Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
zuchy
őstag
Próbáltam ugyanolyan hosszúakat vágni, csak trükköznöm kellett, mert a zsugorcső nem fogta be a vezetéketek, 1 mili hiányzott hozzá, így a harisnyákat a csati végén lévő négyzet alakú lyukak tartják. Meg szembe vele a másik vége, az viszont fix. Azért kellett oda a a sárga szigszalag, hogy megfogja.
Amúgy nem ennyire súlyos a helyzet, mint ahogyan a képeken látszik.(#19209) UdVi86: Köszi!
-
1köszi!
2 arra én is!
Még be kell táraznom festékből a vázhoz meg még várom a lábtartót. azt gyün a vol5.Cthulhu Dawn Bal fent van egy elég nagy karc de van rá megoldás szerencsére ez az egy hibája van a többi része jó a műanyagnak. Képen kicsit hűjén néz ki de élőben szép a fekete szürke kombo.
az oldalát biztos meg a tetejét h lefestem. -
-
old gray
addikt
Legalább egyedi.
(vicc volt... szönyű)
Véleményem az egész gépmutogatós-témáról: van itt egy rakás emberke aki megvesz egy csomó drága alkatrészt. összeszereli őket és 2cm-t nő a e-penise. Kérdezném én: mit kell mutogatni gyári alkatrészek működőképes halmazán? Az megint más ha nekiállasz barkácsolni, fúrni-faragni-átalakítani a sz.gép házad stb....a kezed munkája nyomán egyedivé válik, ezt tudom értékelni. A többit nem.
Akinek nem inge ne vegye magára. Magánvélemény.
-
Henk
veterán
Hát 3mm-es harisnyát nme tudom honnan tudsz szerezni, nekem nem sikerült. 4-es rendeltem, de majdnem 16m-t. Mondjuk ezen van ráhagyás, de nehogy kevés legyen. Nekem a 8, 24-es kábelokra a pci-e hosszabítókra és a venti vezetékeire kell. A sata kábekre 10mm-es megy rá kényelmesen. Zsugorcsőből vettem 4 és 6mm-t, majd amelyik jobban passzol rá azt használom.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged