- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Mobil flották
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
Új hozzászólás Aktív témák
-
ULPIUS
őstag
válasz
Varázslóó #69864 üzenetére
Igen, miert? Az alja teliben racsos + van rajta egy kihuzhato porszuro es egesz magas labai vannak, ez a haz igy van tervezve, semmi gondom nincs a vga hofokkal. Tovabba az elejeben van 2db 140es venti, azokat es a hatso 120ast terheles idejere be szoktam kapcsolni, egyeb esetben a cpu radiator ventiken kivul minden passziv.
-
fatpingvin
addikt
válasz
Varázslóó #69849 üzenetére
mikor mit, jellemző hogy forrasztópáka és műszerészcsavarhúzó kell hozzá
legutóbb pl egy routeren cseréltem antennákat, de van úgy hogy laptopot takarítok-bővítek, alaplapot kondizok újra, PC tápban cserélek alkatrészeket, routert vagy BIOS-t flashelek újra, mikor mit hoz elém az élet
-
-
Klemens
őstag
válasz
Varázslóó #32753 üzenetére
Jobban jársz, ha inkább hosszabbítót csinálsz. Fillérekért vannak csatik a Lomex-nél.
Én is ugyan ezt fogom csinálni. Minden fajta csati van, igaz fehérben, de minden van 50-60Ft környékéért. Ha meg nincs kedved ilyennel mókolni, akkor pl. PC Gear-nél megveszel 1500Ft környékéért egy 30cm-es harisnyázott hosszabbítót. -
imibogyo
veterán
válasz
Varázslóó #32660 üzenetére
Nekem is az Elysium a kiszemelt ház. Grat hozzá. Mivel egyelőre áll a pénzem a vízhűtésben (amíg nem megy el apróról), így egy darabig most a fa házban leszek. Igazából pont azért csináltam, mert nem fértem el a vízzel a "kis" házamban és a kettőre együtt most nem is telt, vagyis nem erre telt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- BestBuy topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Spórolós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest