Új hozzászólás Aktív témák
-
gooool
őstag
válasz
csokad #24920 üzenetére
Gugli a barátod,mint már párszor mondták:ez a gyorskötöző
-
stikyo
tag
válasz
csokad #24806 üzenetére
Bár az Advanced tényleg több funkcióval bír, én a sima 690 Pure Black-re szavazok. Az Advanced már nem annyira letisztult, viszont a régi 690 nem fekete belül... A pure black lenne számomra ideális... Ez a Lian-Li Lancool K62 viszont nagyon tetszik ezzel a plexivel!! Én is akarok plexit!!!
-
-
válasz
csokad #24066 üzenetére
Remélem is
. De még közel sincs a kész stádiumhoz
.
...csokad te kissé keversz valamit. Az alaplap hét végére lesz itt, olyan 30k körüli áron. A laptopom tünt el a postán, vagy a tulaj csempészte ki belőle, nem igazán tudom már én sem. Tettem feljelentést, de a posta is beszakszik, mert a pénzem is visszatartják a nyomozás miatt, tehát jó ha őszre megkapom az árát, vagy az eltűnt laptopot...
-
niklebi
senior tag
válasz
csokad #22975 üzenetére
Mielőbbi eladást kívánok a házadhoz
24 pin+ 8 pin így fog sikerülni
24 pin szálanként 3mm elég!
Ha együtt akkor elég a 15mm-es, de lehet,hogy a 10 mm is elég. -
AndrewTdi
addikt
válasz
csokad #22979 üzenetére
Ja igen, igaz, elsiklottam felette.
Én is így gondoltam ahogyan Te. Aztán belevágtam harisnyázni, és a 4. után nem is értettem miért féltem tőle ennyire. Rá kell érezni, és utána simán megy minden. Sőt! Lehet megcsinálom haverét is, mert tetszett neki az enyém. Majdnemhogy élvezetes "meló". -
pincehely
addikt
válasz
csokad #22870 üzenetére
Példának okáért, én a dvd írómat a fiókomban tartom.
Ha félévente egyszer-kétszer szükségem van rá, akkor előkapom, E-sata kapcsolat a géppel, és már használom is.
Most tervezem, hogy vagy csinálok neki valami jó kis acélvázat, vagy a meglévőt festem le feketére, és máris lesz egy külső íróm! -
AndrewTdi
addikt
válasz
csokad #22800 üzenetére
Majd fogok csinálni normálisabb képeket ha lesz türelmem.W.: egy víz még elférne benne, úgy már mutatna. Talán majd később... Majd...
tatabánya: nem tudom nekem címezted-e, de egyik se annyi amennyi. Nem az árak miatt írtam, illetve a házat, gépet sem azért fényképeztem és tettem fel, hogy az árát nézze mindenki. Nem ezt akartam sugallni vagy kihozni ebből az egészből.
Azért (is) tettem fel, mert annó írtam ide a fórumba, hogy szépek a munkák amit csinálnak sokan, és hogy én biz félve állnék neki harisnyázni. Rászántam maga, és az eredményt tettem közzé, hátha kapok pár szót, legyen az kritika, legyen bármi.
-
AXisBOLD
addikt
válasz
csokad #22324 üzenetére
hát a házad nem a legjobb kábelelrendezés szempontjából:
de a képből látszik, hogy azért nem olyan veszélyes. esetleg kis harisnyázással feldobhatóak a látszódó kábelek, vagy harisnyás hosszabbítóval.
(#22326) Cthulhu Dawn: erről a házról tudnál linkelni képet, berendezett állapotban? nem tudom elképzelni, hogy hogyan lehet ebben jól elrejteni mindent.
-
csokad
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Milyen okostelefont vegyek?
- Linux kezdőknek
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Milyen videókártyát?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- PlayStation 4
- Xbox Series X|S
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- PlayStation 5
- Autós topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged