- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
KRoy19
őstag
"Ha meg porszűrőt teszel a ventilátorokra, akkor felesleges a nyitott ház. A nyitott házanak pont a látvány a lényege. A porszűrő sokat ront a látványon.
Ha rendes takarítást akar az ember csinálni, mindenképpen meg kell bontani a vízhűtést."
El lehet helyezni a porszűrőt úgy is, hogy ne látszódjon. Pl a venillátorok és a radi közé, és akkor takarításkor csak a ventiket kell leszedni és a porszűrőt kipucolni.
A lamellák közül elég cumi kitakarítani a berakódott szutykot, legyen szó radiátortól, proci hűtőről, vagy videókártya hűtőről. Hacsak nincs otthon kompresszor, mert akkor azzal gyerekjáték.
-
KRoy19
őstag
Jogos, ez így úgy jött le, hogy egyáltalán nem lesz poros egy nyitott gépház, de én nem erre gondoltam, hanem hogy nem akkora gond a por nyitott házban épített vízzel, mint egy zárt házban, léghűtésű komponensekkel, 6 kifelé fújó ventillátorral amik előtt rásdásul valószínűleg még porszűrő is van.
-
Griff55
senior tag
Köszi mindenkinek! :)
Atmil: nem kék, csak este csináltam a képet hosszabb záridővel és ilyen kékes lett az árnyalat.
Hát a pille Thermaltake Commander MS-I házhoz képest ez egy tank :D plusz a komponensekkel együtt ez is a 20kiló közelében lehet.Az egyik kedvencem a házban a bépített fan hub hátul. Korábban nem láttam ilyet
-
DiamondBack
senior tag
Kipróbáltam de vissza is teszem eredeti állapotba ahogy volt. Azt nem tudjátok megértetni velem (inkább maradok hülye) hogy mi értelme a radiról a kártyára fújni a meleg levegőt Én verzióm alapon 34 fok, tiétek 40-45, játék közben 50... Az hogy a felette lévő venti vissza szívja a házba a "forró levegőt" azt ugyancsak cáfolom mivel a GPU radin 1400-zal tolja kifelé (kézzel vizsgálva a kiáramló levegő hidegnek érződik), felette meg pörög 700-on, szóval a fenti semmit se ránt vissza az alatta lévő szeléből. Tovább borzolva a kedélyeket a proci 240 -es radiján jelenleg csak pullon megy (a radi fölött vannak a ventik és kifelés húznak) a két venti, nem pedig pushon, egyszerűen azért mert 50 fok alatt marad 4600-ra húzva. Mindenesetre köszi a tanácsokat, ameddig kifizetődő inkább különcködök
-
snowball
tag
Én kb egy éve csináltam az első vizes gépemet és egyből merevcsövesre. (CPU és alaplap) Nem kell tőle nagyon félni, nem olyan nehéz. Csak arra kell figyelni, hogy legalább 2x de inkább 3x annyi csövet vegyél először mint amennyit számoltál, hogy kell. Saját tapasztalat. Nekem az első nekifutás, szétszedéstől az első bekapcsolásig kb 8-10 óra volt és rengeteg anyázás
-
fogtunder
nagyúr
ezt így azért egyértelműen nem jelenteném ki, hogy nincs rájuk full cover blockk. nézz szét az EK és az Alphacool oldalán, ők elég sok mindenhez gyártanak blokkokat, az Alphacoolnak van olyan megoldása is, ahol a blokkra lehet fogatni kiegészítő bordákat, ami a RAM-ot és a VRM-et hűti.
a merev csövezés amúgy lehet nem a legjobb kezdésnek, elég macerás szerelni, kell hozzá pár szerszám, amivel hajtogatsu, vagy rengeteg fitting, de majd a vizes topikban eligazítanak úgyis.
-
jones965
Modder
Úgy lett kialakítva a lehajtható tető, hogy minden csatlakoztatott kábel elfér alatta. Egyébként nem volna értelme.
-
jones965
Modder
Igen, gázlifttel lehet lezárni-nyitni a tetejét. Ezt a gépet már több mint 6 éve alakítottam át, csak tavaly kapott egy kis upgrade-t, azért lett fotózva. Olvasva a hátsó venti dolgot, jutott eszembe, hogy megosztom. A gép hátulját úgy is ritkán szoktam demózni.
Ez pedig a belseje, ha már szó volt róla:
-
Gondolkodtam a deliden, de az eredményt látva semmi ertelme, főleg majd
ha eladom,akkor meg jól fog jönni a garancia is.Látom elég jól tele vagy HDD-vel is..
Én már csak SSD-t használok.
Egy 500GB-os EVO 960 NVMe (3200/1900) van a lapban az a rendszer és
egy 480GB-os HyperX Savage van hátlapon.
Egyébként egyszer lehet építek egy full EKWB rendszert, mert elég "beteg"
dolgokat lehet kihozni belőlük. -
Igen, ez még az Genom I az enyém már a Genom II.
Az első szériában voltak gondok a pumpánál pár embernél eresztett,
ezt és pár dolgot javítottak a Genome II szériában, ami ugye szeptemberben jött ki.Hamarosan érkezik a beszállítóhoz a Dukase Liquid (lehet lesz egy ilyenem is
)
esetleg nézd meg azt is,ott már beépített áramlásmérő is van,
illetve 240-es radiátor és újra lehet optikait is belerakni, a Genom szériában
ugye ez alapból nem megoldható az első helix tartály miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest