- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Telekom mobilszolgáltatások
- Légies iPhone halvány színei
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- iPhone topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
zed1983 #73871 üzenetére
Szép, de nem ártana egy rövid leírás a komponensekről... melyik ház, melyik lap, stb.
Mert hogy nem az adatlapodon szereplő konfig, az tuti én meg néha már baromira belefáradok a barkochbázásba...Ja, hogy egy Jonsbo T8. Not bad. Az első venti moddingját hogyan oldottad meg, mivel vágtad ki, milyen szűrőt raktál oda?
Nem is tudtam, hogy saját tech csatornát indítottál, jó kis videók.
Nagyon szép a fehér 4060 Aero, kár hogy nem 2 ventis. -
Ispy
nagyúr
válasz
zed1983 #72266 üzenetére
Köszi.
Ez egy dell 2721 DGF, WQHD monitor.
Először zajos volt, de aztán rájöttem, hogy 50%-on mennek a ventik, visszavettem 10%-ra, ami kb 530 rpm, így nagyon minimális szélzaj van csak, ami pont elnyom minden más egyéb cicergés (ami egyébként nem nagyon van). Illetve még a táp ventit is bekapcsoltam, mert semmi hangja és így legalább nem áll meg rajta a por.
-
hszilard666
veterán
válasz
zed1983 #68889 üzenetére
Köszönöm!
Annyira nem, CPU 75 volt 30 fokos szobában, most el sem jut 70 ig, GPU pedig friss pasztával 74 fokon áll meg. Nem a leghűvösebb gépem valaha, de kárpótol hogy csak 7.5L
Viszont a 690 esben az egyik GPU-t kikapcsoltam, ha menne az is tuti nem állna meg egyik sem 90 fok alatt. De boldog vagyok így. Tetszik a kártya és BF3 ra teljesen elégGrave444:
Köszönöm, megvagyok győzve, marad a fehér!GumisPeter:
Szívdöglesztőek a fa elemek!Mutatós build lett, gratulálok!
-
-
-
aero.
veterán
-
jones965
Modder
válasz
zed1983 #20628 üzenetére
Természetesen vágás után sík felületen az élét fel szoktam csiszolni 80-as , 120-as, majd 400-as vizes papírral. Felületet még nem políroztam, de egyébként lehet, csak nagyon körülményes és csak vizessel ajánlott. Ehhez is tökéletes sík felület szükséges, meg jó nagy adag türelem és kitartás.
-
-
jones965
Modder
válasz
zed1983 #20363 üzenetére
urbanjozsi helyett:
Legyen egy sík felületed, valamint legalább olyan hosszú sík felületű tárgy ( pl.:keményfa), amire a csiszoló vásznat ráhajtod. Ezzel folyamatosan - lehetőleg egy irányban - csiszolod az alulemezt. Amennyiben a tökéletesség felé akarsz elmenni, akkor használj párhuzam vezetőt. A papír pedig nálam a P80-as szemcseméretű volt, ezzel alakítottam ki a végső formáját.
Próbáltam finomabb szemcsézetű ( 150-es), de az már nem hozta a kívánt hatást.urbanjozsi:- csak előkeveredtél, végül is azzal fújtad, amit mutattam?
-
TomiLi
addikt
válasz
zed1983 #20342 üzenetére
Nekem meg ez tetszik nagyon! Ára: hát igen csak álmodozás szintjén, hiszen egy ekkora házba, már illik rakni szintén horror árú, és mennyiségű hardvert, ami a nagyobb gond.....
Nekem az tetszik ezekben a házakban, hogy az ember saját maga tudja összeválogatni az elemeket, több variáció van a ventik elhelyezésére, a lapok anyagára, színére.
Viszont a rajzokat figyelve és a házak kialakítását, egyik sem egy bonyolult szerkezet.
Ha az embernek van ismerőse, vagy saját magának lehetősége, szerintem nem olyan nehéz megtervezni és kivitelezni egy ilyen házat. Nekem elsőre az alaplap hátlapi kivezetésénék lévő lemez tűnik bonyolultabbnak, de azt is egy régi házról le lehet koppintani....Másik: minek kínálnak 10 slotos alaplapi tálcákat? Tudnak valamit, vagy csak ámítanak?
(#20348) urbanjozsi
Nice!
megkérdezhetem, hogy milyen matt fekete festékkel fújtad? A matt fekete után került rá lakk? köszi! -
jones965
Modder
válasz
zed1983 #20009 üzenetére
Több kép nincs róla, vagy link, mert így nem sok minden látszódik.
Egyébként igényesnek tűnik, bár azok a görgők inkább hasonlítanak golflabdához.20011 W::- köszönöm, hogy adsz a véleményemre, de ez most nekem úgy jött le, mintha én lennék itt a vezérbika.
Mindenki munkája annyit ér, amennyit ő rászán és amennyire önmagának megfelel. A többi csak simán vélemény.Ez lehet más részéről pozitív, de akár negatív is. Nem vagyunk egyformák.Biztosan van olyan is, akinek pl. az én munkáim nem tetszenek.
Amit én csinálok, kizárólag a saját elképzeléseim és lehetőségeim határa. Természetesen ezt próbálom az álltalam legjobbnak vélt módon elvégezni.
Erről szól a modding. -
jones965
Modder
válasz
zed1983 #19854 üzenetére
Mint írtam korábban, nem lenne ilyen hideg, látványosabban haladnék.
De kihasználom most a bentlétet, és a modding kevésbé látványos részeit csinálgatom, ami viszont az összhatásban mégis nagy jelentőséggel fog bírni .A fotó minőségére most nem törekedtem.
Hétvégén következik a hangkártya és a vga nyák felőli borítása. Mikor kész, részlet következik. Nagyképűen nevezzem worklog-nak.
-
jones965
Modder
-
urbanjozsi
senior tag
válasz
zed1983 #19707 üzenetére
Hello Zed! Nem találtam neked akkora méretűt. Viszont a postaköltségből kijönne kb 1 négyzetméternyi 1,2-es lemez
Egy tanács: az alulemez nem olyan mint a karton! Ha jól látom, akkor a kartonlemezt betetedd minden oldalról a váz mögé. Azt egy egydarabból álló alulemezből nem fogod oda berakni. Útban lessz az ODD tartó, nem tudod majd bebillenteni. Szerintem..............
Tapasztalat -
válasz
zed1983 #19707 üzenetére
Minden tiszteletem a tiéd
! Én is ilyen házat szeretnék, és egyre több ötletem van már moddinghoz is
. Ha ez kész lesz, akkor tarolni fog, nem sok ház lesz a pc-style-on ami megközelítené, főleg minőségben nem
. Azon még nem gondolkoztál hogy kivágod a tetejét, mert oda beférne 2 darab 12cm-es venti, de ha nagyon akarod, akkor 3 is
?
-
jones965
Modder
-
-
-
-
Tikakukac
titán
válasz
zed1983 #19481 üzenetére
Ferm cuccból eddig egy horonymarónk volt és egy kis gázperzselő amivel zsugorozni meg más egyebet is lehet csinálni. Mind2 tökéletes volt, a horonymaró viszont megsült 2,5 év után, igaz kb. 70 komplett családi ház lett bevágva vele, szal nem kevés, 3 év garival meg nem lehet gond vele szerintem ha beruházol
D1Rect: Hát igen arra kissé drága, de mondjuk ha egy házat keresztbe kasba akarsz vagdalni hamar megtérül az ára és gravírozni is remekül lehet vele
-
somasz
addikt
válasz
zed1983 #19263 üzenetére
Én nem állítottam, hogy rendelnék
Tetszetős meg minden, de jobban bejönne, ha mondjuk engusz lenne a nagytételben vásárló, és árulná a cuccokat... Akárcsak a sima hosszabbítókat.
Meg esetleg forgalmazhatna már valaki értelmes áron NZXT Beta EVO házakat, hiszen kint budget kategória, itthon meg majdnem 20k, ha éppen kapni -
válasz
zed1983 #18554 üzenetére
Hű már nincsen meg a doboza! De olyan mint egy zöld szigetelő szalag a vastagsága 1-2mm
Pénteken terveztem tecsoba menni akkor megnézem. De ott található ahol a szunyoghálók
meg a fatiplik vannak meg a csúszásgátló filc tappancsok alatta meg fa csavarok voltak meg a nagyobb 2oldalú ragasztók. Legalábbis a Váci útiban ott volt.
Zájec Azt nem tudom mert még nem plexiztem vele de nem hiszem h rosszabb mint a csavar Ha jól emlékszem akkor az volt a dobozára írva h 15cm-es csík 15kilót bír tartani belőle. -
r-chee
őstag
válasz
zed1983 #18488 üzenetére
A porfestést (szinterezés) nem dobja le, azt tudom, mert cégnél sok cucc horganyás után porfestésre kerül, és úgy van kiszállítva. Horganyzással tartósabb a fém.
Flakonos spray festékek biztos lejönnek horganyról (meg bármi másról is), levegős szórópisztolyos verziót pedig nem tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Milyen TV-t vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Milyen autót vegyek?
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Mobil flották
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest