Új hozzászólás Aktív témák
-
Zοltta
senior tag
válasz
tasiadam #67326 üzenetére
Mikor megláttam a builded , pont ez a kombó jutott eszembe.
[Majin Vegeta Build]
Alakul a konfigod csak pár apróság hiányzik az összképből
-
F e Z o
veterán
válasz
tasiadam #67036 üzenetére
Ha nem ablakos a ház oldala, akkor miért akarod mutatósra megcsinálni a ház belsejét? A tudat, hogy olyan?
Egyébként a vga hátsó lemezéből szedhetnél le 2-3 milimétert, mert így eléggé vetemedik a kártya, meg szerintem feszíti a PCI-E slotot is.
(#67041) KAMELOT : Azt írta, az alatta lévő csavar tolja fel.
-
Engineer086
Modder
válasz
tasiadam #37572 üzenetére
Miféle kártya az, amin 11 csavar van?
Nah a lényeg, van a videókártya és a plexi. A kártyán mindig szokott lenni néhány lyuk, amiket felhasználhatunk a plexi rögzítéséhez. Ezekbe a lyukakba megfelelő hosszúságú menetes szárakat rögzítünk, majd anyák segítségével egy-két cm távolságvan rögzítjük a plexit is. Tehát a menetes szárak távtartóként működnek.
-
zolee5016
őstag
válasz
tasiadam #37558 üzenetére
Max akkor kap ívet,ha félmagasan erőből meglendited bal kézzel...
Ezen a 460 -ason is egy plexi van.... Ezeken pedig fém..de gégecsőbe húzott rács....
A plexi alá betehetek akár egy zöld szinű papirlapot és mindjárt ki is adja jobban a motivumot... -
do3om
addikt
válasz
tasiadam #37516 üzenetére
Szerintem nem kel, viszont ahol nincs festés, táp, gép belseje -tehát csak a fém, ott ajánlott lenne.
Én nemrég festettem és nagyon sérülékeny az ilyen részeken, körömmel meg tudod karcolni és szépen lekaparni a festést. Ha ezt tudom hogy ennyire nem bírja lenyomom valamivel előtte.
Most viszont vigyázhatok rá de nagyon.Amit használtam:
Very well akril festék RAL 9005M
Nem tudom más márka, tipus hogy bírja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest