Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Törzsúr #71255 üzenetére
A jó öreg PIII 675MHz.. Én Celeron 400MHz ről váltottam 433-ra
Majd volt vagy 3-4 fajta PIII-am a tualatin celeronig. A 700MHz-esre emlékszem de a többire már nem, elég gyakran cserélgettem, arra emlékszem, hogy 40.000Ft ért vettem a 700-asat használtam és akkor az egy jó ár volt érte. Volt slot in-es alaplapom is, és emlékszem, hogy milyen könnyen le lehetett törni a hűtő tartó műanyag részt a foglalatról, de a procikat sem volt nehéz lesarkazni
Egy régi Athlon-t egyszer nekem is sikerült.
Ha van még retro gépekről képetek, ne fogjátok vissza magatokat -
fatpingvin
addikt
válasz
Törzsúr #71255 üzenetére
na, az első géped eléggé hasonlít az én első asztali gépemre... asszem egy Compaq irodai fekvőházas gép volt felfejlesztve, PIII cerka, Matrox G450, 3x256MB SDRAM (asszem így volt), egy 40 és egy 80 gigás Samsung IDE vinyó, valami realtek ethernet kártya meg egy creative klón hangkártya... OpenSuSE futott rajta
időközben bővítgettem, került bele egy PCI-s SATA vezérlő, arra két 320G-s SATA vinyó (egy hitachi és egy wd) meg egy gyorsabb, gigabites Marvell ethernet vezérlő. ezt a gépet használtam valami 2013-14 környékéig amikor is megdöglött az alaplap. csak a vidikarit tartottam meg belőle meg a vinyókat.
-
kisza25
félisten
válasz
Törzsúr #66020 üzenetére
Nekem a borospince felett van kialakítva, esténként úgy az igazi játszani
A teraszról van külön bejárattal.
A ház legtávolabbi pontjában van a hálószobához képest.
Így a TS-ben is lehet nyugodtan hangoskodni.😊 -
Navaren
aktív tag
válasz
Törzsúr #64848 üzenetére
Vagy van a hűtőhöz olyan keret csomagolva, amivel így fel lehet tenni a bordát, vagy nincs.
Néhány gyártónál opció utólag kérni alter kereteket (látttam már DR3-mat is "rendesen" állni ahelyett, hogy a VGA felől szívna), de többnyire aminek a csomagolásában nincs bent gyárilag a megfelelő cucc, azzal pórul jár az ember
.
Mondjuk nekem AIO-m van, régebben voltak BQ hűtőim, de inteleken, így ott nem nagyon volt gond.
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- iPhone topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Viccrovat
- Renault, Dacia topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Microsoft Excel topic
- EAFC 25
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest