az egesz huto megy a levesbe majd kiderul hogy teljesit jovoheten. Ryzen 3600 van alatta "csak" ha el lovi magát pbo-val 4,35ghzig allcore akkor azért 60-65fok. Akkor a 10900k-t ha 5,2-n jaratnam mennyi lenne?
Mondjuk, lehet csak a 3600 sajátossága ez a "huthetetlenseg". -
Dragon1004
csendes tag
válasz
ULPIUS #67803 üzenetére
Eredetileg az asztalra terveztem egy PHANTEKS Enthoo Evolv X TG RGB antracit házat, de miután kész lett az asztal rájöttem, hogy nem szeretném az asztalon látni mert csúnya lenne az összkép. Majd ismét keresgélés és találtam egy COOLERMASTER MasterCase MC500Mt. A VGA tartó konzol miatt nagyon megtetszett. Majd keresgélés közben ráakadtam erre és a kinézet a nagy hely kínálat miatt ez jött. Amúgy meg egy CM Storm Troopert váltott igy a méret nem érdekelt az asztal mellet van hely elfér. Nem igazán jönnek be a microATX-re tervezet házak.
Jövöre konfig csere bár nagyobbat nem tervezek -
válasz
ULPIUS #67710 üzenetére
"Alul egyébként mit hűtesz, ssd/HDD-ket?"
Szerintem amig nem talaljak ki a legatereszto uveget , addig leginkabb semmit nem hut ott
Egyebkent szep konfig ,nekem is tetszenek ezek a nagy hazak . Amugy a Wingboost3 ventiknek nem is kell porogni(mert ott alul halal feleslegesen mennek ) ,a LED reszuk attol fuggetlenul meg mukodik. -
Blaustein
lelkes újonc
válasz
ULPIUS #66677 üzenetére
Igen ! Beismerem ! Ellnézést kérek ! Nem sok lehetőségem van már használni a nyelvet.Nem kötekedésnek szántam
Nyilván nem a legjobb , de ez a mérete miatt adódik.Pluszba a mágneses takarók is visszafogják.De ha a méretet nézzük.Szerintem ugyan ezeket a produkálja egy hasonló ház....
Lehet bele pakolni ventilátort , de felesleges....
Főleg hogy az Ek leértékelte az AMD 120 kitt-et 78 eurora.... -
PlayMax
nagyúr
válasz
ULPIUS #65620 üzenetére
Az unalom nagy úr ,meg mikor már nem tudjuk hogy mit kezdjünk magunkkal.
Vannak szép megoldások ,de ezek mellet kimondottan csúnya is számomra a sok cső meg anyám kínja.
Egy minőségi borda ,minőségi ventivel ,ezt tanultam az elmúlt 20 év alatt.
Jaa igen és még szebb is ,ahogyan letisztult.Na szép napot skacok!
-
mihione
őstag
válasz
ULPIUS #65571 üzenetére
Maszkoloszalag a geptetore,raraktam a ket 120-as ventit az eredeti helyhez igazitva,korberajzoltam a belso atmerot ahol a legmozgas tortenik,majd a vonal mentem kifurkaltam 4-es furoval es a ket lyukat egymasba nyitottam egy kis reszen.Ezutan mar csak a radi csatlakozo csovenek kellett helyet csinalni azt is kimertem atrajzoltam majd kivagtam.Beraktam az alaplapot rajta a pumpaval,radit hosszaban kidugtam a lyukon helyre igazitottam ventiket racsavartam es minden mehetett vissza a helyere.Igy kintrol es bentrol se igazan latszik hogy ki van vagva mert pont takar a radi meg a ventik,talan meg a hutesnek is jo hogy nem tud
annyira elmenni a levego a reseken mert a 2x120-as lyukba van kenyszeritve. -
Ispy
nagyúr
válasz
ULPIUS #65542 üzenetére
Mindegy végül is megy, egyszer belövőd, azt kész, csak ne akard módosítani.
Mondjuk nekem a kék lett eleve kitalálva, a lepak csak ezt az egy színt tudják, nekem meg pont a kék tetszik, mondjuk ezért vettem kék lepakat.
Biiencs meg az egér egyébként sem a gépről van vezérelve.
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz
ULPIUS #65485 üzenetére
Sajnos a perfekcionizmus kellemetlen mellékhatása az állandó elégedetlenség
Miután az elmúlt bő 12 hónapban csak a csere-berélgetéseken közel 350 ezer forintot buktam s végül visszatértem kvázi egy hasonló buildhez, mint amivel 2017 végén rendelkeztem, be kellett látnom, hogy ennek semmi, de semmi értelme. Ritka volt az, hogy lett volna koncepció, kvázi az építés öröme miatt csináltam, de ilyen mértékű pénzkidobást nem engedhetek meg magamnak.
-
Milka 78
nagyúr
válasz
ULPIUS #65468 üzenetére
Ehhh...én is Sentry LXE-t használok, mert a P3-ban ugye nincs hely semmilyen vezérlőnek. A kezdeti nehézségek után én is megszerettem,többre tartom mint az alaplapi vezérlést. Még a régi Cougar Panzerba 8 ventit és egy pumpát szabályzott minden gond nélkül, ráadásul bagóért jutottam hozzá.
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz
ULPIUS #65379 üzenetére
Nem hiszem, mert teljesen máshova kezdtem el "pakolni" a fókuszt
Leiratkoztam az ilyen "tech"-nek csúfolt csatornákról, kettőt hagytam meg, ahol elég ritkán foglalkoznak PC-s cuccokkal, a többi pedig elektromos autózás, minimalizmus, stb. Szintén letöröltem minden olyan játékot, ami képes beszippantani (és elcseszni az alvásomat, s ezáltal a bioritmusomat), elkezdtem újra olvasni (könyvet), és a többi.
-
spank0309
tag
válasz
ULPIUS #63193 üzenetére
Nekem a 1060 Dual-t váltotta a 1080 Strix, ami legalább 2x nehezebb és láthatóan lógott ami miatt aggódtam is, itthon lehet egyébként kapni egy kb. pálcikát 4 ezer kemény pénzért, de amit az "mutat" annyi erővel tényleg alá lehetne verni egy hurkapálcikát
De a meglátásod helytálló, simán lehetne tervezni ilyen állítható magasságú dolgot az alaplap mellé ahol kilóg a kártya.
-
catalano
tag
válasz
ULPIUS #63140 üzenetére
Ha én csinálnám valami FSP Windale 6 féle hűtő jól nézne ki a gépben (fekete hűtő, fehér venti és egy kis kék led), csak az SSD-t kellene eltakarni...
Szép az az MSI vga fehér-feketében! - kár hogy így semmi nem látszik belőle.+ a hátsó ventit is cserélni, mert a porcicák lassan megeszik!
-
Delta-Laca
aktív tag
válasz
ULPIUS #62939 üzenetére
Igen, tervbe van véve megfelelő kábel
Több dolog miatt lett ez a ház, amellett hogy tetszik az is benne, hogy szem előtt van maga a szerkezet
Eleinte a kisebb P3 lett volna, de abban sajnos kevés HDD-SSD hely van, így lett a P5, bár ha kicsit vártam volna, akkor az edzett üveges verziót vettem volna, mert ez a plexi (vagy polikarbonát, nem tudom melyik
) ha már rosszul ránézek is karcolódik
, majd még megnézem a lehetőségét egy esetleges üvegre cserét. Későbbiekben olyan terv van, hogy a 3 terás WD-nek lesz testvére, és azok mennek a ház "gyomrába", az SSD meg jön szem elé
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Drón topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bevonják az AI-t az atomreaktorok építésébe
- Sweet.tv - internetes TV
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- További aktív témák...
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Keresünk dokkolókat
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest