Új hozzászólás Aktív témák
-
sestertius
őstag
válasz
ilyennincs #27600 üzenetére
Fontos az a lakkozás, mert sok minden sérüléstől megvédi a fát... hasznos, egy asztalos ezt tudja is.
-
Milka 78
nagyúr
válasz
ilyennincs #27579 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm!
Recon666 : Hidd el,de még azzal sem.Én autófényező vagyok,túl bő egy tucat házon.Próbáltam a matt feketés és a akrill-bázis+lakkos(ezen belül oldószeres és vízbázisú)festékeket és a nagyon sérülékenyek egy gyárihoz képest.Ha csak simán az alura fújsz az már bukta,mert nyers fémre savas(wash-primer)alapozó kell ami nem 2 forint.Ezt próbáltam különböző 1 komponensü(flakonos)alapozókkal helyettesíteni,de...
A csavar fejeknél kezd majd lepattogni először.Ha meg van a fent említett alapozó akkor sokat javul a helyzet,de még mindig nem az igazi.Az én kecóm színterezve van gyárilag ami jóval tartósabb mint a festél(lásd alufelnik).Amúgy a gyári festékek csak a beégetősek,de a fényezők nem olyannal dolgoznak.60 fokon megy a szárítás mindenhol ami kb olyan mintha a nyár közepén kirakod a napra.Szerintem az alapozáson múlik az egész
-
szepsy
senior tag
válasz
ilyennincs #27555 üzenetére
Nekem is kellene egy nagyobb ház, csak az a baj nem rég vetem a mostanit :S
Nem gondoltam át jól:S -
Oxi
aktív tag
válasz
ilyennincs #27543 üzenetére
-
Oxi
aktív tag
válasz
ilyennincs #27529 üzenetére
Köszi.
Egy Dothan 740 1,73GHz-t hűt a Ninja. Max. terheléskor 40 fokra is felmegy a proci hőmérséklete.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
ilyennincs #27485 üzenetére
eléggé halk..(gyak. egy halk zümmögést lehet össz. hallani)
Stirbi. Alex Lamb-Freedom (Tiesto - Club Life 177)
-
Gorneck
legenda
válasz
ilyennincs #27477 üzenetére
A cikkem aplaján kiderül ez miért nem oldható meg...vagyis megoldható, csak nem egyszerű...
-
Stirbi
addikt
válasz
ilyennincs #27463 üzenetére
az ott egy 8600gt a képen ?
hu nemtudtam kitalálni h milyen vga lehet az
-
Atke
senior tag
válasz
ilyennincs #27446 üzenetére
ilyennincs
Kék ventikA nightcomp-nál lehet venni, drága de szerintem jók! Én a silent-eket használom és nem egy ismerősőm vett/cserélte le Gelid-re a meglévő ventijeit! Harisnyázva, gumipöckökkel, matricával a dobozba! Kinai de nagyon igényes!
-
Stirbi
addikt
válasz
ilyennincs #27457 üzenetére
pontosabban
?
-
Stirbi
addikt
válasz
ilyennincs #27444 üzenetére
hm jó lett jó lett, s mi konfig van becsomagolva?
-
sestertius
őstag
válasz
ilyennincs #27453 üzenetére
Ez igaz!
Csinálok párat a kábelekről...
-
sestertius
őstag
válasz
ilyennincs #27448 üzenetére
Szép! Tetszik, ahogy a szivacs mindent takar... hasznos dolog.
Igyekeztem én is elbújtatni mindent, de rájöttem, valami plusz "takaró" dolog kell, különben semmire nem megyek... Jelenleg ugyanis már eltüntettem a dvd író kábeleit, felül vannak elvezetve, ami oldalról nézve nem látszik, de csak tanácsos volna valamivel elrejteni az alaplap tetején kolbászoló kábelekkel együtt...
túl sokat akarok...
-
urbanjozsi
senior tag
válasz
A kék ventit leszámítva 5-ös
-
simii16
aktív tag
válasz
Nagyon szép lett, grat.
Azért még hátulra a kék lapátos ventit fontold meg.
-
Benyaking
aktív tag
válasz
ilyennincs #27437 üzenetére
Jo kis haz csak kar hogy papirvékony! Elotte egy Gigabyte hazom volt az sokkal vastagabb.
Ez is csak ideiglenes majd obsidiant szeretnek! -
lalimano
tag
válasz
ilyennincs #27420 üzenetére
Köszi a válaszokért mindenkinek (a linkelt topikokért is)
Ez a Enermax Apollish Vegas jól nézne ki az Aerocool Jr2-őm első, gyári ventije helyett
És bocs az off-ért -
WolfheartGR
őstag
válasz
ilyennincs #27241 üzenetére
Élvédő.
-
PH-User
addikt
válasz
ilyennincs #27241 üzenetére
A nevét nem tudom megmondani, de nagyon rugalmas gumiból van és rá lehet nyomkodni az ilyen lemezek szélére, pont erre van kitalálva. Barkácsboltban vagy vas-műszaki boltban kérdezz utána, nekem csak ígérték, hogy szereznek.
-
AndrewTdi
addikt
válasz
ilyennincs #25539 üzenetére
Vannak belőle ilyesmik. Lehet venni szinte bárhol. vagy adsz fel aprón hirdetést, hogy 2 gombóc fagyiért érdekelne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kuponkunyeráló
- Béta iOS-t használók topikja
- Blu-ray lemez tapasztalatok
- LEGO klub
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest