Új hozzászólás Aktív témák
-
hegegabi80
addikt
válasz
GoldhandRent #65801 üzenetére
Na hajrá. Mindenképpen ragaszd le jól, nehogy a huzat kivigye. Aztán kérjük a képeket.
-
robogos10
senior tag
válasz
GoldhandRent #65792 üzenetére
Nagyon szép
-
hegegabi80
addikt
válasz
Nagyon tuti. Még a bábu körül szórj kis apró köveket vagy homokot mellé egy nagyobb kő, és akkor az lesz az igazi Zen kert.
-
core i7
addikt
válasz
GoldhandRent #65796 üzenetére
Remélem a virág is kap a vízhűtésből
-
lacus83
senior tag
válasz
Szerintem tegyél még egy muskátlit is a ház tetejére
-
palfitom
félisten
válasz
-
core i7
addikt
válasz
Az a virág és a kis bábú megvilágítva olyan jó kis távol keleti hangulatot kelt bennem 😀
-
fogtunder
nagyúr
válasz
GoldhandRent #64524 üzenetére
Tényleg, ő most nem jutott eszembe hirtelen.
-
DiamondBack
senior tag
válasz
GoldhandRent #64405 üzenetére
Az az igazság hogy igen ratyin néz ki az oldala, ezért inkább kukáztam, meg az eleje is hiányzik mert rászakadt egy polc, szóval ez csak egy átmeneti ketrec a gépnek. Majd az újjal. De addigra mindennel képben leszek.
Az a setup hogy működik mikor elől van egy 240-es és egy 120-as radi? -
KAMELOT
titán
válasz
GoldhandRent #64398 üzenetére
Ja és ha REF kártyád lenne akkor azonnal kitolná a meleget onnét.
Mármint ki hátra!
-
MasterMark
titán
válasz
GoldhandRent #64395 üzenetére
Kimaradt, hogy a ház szellőztetésnek nincs értelme.
-
MasterMark
titán
válasz
GoldhandRent #64393 üzenetére
Oldallap nélkül az egész szellőztetésnek semmi értelme.
-
DiamondBack
senior tag
válasz
GoldhandRent #64376 üzenetére
Most ezt nem vágom, a proci hőfokának mi köze annak hogy a gpu radi hol van?
-
törölt tag
válasz
GoldhandRent #64326 üzenetére
Nájsssz
Cuki az eger is. lol. -
palfitom
félisten
válasz
GoldhandRent #64326 üzenetére
Fincsi!
-
RazoR
veterán
válasz
GoldhandRent #64323 üzenetére
Szép, csak jó lenne belőle látni is valamit...
-
GumisPeter
senior tag
válasz
GoldhandRent #64287 üzenetére
13,000- nem drága.
De a megmunkálás, mire ebból az lesz, amit tervezek, az a sok....
Pl ma kérdeztem utána, ha a végsó formát telibe polituroztatnám,-ahhoz ugye nagyon kell érteni, én meg kicsit sem- az maga egy 60db ezres.Szerintem lakkozni fogom, bár még kiderül, hátha beszámit gumit a mester.
-
VTom
veterán
válasz
GoldhandRent #64147 üzenetére
Nem gondoltál arra, hogy azonos ventikkel szereld a házat? Szerintem az összképen sokat dobna.
Akárcsak a harisnyázott tápkábel hosszabbítók, esetleg kábelfésűk használata.Ez szerintem anyagilag nem lenne nagy tétel (a régi ventiket el lehet adni) viszont az összképen sokat javítana.
-
Navaren
aktív tag
válasz
GoldhandRent #64147 üzenetére
Jól néz ki!
Klassz ez a ház és az radi és a lap távolságából ítélve bazinagy lehet a Meshifyhoz képest. de még a régi s340 elite-mhez képest is
. Ez egyébként melyik cooler?
Tudod mit csinálnék? Ilyen házban, ráadásul gyárilag ennyire "pimpelt" VGA-t én tuti riser kábellel beforgatnám, az talán picit "fegyelmezi" a VGA tápkábel "kígyózását" is
. Bár lehet, akkor nem marad ennyi hely a figuráknak mellette.
-
Peddy789
őstag
válasz
GoldhandRent #64144 üzenetére
Van cimezheto az alaplapomon,asrock b360 fatality, ez volt egy ok amiert ezt a lapot vettem, mivel a tobbin nemnagyon szokott lenni amik b360asok
Konkretan csatlakozom, asszem megoldhato lesz, van ez az adapter amit lehet venni phantekstol 3euroert, es pont ilyen csatlakozoja volt, de ha kell majd forasztgatok kicsit, valahogy csak megoldom.
-
freemanone
addikt
válasz
GoldhandRent #64060 üzenetére
Ahogy nézem már a Z270-eknél is megy ez.
Nem akarom az egekbe fényezni a gyártót, megvannak a maga vicces dolgai ezeknek is... viszont az hogy tényleg felismeri, hogy melyik ventinek milyen karakterisztikája van (min/max fordulatszám, DC/PWM) és ehez mérten állít be egy profilt, számomra zseniális, amit máshol nem láttam még.
Volt még kérdés hogy a temp probe-ot hova érdemes tenni. Nos én bedugtam a GPU borda kellős közepében két lamella közé, valamint szépen elvezettem a kártya műanyag takaró lemezében a kábelt.
Ez arra jó, hogy a front ventik akkor is bekapcsolnak ha a CPU 55 fok felé emelkedett, illetve akkor is ha a GPU borda elérte ezt a hőmérsékletet. Bármelyik meleg, előről friss levegőt húz be két NF-F12 szinkron kábelen, egy headerről vezérelve.
Azért hoztam fel, mert ugyanolyan lapról van szó és ez a megoldás kvázi kéznél van, nem kell költeni sem rá, csak némi beállítágatást igényel. -
Grózi
veterán
válasz
GoldhandRent #64055 üzenetére
Nem tilos,csak maximum tönkre megy a motor-jobb esetben kerregő,kattogó motorhanggal díjazza...
-
palfitom
félisten
válasz
GoldhandRent #63744 üzenetére
Tessék: [link]
-
VTom
veterán
válasz
GoldhandRent #63550 üzenetére
Az a mélyláda, de ha ilyen design-t keresel, akkor a Lian Li háza táján nézz küröl. Nekem volt PC-V350B-m, hasonló design, bár nem éppen a könnyen szerelhető és jól szellőző házak közé tartozik.
-
zsombor22
aktív tag
válasz
GoldhandRent #63550 üzenetére
A második doboz a sony 5.1-es házimozi mélynyomója.
-
Grózi
veterán
válasz
GoldhandRent #63528 üzenetére
Az eLoop szériától odébb van,pedig nincs akkora árkülönbség.
-
Grózi
veterán
válasz
GoldhandRent #63523 üzenetére
Passz,ugyan volt nálam kék lapátos változat több is,de UV fényben nem próbáltam.
-
freemanone
addikt
válasz
GoldhandRent #63053 üzenetére
a reklám helye
(#63052) Zοltta: Tervben van! Sőt a gép hátához valamiféle takarás fog készülni, hogy 0 kábel láttszódjon, valamint újraépül a bele hamarosan és annak ledezése is. Majd tavaszra érkeznek képek.
-
Zοltta
senior tag
válasz
GoldhandRent #63053 üzenetére
-
Grenczii
tag
válasz
GoldhandRent #62968 üzenetére
Hue+ az a komplett ledszalagok és vezérlők néztem az lenne a legjobb.(árba annyira nem jó de valamit valamiért)
Még jön egy pár hosszabbító kábelem meg lesz lassan téli szabadság majd elgondolkozok mi legyen.
Cooler Master párti voltam már mindig , Pro 5 nem volt olcsó de nagyon jól szellőzik és elfér minden.
Új házak között ritka hogy "sok" merevlemezt el tudsz helyezni.Max 2 db 3,5es ennyi.
Phanteks azért esett ki nálam mert vehettem volna még X db merevlemez keretet,ami természetesen egész országban sehol nincs raktáron.(legalábbis 2 hete nem volt) -
válasz
GoldhandRent #62647 üzenetére
Probaltal mar rear exhaust nelkuli gepet ? En mar igen : FT05
Ebben is 5cm re volt a masodik CPU venti a hatso ventiracstol, es a racs mar idleben is meleg volt , ha jatszottam akkor konkretan forro volt.
Nincs eleg nyomasa egy 5cm re levo ventinek, hogy tokre atfujja a racsot , turbulencia alakul ki ,ellenben ha lenne rear fan akkor maradhat a racs, mert azt konnyen legyozi egy jo venti, csak hangos lenne az en izlesemnek -
válasz
GoldhandRent #62641 üzenetére
"Venti nélkül csak kiszállingózik a levegő "
Csinaltam egy kis videot gyorsba,es ez csak ez idle .A CPU ventik 500rpmen . Ez szerinted szallingozas ? -
válasz
GoldhandRent #62641 üzenetére
Rosszul tudod
Probald ki , hogy kicsavarozod a pci takaro racsokat es tarts oda egy zsepit vagy fustolot , aztan nezd meg visszarakott raccsal is. Meg fogsz lepodni.
itt egyebkent rengeteg info van a legaramlasrol , ha van kedved kiserletezni. -
fanti
addikt
válasz
GoldhandRent #62571 üzenetére
Géptestvérek vagyunk!
Az biza egy Gigabyte 1060 6GB Xtreme Gaming!
Igen, hát tény, hogy a Swif színe nem éppen oda való, de egy néma venti. Ja, és már szinte sehol sem kapható, én is három éve vettem és csak most került bevetésre.
-
zolee5016
őstag
válasz
GoldhandRent #62482 üzenetére
Tényleg némán mennek.
-
zolee5016
őstag
válasz
GoldhandRent #62459 üzenetére
Talán így jó
JSE-RGB-PMM -
Snip3r_HUN
addikt
válasz
GoldhandRent #62344 üzenetére
Akkor még nem volt a gépedben vizes kártya,a 290-es radeon lógott a vízhűtőblokkal és hátlappal,ott hiába volt mindkét oldalról merevítve. Egy full cover blokk “kicsit” nehezebb mint a hagyományos vga hűtők.
-
fogtunder
nagyúr
válasz
GoldhandRent #62265 üzenetére
nincs nagy különbség, mindkettő elég masszív és nagyrészt fém, az S340-en az első szériákon eléggé sérülékeny volt a festés, de azt a faceliftnél javították. viszont ha van még kérdés, akkor a házas topikban tárgyaljuk tovább, mert itt már nagyon off.
-
fogtunder
nagyúr
válasz
GoldhandRent #62244 üzenetére
Gyere át a házas topikba, pont ez a téma, illetve mikor megvettem elég sokat írtam róla oda. Privátban nem foglalkozom fórum témákkal.
-
freemanone
addikt
válasz
GoldhandRent #62025 üzenetére
-
válasz
GoldhandRent #61980 üzenetére
1200 a max RPM, haz ventinek jo, mert ahhoz halk es tenyleg mutatosak.
Koszonom szepen a kommenteket, jol esik.
-
maniacc93
tag
válasz
GoldhandRent #61846 üzenetére
Ha az asztal meg a monitor mogottire gondolsz akkor nekem EZ van amazonrol. Voltak olcsobb led soraim is de azok nagyon silanyak, nem ragadnak fel sehova es nagyon hamar tonkre mentek, ez amit linkeltem eddig bevalt, mar kb 1 eve, hogy megvan.
Ami a gepben van az pedig NZXT Hue+
(#61858) jones965 Eddig ez a kedvencem toled!
-
fogtunder
nagyúr
válasz
GoldhandRent #61846 üzenetére
Ha lilát akarsz, én javaslom az RGB szalag + vezérlő kombót, azok több árnyalatot is tudnak. Nekem pl a Phanteks felé lila nem igazán jött be, de a 2500 Ft-os vezérlőn simán találtam olyat, ami jó.
-
CAB85
tag
válasz
GoldhandRent #61467 üzenetére
Á értem. Azóta van kb 70 rendelésem, de valóban, az eladó az összes variációt tudta prezentálni, szín, méret és csatlakozóból is. 24 tűs alaplapit rendeltem 25cm-est, 8pines VGA-t 30cm-eset, narancssárga harisnyázott kivitelben ls ezekhez víztiszta kábelfésűt. Az ára 8 USD volt. De még nem találtam meg az előzményekben... Ha rábukkanok elküldöm. De lehet hogy egyszerűbb keresni egy másik fazont aki gyárt ilyet
-
Beretvás
veterán
válasz
GoldhandRent #61462 üzenetére
ez engem is érdekelne mert én ott nem találok, ha meg van is nem filléres.
-
törölt tag
válasz
GoldhandRent #61348 üzenetére
Hehe,itt vigyázni kell, mert mindent kisasoltok.
-
Laccoss
addikt
válasz
GoldhandRent #61148 üzenetére
És ha fejjel lefele fordítod? Az optikai meghajtót úgy még bele is lehet rakni.
Bocs, nem neked akart menni.
-
mihione
őstag
válasz
GoldhandRent #61108 üzenetére
Meg nagyfaterom gepebe is ilyen van
Gyari hutohoz.Amugy az otlet maga nem rossz es biztos meg lehetne oldani szepen,viszont sokat nem nyernenk vele,annyi faradozast meg nem er szvsz
Ha leveszed az oldalat a gepnek majdnem ugyanitt vagy szerintem. -
mihione
őstag
válasz
GoldhandRent #61104 üzenetére
Koszi!Bar eleg hihetetlen,heavenen kivul a procira is kuldott valami terhelest?mert ha nem akkor nem igazan realis a teszt.en azt veszem alapul hogy a 120as radirol is eleg meleg levegot fujt kifele a venti,meg ha valamivel huvosebb is egy 240-es ami hot elvon azt a hazba fogja befujni.Bar az a 71 fok eleg magas sztem csak heavenhez.mondjuk nem ismerem a kaby laket,ilyen oc-nal meg plane nem
En amigy egy nexus 5el fenykepeztem azt a kepet,es annyi a trukk hogy kicsit tudni kell fotozni.Ha lehet allitani a zaridot azt ki kell tolni az isot pedig alacsonyabbra venni,vagy hdr modban kiprobalni ugy hogy egy egy vilagos reszre fokuszalsz.Mostani telommal trukkozes nelkul sikerult ennel sokkal jobb minosegu kepeket csinalni automatan,ugyhogy sokat szamit a kamera is onmagaban.
-
maniacc93
tag
válasz
GoldhandRent #61104 üzenetére
-
LLKobe
veterán
válasz
GoldhandRent #61059 üzenetére
+1
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bevonják az AI-t az atomreaktorok építésébe
- Sweet.tv - internetes TV
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen egeret válasszak?
- E-roller topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged