- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Novver
senior tag
válasz
freemanone #74801 üzenetére
Van isten
Köszi!
OBI honlapján találtam egy betonhatásút, de sajna az is polisztirol https://www.obi.hu/diszitoprofilok-mennyezeti-burkololapok/betonhatasu-3d-burkololap-montego-grafit/p/5084991 -
palfitom
félisten
válasz
freemanone #74719 üzenetére
Király, gratula!
-
Reinhardt
őstag
válasz
freemanone #74719 üzenetére
Erdekes.
Az asztal a konnyabb szerelhetoseg miatt ilyen, vagy allva is hasznalod?
Nekem egy 49" TV volt kb ilyen tavolsagra regebben de mar neha azt nagynak ereztem, nem sok a 65"? -
ubbconfig
aktív tag
válasz
freemanone #74683 üzenetére
köszi mindenkinek
az "összetevők":
Ház: Streacom DA6 black
Alaplap: Asrock A620I Lightning Wifi ITX AM5
CPU: AMD Ryzen 5 8400F
MEM: Kingston FURY Beast 16Gb kit RGB DDR5 5600
SSD: 1Tb és 512 Gb NVME (az egyik az alaplap hátoldalán)
VGA: Gigabyte RX7600 XT
CPU hűtő: Silverstone Hydrogon H90 ARGB
TÁP: Seasonic FOCUS SGX-750 (sima ATX is beférne, de csak cipőkanállal)
Tábkábelek: CableMod Classic ModMesh RT-Series Cable Kit (a gyári seasonic kábel nagyon merev, ezért cseréltem)
VGA kábel: Streacom RZ4 PCIe Gen4 Riser Cable (180 fokos)
Kijelzők: Streacom VU1 Starter Kit - feketeNem a teljesítmény, hanem a kiegyensúlyozott és csendes működés volt a cél. Ha nem gamelek, akkor táp zéro fordulat, VGA zéró fordulat, CPU cooler 700-800rpm
Teljes terhelésen is csendes a gép, hiába nincs zárt házban.
A 4 kijelző USB-C-n sorba van kötve (az egyik egyben HUB is, ez kapcsolódik USB-n az alaplaphoz). ASRock Polychrome SYNC vezérli a CPU hűtőt és a memóriát, saját szoftver pedig a 4 Dialt (többféle paraméter kitehető rájuk, cserélhető a kijelző háttere + RGB megvilágítása van)Netről szedtem minden infót, leírást, youtube videók sokat segítettek (az összeszerelés kezdőknek nem könnyű, mivel számos variálási lehetőség van az alkatrészek kerethez rögzítésére. De ha rájössz a módszerre, már könnyen megy. Az biztos, hogy nem a klasszikus ATX házak építésénél megszokott lépések vannak
)
-
fatpingvin
addikt
válasz
freemanone #71429 üzenetére
pontosabban: az alaplap mindkét ventinek ugyanazt a PWM vezérlőjelet küldi, viszont az alaplap csak az egyik ventinek a tach jelét veszi (ezek ugye nem összeköthetők mert ha nem teljesen szinkronban forog a két propeller, amit ugye nem fog, akkor a tach jelek összekeveredve hülyeséget fognak kiadni). típusazonos ventiknél ez ugyebár triviális, de nem azonosaknál is nagyjából arányos lesz így a vezérlés.
-
fudi2002
nagyúr
válasz
freemanone #71326 üzenetére
Azért forrasztott proci, ráadásul a magcsoporton csücsül a cache. Egy apró rossz mozdulat, vagy nincs eléggé felmelegítve és szeded le a kupakot magostól. Veszélyes játék. Kulcstartónak elég drága még
-
Zοltta
senior tag
válasz
freemanone #71141 üzenetére
-
válasz
freemanone #71039 üzenetére
Hát igen , de gondolom ő nem kartonpapír asztallapot akar majd
-
Kobe
veterán
válasz
freemanone #69798 üzenetére
Az alaplapra egyelore csak az AIO pumpaban levo led lesz rakotve az argb headerre, de eselyes hogy vegul az is megy a razer controllerbe majd
Minden ventillator rgbje a razer controllerre lesz rakotve, es az usbvel az alaplapra, plusz a controller satarol kapja a tapot, szoval nem terheli tul a mobot elvileg signalRGB kompatibilis szoval 1 eszkozon keresztul tudnam vezerelni, es csatlakozonkent cimezheto. Vagyis ha 1 aljzatra 2 venti van kotve akkpr a ketto ugyanazt csinalja, de a masik aljzatra kotott 2es lanc mar mast
A hazventik tapellatasahoz van egy sima tapelosztos fan hubom ( [link] ) , arra radrotozom oket es vegul azt az alaplapra
Igy 2 hubbal de meg lesz oldva az tapellatas is, es az rgb is
Az egyetlen ami nem tiszta szamomra, hogy az AIOn levo ventik csatlakozasat hova erdemes bekotni. A manual az alaplap PWM fan aljzatat irja, de jar e barmilyen hatrannyal, ha a fan hubba drotozom azt is? Az is PWMes, bar az 1es slotban levo venti fordulatszamat ossza ki a tobbinek.
Kerdes hogy megszivatom e magam pl zaj szempontjabol ha az AIO ventik fordulatat osztom vissza a hazventiknek? (gondolom mindig jobban porog az aio mint egy hazventi)
(Illetve ha az alaplapra dugom az aio ventiket, a fan hubra a tobbit, akkor tudom e kulon vezerelni oket fordulatszam ugyileg? Legalabb az AIO ventiket es a hazventiket blokkonkent kulon, a 2 aio venti egyforman porog, meg a 6 masik haz venti egyforman.... Mert ha nem, akkor kb tokmindegy hova dugom az aio ventiket, alaplapra vagy a hubba)
-
fatpingvin
addikt
válasz
freemanone #69519 üzenetére
mondjuk már a fekete eloxálás is plusz.
-
fatpingvin
addikt
válasz
freemanone #69272 üzenetére
találóbb hostnevet nem tudnék kitalálni erre a vasra. az oprendszeren kívül kb minden jópárszor cserélve lett rajta, vasak időrendben hogy mi volt alatta:
Athlon 64 - 3GB RAM - GT440 - 250GB SATA HDD
Xeon X3323 - 8GB RAM - Radeon R9 280X - 120 GB SATA SSD
Xeon E3-1245v2 - 16 GB RAM - Radeon R9 280X - 120 GB SATA SSDRyzen 5 2400G - 16 GB RAM - 256 GB NVMe SSD
Ryzen 3 3100 - 24 GB RAM - különféle AMD vidikarik, most egy Radeon 520 - 256 GB NVMe SSD
ez a saga csak 2015 óta folyik, ugyanis valamikor akkor raktam fel azt az oprendszert amit most is használok
-
fatpingvin
addikt
válasz
freemanone #69262 üzenetére
jólvanna, akkor én voltam a madár
nmindenesetre remélem Theseus némi szórakoztató értékkel is bírt ebben az amúgy vérkomoly topikban -
hszilard666
veterán
válasz
freemanone #68885 üzenetére
Ige, picit fura a színhőmérséklet nekem is, ezt még meg tudnám szokni, de ami picit zavar hogy elvonja nagyon a figyelmemet.
A fehér annyira nem.
-
hszilard666
veterán
válasz
freemanone #68866 üzenetére
-
hszilard666
veterán
válasz
freemanone #68857 üzenetére
Huuu, nice! Ezt a buildet még nem láttam, meglesem, köszi!
Igazából 780 at akartam referencia köntösben hogy jól mutasson a házban, de borzasztó áron vannak, 60 at kértek értük. Én meg ennyiért vettem már 1070 et is, szóval hagytam. De aztán megláttam ezt a 690 et az aprón, annyi baja van hogy valami kezd elhasalni rajta, mert ha mind2 GPU aktív akkor 1GHZ körül crashel. Szerintem degradálódtak a GPU-k és nagyobb fesszel menne, de nem akarom megkockáztatni, mert ennél a kártyánál a hűtés elég gyenge.
De közben meg elvitték a 960 asomat, és pont megkerestem rajta ennek a kártyának az árát. Szóval mondhatjuk hogy ez egy 0ft os VGA
A terv az hogy offolom az SLI-t így csak 1 GPU dolgozik majd, ez azért szuper, mert így nem fog megdögleni a 450W os tápom, valamint halkabb lesz, és hűvösebb talán.
Míg be nem szakad a piac kihúzom ezzel, aztán lövök egy 1070 founders-t, ez meg megy fel a polcra. Olyan szééép! <333
-
válasz
freemanone #68731 üzenetére
Köszi a tippet 😁
-
KAMELOT
titán
válasz
freemanone #68659 üzenetére
Az a bekant ikea 160x80 asztal a legjobb. Masszív, jól néz ki, olcsó!
-
palfitom
félisten
válasz
freemanone #68613 üzenetére
A #68608 hsz-ben van. -
TESCO-Zsömle
titán
válasz
freemanone #68536 üzenetére
Ezt akartam mondani. Az a 11500 Ft nem vám, hanem eljárási díj. És nem a VÁM-é, hanem a futárcégé, amiért helyetted intézik a NAV felé. A postánál lehet választani, megkérdezik, ha ők csinálják, az neked minden egyéb kültségtől függetlenül 5.000,- Ft-odba fáj. Legutóbb a DHL nem kérdezett, csak közölték, hogy az eljárás automatikus és 6.500,-. Szóval te nem az áfára és a vámra fizetsz, hanem a futárcégre, ami helyetted intézkedik.
sz: A POSTA legalább fejlődött annyit, hogy kérdeznek, régebben egyszerűen feladták a csomagodat utánvéttel, megterhelve az áfa, a vám, a kezelési külstég és az utánvételes csomag díjának összegével.
-
válasz
freemanone #68532 üzenetére
Wiah en is csak mire ide ér ... meg mostmár a vámot bele kell karkulálni.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
freemanone #68467 üzenetére
+1
Amúgy igényes átépítés lett ! -
Cthulhu Dawn
őstag
válasz
freemanone #68335 üzenetére
Kb. csak ki kell pattintani, egyszeru, semmi ragasztas nincs. Eloben egyebkent meg jobban nez ki, csak mivel ez az egyetlen nem matt rgb a rendszerben igy kicsit kiall az osszkepbol
. A 4 dollart mindenkeppen megerte
.
-
GumisPeter
senior tag
válasz
freemanone #68176 üzenetére
Köszönöm szépen!
🙏😉 -
TESCO-Zsömle
titán
válasz
freemanone #68188 üzenetére
CRT monitpr/TV még megvaan, ugye? OLED-et kerüld el... Nagyon színes...
-
válasz
freemanone #68188 üzenetére
-
válasz
freemanone #68186 üzenetére
-
válasz
freemanone #68184 üzenetére
-
Grózi
veterán
válasz
freemanone #68181 üzenetére
+ egy rgb-s wc deszka amit zárlatosra tudsz hányni a bazári kinézettől..
-
danilla
őstag
válasz
freemanone #68176 üzenetére
ROG
-
c64fanhun
tag
válasz
freemanone #68040 üzenetére
Hát őszinte leszek, egyenlőre ez most túlságosan nem izgat, ha egyszer elveszek a 3d tervezés rejtelmeiben, majd nyomtattatok dobozt. Most jó ez így ahogy van, annyira nem néz ki hülyén
-
c64fanhun
tag
válasz
freemanone #68038 üzenetére
Igen, gondolkodtam rajt, főleg a kábelt takarnám el.
Csak hogy a gombjait, illetve az érintő gombokat muszáj használnom + a képernyőt, mivel ugye a led szalagom is ez kapcsolja bluetooth-szal. Esetleg azt lehetne, hogy otg-vel egy mini wireless egeret használni hozzá.
De a bekapcs gomb így is kell, mivel éjszaka zavarna a fénye. -
TESCO-Zsömle
titán
válasz
freemanone #67958 üzenetére
Hol lehet venni egészséges, nem elhízott testet pénzért, szenvedés nélkül?
Szerintem hatalmas üzlet lenne mindkét oldalra.
-
válasz
freemanone #67915 üzenetére
"CX48 ?"
Talált -
Stylewars_kp
őstag
válasz
freemanone #67576 üzenetére
-
palfitom
félisten
válasz
freemanone #67576 üzenetére
-
SoulReaver
veterán
válasz
freemanone #67282 üzenetére
Én is tőle vettem.
-
PlayMax
nagyúr
válasz
freemanone #67271 üzenetére
Hol lehet venni márka matricákat ,nem tudjátok amúgy?
Az utóbbi 5 évben egyik alaplap dobozban sem találtam ,lehet vlki mindig kilopta -
PlayMax
nagyúr
válasz
freemanone #67262 üzenetére
Én már 5 éve ebben vagyok ,de elején csak a fehér bútorok miatt építettem fehér gépet ,ennyi idő alatt sem untam meg ,kovetkező házam is fehér lesz.
-
Laraxior
titán
válasz
freemanone #67229 üzenetére
Enermax 18-as venti a radin. Csak éppen szabályozni akartam, nem fix 600on járatni. Kipróbáltam 900on de már ott is hangos. 1200 meg...
Netezés alatt mondjuk elég lenne, ha épp hogy csak megmozdulna, játék alatt meg a 600 körüli.
De akkor marad így. -
KAMELOT
titán
válasz
freemanone #67229 üzenetére
Egyszerűbb egy fancontroll panel előre aztán olyan firdulaton megy amilyenen akarjuk.
-
Cthulhu Dawn
őstag
válasz
freemanone #66905 üzenetére
Eredetileg en is Cablemod pro kabeleket neztem ki, de meg ugy is hogy van egy 20%-os kuponom dragabban jott volna ki, mint az mdpc-x, ugy hogy az utobbiban benne van 35 meter 15AWG kabel, csatlakozok, pinek, csavarok, kabelrendezok, fesuk stb. Cserebe pedig igy meg a gephaz kabeleit is betudtam huzni...az USB 3-at is amiben szerintem tobb munkam volt, mint az ATX kabelekben lesz osszesen
.
Aztan tekintve hogy kulfodrol valo beutazas miatt 2 hetig hatosagi karantenban vagyok igy idom, mint a tenger
.
-
KisBundi
őstag
válasz
freemanone #66888 üzenetére
Nem igazán használ és nem igazán akarom feláldozni a csendet a jobb hűtésért, merhűvösebb nem nagyon lett, de zajosabb igen.
-
palfitom
félisten
válasz
freemanone #66872 üzenetére
Tetszetős (de tőled nem is várhatunk mást)!
-
KAMELOT
titán
válasz
Flash ez a kristálybarlang.
-
Cthulhu Dawn
őstag
válasz
-
ULPIUS
őstag
válasz
freemanone #65547 üzenetére
Igen, az aranyozott hatasu fem hardverek még nem veszesek, az tud jol kinezni, volt is nekem regen arany OCZ ddr2. De ettol a muanyag kristaly bovli szarsagtol hanyok, kb a kislanyom jatekekszerei igenyesebbek.
@Annak a vizezheto giga lapnak legalabb van ertelme is nem csak vakulj paraszt
-
omikron23
senior tag
válasz
freemanone #65372 üzenetére
Koszi! Igen, a ledszalagokat megvettem, de rajottem, hogy az alaplap mellett, ahova szantam nem igazan nez ki jol (tul eros a fenye). Beszereltem a haz oldalara es tetejere, de ott sem az igazi. igy hagytam a LED-esitest a francba. Remeltem, hogy a szurke Noctua ventikkel is jol fog kinezni, de nem igazan... Szerintem feher ventilatorok kellenenek, vagy olyanok, ami eleve LED-es. (...de nem ez volt az elsodleges szempont amikor a ventiket vettem.)
Amugy koszi az osszehasonlito tablazatot. En anno nem talaltam semmit a Redux szeriarol, viszont tetszett, hogy nem a hagyomanyos Noctua szinvilagot hordozzak. Az elsodleges szempont az volt, hogy 140 mm-es legyen es PWM-es, hogy az alaplarol tudjam vezerelni oket.
Szerencsere a haz eleg tagas. vidaman elfert benne a 6 db venti... -
mormota79
tag
válasz
freemanone #65362 üzenetére
Lesz munka vele, főleg hogy ez lesz az első. Rendeltem 9m csövet remélem elég lesz.
-
palfitom
félisten
válasz
freemanone #64937 üzenetére
Persze, tudom, csak zavarja a szemem, eltér a megszokottól.
-
KAMELOT
titán
válasz
freemanone #64680 üzenetére
Ahogy a kolléga is írta. +20 euroval kerül többe egy RGB-s ram. 100eu veszek RGB predator vagy ballistix ramot. Nem kell babrálni vele szerelni és a gari sem veszik. Jobb megoldás és kifizetődőbb.
-
RazoR
veterán
válasz
freemanone #64517 üzenetére
jó hangja lehet annak a miniatűr ventinek....
-
Ispy
nagyúr
válasz
freemanone #64514 üzenetére
Igaz, azt nem is vettem észre, pfejjj.
Na meg az SSD-re is ráférne egy kis csinosítás.
-
válasz
freemanone #64506 üzenetére
Digital Halost vettem a sok eszemmel, ami digitalis RGB aljazatot (3pin) igenyelne. Az alaplapom meg csak hagyomanyos analog 4pines rgb portal rendelkezik.
-
válasz
freemanone #64506 üzenetére
&Dealer95
Na elmentek a tudjátok hova
Amúgy köszönöm -
palfitom
félisten
válasz
freemanone #64482 üzenetére
(#64491) abridabri
Coool! -
válasz
freemanone #64494 üzenetére
igen oldalt a radikon befujnak a ventik es a teton van egy 14cm kifujo venti ,meg a haz hatso oldallapja is tud fogadni 2db 14cm ventit ha epp az az igeny.
ezen az abran talan jobban latszik a hatso kamra kialakitasa : -
Ganz-[HUN]
addikt
válasz
freemanone #64485 üzenetére
Low-RPM Noctua NH-D14+budget Xeon nem melegszik. Nincs huzat
(#64479) GoldhandRent: 2db "C" (zártszelvény+flex+2 óra sorjázás
) vas felragasztva, majd felcsavarozva, és egy alaplaptálca egy random gépházból.Táp 2db szögvasra van, egyszer egy vastag dróttal, és 2 normális csavarral. Egy darab 3,5"-es HDD elfért mellé, és egy 2,5-es TB-os HDD és egy SSD felragasztva kétoldalúval. És igen. az egy polc alja.
(#64481) fogtunder: Miért gettó?
-
Törzsúr
senior tag
válasz
freemanone #64482 üzenetére
-
sixpak
nagyúr
válasz
freemanone #64462 üzenetére
Ok, thx.
-
arn
félisten
válasz
freemanone #64449 üzenetére
koszi, orulok, hogy tetszik!
hu sracok de fiatalok vagytok
dos navigator, a 90es evek kozepetol ez volt mar a nepszerubb. az uw kijelzo a modern gephez van, a masik a retro gepekhez (4:3as ips, es van rajta analog bemenet).
a hazzal kapcsolatban azaz igazsag, hogy kivancsi voltam a mostani trendekre, es azert vettem ezt a hazat, amugy egyaltalan nem erdekelnek ezek az ablakos - ledes dolgok. nem ledes alkatreszeket mar szinte nem is lehet kapni, normalisabb hazbol is ritka, amelyiken nincs uveg. ez erdekesnek tunt igy soteten (vilagosat sose vettem volna). annak meg orultem, hogy a korabbi define r4nel kevesebb helyet foglal, es annal trendibb. szeretem az egyszeru es letisztult dolgokat, de a 10 eves define design mar eleg retro.
nincs bajom az uveggel, mint anyaggal, a fem-uveg mindig nagyon jo minosegerzetet kelt, azon is gondolkodtam, hogy vmi foliazott megoldas lesz. pl a phanteks evolv hazak baromi jol neznek ki, de eleg draga, es az uveggel meg nincs semmi tapasztalatom (mennyire zavaro, hogy porosodik belul stb) - kb ezert lett ez a haz. ezzel a fustuveggel egesz diszkret, nem zavarobb, mint a mesh resze.
-
Ispy
nagyúr
válasz
freemanone #64360 üzenetére
Nekem a kék-zöld nem adja, de az a lilás az jó, viszont nem kéne még valami világítás középtájra? Így túl nagy a sötétség középen, nem?
-
CSB29
aktív tag
válasz
Az egy gpu videokartya tarto+venti kombó alul?
-
fogtunder
nagyúr
válasz
ez a Walter White build?
-
Navaren
aktív tag
válasz
Szípsíges
-
KAMELOT
titán
válasz
Szép lett!
-
palfitom
félisten
válasz
Nekem bejön ez a kristályos cucc, gratula!
-
zolee5016
őstag
válasz
Jól néz ki nekem tetszik
Én 9db rgb ventivel tolom mégse kihívó lehet azt okosba is nyomni -
bombibmw
veterán
válasz
Jól néz ki.
Nekem még mindig furcsák a "kövek" egy gépben, de ez csak én vagyok.
A kábelhosszabbítóid jók lennének az enyémbe. -
Dealer95
őstag
válasz
freemanone #64259 üzenetére
RGB M.2 hűtő
[link] -
Gubu0101
veterán
válasz
freemanone #64259 üzenetére
"Pricing was not listed, but these will be available in Q3 2018"
Még kicsit váratós
-
Cirkaloo
tag
válasz
freemanone #64250 üzenetére
(#64250) freemanone | 2 darab 12-es venti van elöl.
(#64249) palfitom | Köszi!
-
Skynet258
veterán
válasz
freemanone #64240 üzenetére
Én RGBW ledszalagot vettem anno, kicsit drágább pár dollárral mint az RGB, de ennél van "valódi fehér".
-
Grózi
veterán
válasz
freemanone #64240 üzenetére
Akkor bocs,tényleg színtévesztő vagyok-a hideg fehéret én is szeretem.De a kék ram szerintem továbbra se passzol az összképbe.
-
palfitom
félisten
válasz
freemanone #64213 üzenetére
-
GoldhandRent
őstag
válasz
freemanone #64056 üzenetére
Ilyen jók lettek ezek az Asus lapok ?
Mostanában erősen elgondolkodtam a seggkő(R) cseréjén, mert a kovi gépházba nem fog beleilleni a piros-fekete, plusz egy agyrém a bios, plusz stb... és jó lenne ha tudna ergébét.
Ez a vezérlő amit írtál nagyon tetszik, csak 3xx asus lapokban van ? vagy esetleg valami z2xx-ben is bennevan már ? (meg milyen árkategória ?)
-
Gee_-
tag
válasz
freemanone #64049 üzenetére
úú srácok köszi szépen a jó ötletetek.
Az alaplapodon melyik csatlakozóra melyik ventit köteted rá vagy ez lényegtelen? Bocsi az amatőr kérdésért.
Szenzort hol ideális elhelyezni?
Ha a alaplap vezérli a ventilátor sebességét attól függetlenül a corsair házam továbbra is fogja tudni a színeket változtatni jól gondolom? -
palfitom
félisten
válasz
freemanone #64006 üzenetére
-
palfitom
félisten
válasz
Köszi-köszi!
DeepCool Captain 240 LX + 2 db Alpenföhn WingBoost 2 "silent"-re állítva a teljes csönd érdekében.
Igen, így, hogy fentről tudtam lehozni, még jobban is tetszik.
Az még nekem is, majd megpróbál úgy, ahogy javasoltad!(#64011) Milka 78
-
Gubu0101
veterán
válasz
DeepCool Captain
Nekem is ugyan ez van csak a 140-es,príma kis hűtő
-
palfitom
félisten
válasz
freemanone #63887 üzenetére
De attól még tényleg annak is megvan a szépsége!
-
Milka 78
nagyúr
válasz
freemanone #63845 üzenetére
Le a kalappal!
-
palfitom
félisten
válasz
Egyedi, gratula!
-
KAMELOT
titán
válasz
Tiszta bányászgép!
-
válasz
Szep lett
Igenyesebben megcsinaltad mint Luke
-
Grózi
veterán
válasz
Na ez a gép tényleg egyedi!!
-
Severen
tag
válasz
Vagány!
-
Dealer95
őstag
válasz
Nagyon jó lett!!!
Le a kalappal -
Milka 78
nagyúr
válasz
freemanone #63779 üzenetére
Jóvanmánna...
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz
freemanone #63456 üzenetére
Corsair-féle Lightning Node pro-val van esetleg tapasztalatod?
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz
freemanone #63443 üzenetére
Köszi srácok a megerősítést, nekem is elment a kedvem ettől megmondom őszintén. Az RGB szalagot nem akarom használni, csak nem foglalkoztam még a kikötésével. Nézegetem a Corsair ML szériás RGB ventijeit, egész bizalomgerjesztőnek tűnnek és a vezérlőjük se tűnik ennyire elcseszettnek
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
freemanone #63285 üzenetére
Nálam az alaplap is és a ramok is fehérek. Meg ugye a táp is.
Ha a házból is lenne fehér kiadás (mert ugye a TG-ből nincs) akkor az is az lenne. Ezért maradtam a Galaxy Silver-nél mert az legalább valamennyire "hajaz" rá.
-
Star/[GM]Ray
csendes tag
válasz
freemanone #63048 üzenetére
Jó kis Monitor ! Milyen típus ? Konzolon van jól látom ?
-
stalkergts45
csendes tag
válasz
Hello !
Honnan vetted azt a szép egérpadot??
wáááááááááááááááKösz !
-
spank0309
tag
válasz
freemanone #63153 üzenetére
-
AXisBOLD
addikt
válasz
freemanone #63151 üzenetére
hú, nagyon jó az összkép ezzel a világítással. még a noctua ventik se zavaróak így.
várjuk a folytatást
-
spank0309
tag
válasz
freemanone #63151 üzenetére
Pont a napokban rendezgettem én is a kábelt, gondolkoztam én is hogy így legyen a 24 pin, de nem sikerült szépen megcsinálnom. Azt hiszem mondhatjuk hogy ez "a nép háza" de nem hiába minden 3. embernek van ilyen, olcsó, jó, szép, de kinek mi
Majd nemsoká én is rakok fel képeket mert elég sok módosításon esett át a szerkezetem.
-
palfitom
félisten
válasz
freemanone #63146 üzenetére
Kívánatos cucc!
-
GoldhandRent
őstag
válasz
tetszik az a polc
olyat hol kapni ? -
Zοltta
senior tag
válasz
Boldog ünnepet neked is !
Azt az elosztót tüntesd el azonnal !
csak vonza a szemet !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Spórolós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Videó stream letöltése
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Xbox Series X|S
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- További aktív témák...
- Keresünk dokkolókat
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged