- Milyen GPS-t vegyek?
- Mobil flották
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekem is az volt sok évig, eléggé meg volt már kopva, amikor lecseréltem. Elégedett vagyok ezzel az Artimo mattal, annyi kellett pluszban, hogy a ROG Spathara tettem skatereket, mert a gyári talpai elég éles szögben végződtek, és a lekerekített talpak jobban siklanak a gyapjún.
-
Zoltn
senior tag
3440@60hz ről váltottam 2560@144hz re, és az elején nagyon jó volt a sok FPS, de aztán rájöttem hogy a ultraszéles jobban be tud húzni az élménybe. Már megbántam hogy cseréltem. Mondjuk még mikor én vettem max 60Hz amit tudtak. Most már egy 100hz es 3440 es monitor igazán lenyűgöző élmény lehet.
-
Jakuskacsa
senior tag
Ma mar èn is oda jutottam h szegecs lesz, viszont ha mar festek akkor valami motívumot is rakok rá. Nem tudom mèg mit, szerintem keresek neten valamit kinyomtatom öntapadós cimkère, körbevágom a negatívot, majd ha megszarad a festèk leszedem.... De ezen mèg gondolkozom, nem akarom elkapkodni.
-
Pécsi gyerek
addikt
-
imibogyo
veterán
Jó, hát ilyen (bonyolult) eljárással biztosan nem annyi. Amit nekem vágtak (8 oldallap jött ki belőle), azt vízzel darabolták fel és 4-4 furatot vágtak bele (maszekban természetesen), úgy fizettem érte pontosan 10.000-et. De mint már azóta kiderült (írja még valaki le még egyszer, hátha ennyiből nem volt világos), az nem volt edzett...
-
seniman
veterán
-
GoldhandRent
őstag
Plusz 1
Én aliról rendeltem egy annyira minőségi darabot, hogy besz@rás. Rendeltem ugyan azt a típust másik eladótól, azt azért nem ajánlanám ugyan azzal a szájízzel... Dobok egy linket mindkettőről:Ez a darab nem az igazi, de legalább pár dollárral olcsóbb.(néha)
Ebből 1méteres 30db ledeset vettemEzt meg ajánlom bárkinek, és mindenkinek..ZSENIÁLIS
Ebből 1 méter 144 ledeset@Peddy789 mire kötöd rá a címezhetőket az alaplapon ? Ezek csak 3 pinesek. VCC, GND, DIN
-
TommyS_27
senior tag
Nem!
Youtuberól vettem az ötletet ott sokan használnak plexit mindenféle moddingra
Egyenletesen kellett melegíteni és melegen hajlítani. Én egy asztallap szélén melegítettem és látszott mikor lehet már hajlítanj. De meglepően hamar szilárdult ezért sietni kellett vele. A napokban kész lesz, már csak a stencilt kell elkészíteni a mintához és lefújni a külsejét feketére.
-
Navaren
aktív tag
Néha én is lesikálom (na meg hetente jár a takarító is, és elvileg Őt is megkértem, hogy "mossa át", ha koszos).
Amikor nedves, akkor rendben is van, csak mire megszárad, valahogy mindig ott lesz megint ez a foltocska. Ugyanakkora, ugyanott.De mindegy, ennyire nem akartam belemenni. Köszönöm, lesikáltam megint, meglátom mi lesz. Ugorjunk
.
-
Navaren
aktív tag
Tényleg nagyon jó ez a pad, én is nagyon szeretem.
Neked egyébként mióta van meg?
Én tavaly nyár végén vettem az enyémet, és ugyan nyúzom is rendesen (ergo használva van), de azért meglepett, hogy ott, ahol a csuklóm "dörgölődzik" hozzá használat közben, ott elkezdett ki/megkopni, hiába vigyázok rá amennyire lehet és igyekszem rendszeresen tisztítani.
És ugyanez a bal oldalt egy keskeny sávban, ahol a bal csuklóm pihen a billentyűzet alatt.Nem, az ott nem kosz, becsszó
.
-
fogtunder
nagyúr
Januárban megőrültek az emberek, csak a BestMarktból elvittek 43db H81 BTC alaplapot, és akkor ugye ehhez vettek darabonként 6 kártyát...
Szar helyzet ez mindenkinek, a bányászok se örülnek, de ha nem 1%-ot kamatozna bankban a pénz, akkor kevesebben látnának benne potenciált. -
-
Snip3r_HUN
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged