- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
RazoR
veterán
válasz
Indi85HUN #66450 üzenetére
Veszel egy régi monitort, szétszeded, a táp és a vezérlő nyák kell belőle és az lcd panel fóliája. A fóliát rárakod az oldalüvegre és körben led szalaggal megvilágítod, a bemenetet meg rákötöd a vga-ra és másodlagos monitorként azt raksz ki rá amit szeretnél. Nagyon leegyszerűsítve ennyi. De keress rá :LCD side panel
-
Baggio04
aktív tag
válasz
Indi85HUN #66189 üzenetére
A sima lesz, így az fog kilógni a képből, de annyi belefér most. Ha nagyon nem tetszik akkor lecserélem. Lesz 14 napom rá. Nem tudtam mit fog hozni a valóságban a mortar->lehetne feketébb... Esetleg a 8 pinest toldanám meg, mert elégedett vagyok ezzekkel a tiszta fekete tápkábelokkal, amikor vettem egyrészt az volt a cél, hogy ne szivárványos legyen a kábelozása.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- iPhone topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Energiaital topic
- Vicces képek
- Építő/felújító topik
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest