Új hozzászólás Aktív témák
-
sestertius
őstag
válasz
D1Rect #27308 üzenetére
Tény, hogy nincsenek rossz árban azok a Koolance blokkok.. ha egyről beszélünk.
A jó léghűtők se olcsók, az tény - használtan meg alig találni. Ördögi kör...albert8: a tervben az van, hogy leszedem azt az oldalsó 20-ast, mert szerintem jobban járnék két 12-el. Át akarnám "variálni" kicsit az egész gépet, azért ez a terv. Csak még tesztelni kell egy-két dolgot hozzá, hogy jó lesz-e?
Szóval senki nem használ ilyen műanyag kacatot a gépben?
-
sestertius
őstag
válasz
D1Rect #27305 üzenetére
Figyeltem, de a vízhűtő nehezen eladható dolog, és drága. Én pedig max. egy évente cserélem a cuccokat - ezért inkább vga léghűtőn járt az eszem, mert az később eladható is lenne, azonban azzal nem fér el egymás alá a két kártya. Így jobb híján próbálnám a maximumot kihozni a ház hűtéséből, míg jobb ötlet nem jut eszembe...
-
Gorneck
legenda
válasz
D1Rect #27264 üzenetére
Ki, de szerencsére lehet el tudom adni, bár maga a táp amit adnak hozzá nem rossz és bőséges, de mint írtam ilyen pici méretek mellett lehetne moduláris és picit halkabb.
A Xigmatek RS nem elég jó? Vagy a böszme méret miatt kéne hasonló, mint a Corator?
Mikor legutoljára összeállítottam magamnak egy teljes rendszert 100k be se takarta...és akkor még mind ott van a táp, ami még mindig hangosabb bárminél ami a gépbe van...pedig halkabb tápot ritkán látni.
Nagyon jó festéssel foglalkozó ismerőseim vannak, de nekem nem heppem a belső fekete szín...
Hangszigetelni viszont fogom...Tothgera30: Nagyon jó a ház minősége.
Bár anyaghasználat tekintetében jobbal még nem találkoztam, mint a régi Chieftec házak.
-
PH-User
addikt
válasz
D1Rect #27236 üzenetére
Ahogy pincehely fórumtárs említette.
Fúrógéppel kifúrtam és egy vékony laposfogóval kitörtem.
Mivel a dekopíromat ellopták, kölcsön pedig nem kérek, maradt ez a megoldás.
Fog kapni egy gumi csíkot, ami pont erre lett kitalálva.
Vagy ki tudja... Lényeg, hogy nem kell darabokra szednem a gépet, ha processzorcsere van. -
simii16
aktív tag
válasz
D1Rect #27225 üzenetére
Köszi szépen!
Az S1-re inkább egy hasonló ledes ventit terveztem, mert a procihűtővel együtt szépen bevilágítanák a házat. Meg pwm-eset szeretnék, és átalakítóval a karira dugnám, hogy szabályozza szépen magának.
Plusz még lesz majd egy kis harisnyázás. A ventiszabályzót és a ház kábeleit fogom behúzni fekete-kék kombinációval. -
LBandi
aktív tag
válasz
D1Rect #27184 üzenetére
Köszönöm mindenkinek az elismerést!
A cső direkt átlátszó, mert így látom ha gond lenne a vízzel, illetve mennyire buborékos a rendszer.
A zöld lötyi majd ha beválik amit fogok rendleni adalék, akkor kékre lesz cserélve, illetve a VGA PCIE kábelhosszabítók is harisnyázva lesznek, A hátsó házventi egy kékledesre lesz cserélve+ még apróbb változások. -
priti
addikt
válasz
D1Rect #27007 üzenetére
Nincs ezzel bajom, ki lehet emelni szép gépeket, de itt a topicról volt szó. Most vagy elfogadja, hogy használják és olyan hsz-ek kerülnek bele amilyenek, olyan emberektől amilyenek, vagy nyit a többség felé és amolyan képmegosztás irányt szab a topicnak a weblapot pedig kategorizálják és lesznek PH-s gépek amik közül párat beemelnek a style kategóriába, de attól még a többi is megtalálható. Ha meg tudnák oldani, hogy mindenki tudjon feltölteni képeket a feltétel nélküli "PH-sok gépei" kategóriába az lenne az ideális, mert csak annyi lenne a dolguk, hogy szemezgetnek belőlük szebbeket. A rangot csak azért kevertem bele, mert nyilvánvalóan vállalhatatlan feladat rangtól függetlenül mindenki képét feltenni egy weblapra, mert úgy rengeteg júzer van, egyéni arcképet sem kérhet bárki, vannak feltételei érthető okoknál fogva. 23 gép van feltöltve ha jól számoltam ennyi idő alatt ez elég sovány, nem csodálom ha haldoklik a dolog. Az ilyesmit akkor látogatják ha dinamikusan változik, ki nézegetné minden nap ugyanazt?
-
törölt tag
válasz
D1Rect #26978 üzenetére
Hogy pl. még több hely legyen a VGA-nak.
Meg ha valaki le akarja némítani a vinyót (motorzajt is teljesen megszüntetni), akkor az 5.25"-os szendvicsben gondolkozhat többnyire, bár azokban picit bemelegszik a vinyó...
LED-sort majd egyszer veszek magamnak (lehet nemcsak bill világításra használnám fel), de azért köszi!
Crosshairrel mi a gond?
-
törölt tag
válasz
D1Rect #26707 üzenetére
De szíííp!
De jó lenne, ha én is valami szépet összedobhatnék, csak nem vagyok eleresztve...
(#26709) spuros: Nekem tetszik, egész pofás lett a gép. A ház eleje kicsit fura, de szerintem nem rossz, inkább érdekes.
Valami hasonló Tesco-gazdaságos full-fekete, alsó-tápos kuckót el tudnék képzelni, vagy ez, vagy a Sharkoon Rebel 9 Pro Ecoja.
-
Erdei88
veterán
válasz
D1Rect #26723 üzenetére
Nekem sem ment, ameddig el nem törtem a szerszámot amivel lehet csinálni, onnantól kezdve sokkal egyszerűbb volt. 2 kis letölt véget beillesztette kicsit "belekalapáltam" és sorra jöttek ki. 5k-mba került, de gyorsabban haladtam
Én is a napokban rendelek harisnyát és hozzá csatlakozót, pineket stb...
Magam készítek PciE hosszabbítót, mert ha valamikor eladtom a tápom, nem szeretném több napi munkám is eladni, amit senki nem fog megfizetni. -
UdVi86
aktív tag
válasz
D1Rect #26082 üzenetére
Köszi!
Én úgy látom sok ember nem tehet az offról. Adott Pistike, szeretne összehozni egy szép házat. Eljön ebbe a topikba, nézi a képeket, látja van sok okos ember, kérdez, akár olyat is, hogy milyen lap, táp, venti, hűtő stb. illene az elgondolásához. és hopp máris nem konkrétan a témánál vagyunk. Sajnos ez van.
Xtreme System fórumából kiindulva, kellene egy topik a moddingnak (vagy még külön a minimal moddingnak), ahol szélesebb körben folyhatna a beszéd (persze durván elkanyarodni sem kell), ahol tényleg bemutatható lehetne egy munkafolyamat, ilyen-olyan házalakítással kapcsolatos kérdést tehetnénk fel. Vagy aki akar blogot is vezethet a saját alakításairól és ebbe a topikba csak linkel.
Egy topik a kész gépeknek, környezetüknek, úgymond egy galéria. Ebben kép linkelés és "hű de szép!" megnyílvánulások mennének, semmi más.
És esetleg egy tipp-trükk topik, amibe egy ember írhatna csak. Itt lehetne leírni a kábelharisnyázás menetét, plexizést, házépítést stb., de ezt kiválthatná a moddingos topik 1.hsz-a is.
Mivel jelen topik már inkább a moddingról szól, ez lehetne a moddingos. Névváltás és új 1. hsz. Galéria topikot pedig nyithatnánk, így az tiszta lenne. 1.hsz-ába pedig leírni, hogy max ilyen méretű kép linkelhető és rövid véleményeken kívül más nem írható bele.
Szerintem így lenne a legtisztább a dolog.
-
spuros
őstag
válasz
D1Rect #25157 üzenetére
Lapítgatás? Megpróbálom holnap. Az a zsugorcső vagymi amit gyárilag rátesznek a kábel harisnyára az szörnyen kemény.. Nem tudom mennyire lesz sikeres. Ha vhogy szét lehetne teríteni a kábeleket akkor simán elférne..Mindenkinek köszönöm a sok szép szót és igérem leszokom a Monster energy-ről..
Csak a fejem meg a hasam nő tőle..
-
stikyo
tag
válasz
D1Rect #25018 üzenetére
Úgy érted a kábelek takarására takarólemezezni?
Nekem így utólag egy valami nem annyira tetszik ebben a full plexiben: és az pont a lényege..Ugyanis a széleken el tudnék képzelni takarást (mintha a kivágott oldallap mögött lenne a plexi, tehát az általános megjelenés).
De hát előre nem tudtam, hogy így tetszeni fog-e 100%-osan
Mindegy, ezt majd öntapadós tapétával megoldom, csak szépen kell kivágni, és felrakni. -
LLKobe
veterán
válasz
D1Rect #25002 üzenetére
Már jó rég nem volt takarítva, uh csavarra akarom szedni, és a procihűtőt, vinyókat, meg mindent le akarok törölgetni, kábeleket elrendezgetni, stb... A vizes megoldás szted működőképes? Amúgymeg kb. pont 2 napig lesz tiszta, mert pont a bejárati ajtó mellett van, uh ha kinyitom az ajtót az esetlegesen beszálló port egyből beszívja elöl...
-
jones965
Modder
válasz
D1Rect #24951 üzenetére
Amit ki tudtam hámozni a képből, ez egy sima lemez, amit hasonlóléppen a számítógépház egyéb elemeihez, kisajtolták és ez tartja a kábeleket. Alulemezből egyszerűen megoldható: dremel kisgéppel nyújtott U alakban kivágni az előre berajzolt helyeket, majd szépen kihajtogatni az így nyert füleket. Jöhet a csiszolás, majd a fényezés.
-
-
ffodi
veterán
válasz
D1Rect #24626 üzenetére
Hát matrica összvissz 2 van rajta, 1 kint 1 bent.
A krómos figura a tápnál egy ndk-s nagyteljesítményű kompresszorról való, és egy rakétavetővel felszerelt katonát akar ábrázolni, az analóg "óra" pedig egy kazánhőmérő kék leddel.
Egyébként:CptMisi:
Egyébként néztem a PC-Style.hu-n a gépeket, nagyon szépek, minden elismerésem az "alkotóké", viszont azért úgy nem nehéz szép belteret csinálni ha csak 1 vinyó van bennt, meg max 1 optikai meghajtó.
-
válasz
D1Rect #24339 üzenetére
Itt a kereskedők úgy is magasabb áron fogják osztogatni, tehát úgyis mindegy hogy kint mennyi
. Itt a fizetés is töredéke a kinti átlagnak, és még a műszaki cuccok is drágábbak
. Szerintem fesd át a tiédet, bár én is félek kissé a fehértől, nagyon látszik rajta a por (mámin nem a kokain, heroin és társai, mert az nem, hanem a porszemcse, ami a környezetben van)
.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- OnePlus One - Kína már itt One
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ingatlanos topic!
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest