- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Google Pixel topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrterminator
aktív tag
-
Kobe
veterán
-
válasz
Csapi007 #4337 üzenetére
Ez 1 olyan csati amire 3 ventit tudsz rádugni és azt dugod mondjuk a lapra (nekem a ház vezérlésre). Azért kell mert a proci (és a vinyó) hűtőm 3 ventis, és ezzel a csatival kötöttem 3 ventit párhuzamosan. Majd dobok még fel képet amin kész van és érthetöbb lesz mire is jó valójában
-
barnam_
nagyúr
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Csapi007 #4049 üzenetére
Most tudtam még eladni jó áron (jobb áron, mint amin vettem
), és a PRO csak átmenetileg van nálam, valszeg egy X2900PRO, vagy egy 8800GT lesz az utód
Hangszórónak pont olyan széles a talpa, mint a monitor teteje, a plexi ház meg akár lehetne nem plexi is, az a lényeg, hogy lent az asztal mellett nem nagyon hallom a hangját
-
-
Mateee
tag
válasz
Csapi007 #4024 üzenetére
Szia
A gumi inkább a hangtompítást szolgálta, rezgéssel nem volt gondom.
A szekrény még nincs kész.Akkor még csak az alaplap volt rőgzítve, a többit csak beraktam. A végén szeretném eltültetni teljesen a kábeleket valahogy.A CM-en árult spirál felrakásához lekell szedni a csatlakozókat vagy azt fellehet tekerni szépen rá?[link]
-
Malachi
veterán
válasz
Csapi007 #3829 üzenetére
Köszi.
Mostanra a ventik fordulatszámát is sikerült alapra tenni, szóval halk is volna az egész, ha...nem volna benne egy 6 éves 40GB-os maxtor, hehe. Jelenleg messze a leghangosabb összetevő a gépben.
Csereérett. Gondolkodtam még hangszigetelő szivacson is, de nem tudom volna-e értelme ilyen háznál amin 25cm-es venti van az oldallapon, és az eleje is mondhatni teljesen nyitott a lyukacsos előlapok miatt. Valakinek, tapasztalat?
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Csapi007 #3089 üzenetére
Igen, az valóban elég csúnya megoldás (egyébként tényleg USB kábel
), próbálok rajta változtatni. Igazából a vidkari miatt tettem fel képeket + sürített levegővel kitakarítottam a házat, ventiket és próbáltam a levegő útjából elvezetni a kábeleket. Sikerült valamilyen szinten, mert a GPU 3-4 fokot hűlt
-
vedini
őstag
válasz
Csapi007 #3035 üzenetére
köszi,
anno a 6800-asomra volt vizes blokk,
azóta lett egy 7900gt-m amin gyári zalmi van, és le van fullra szabályozva, tehát semmi hangja,
sajna nem ref nyákos és nem lehet rá olyan blokkot tenni, ami a ramot is hűti
a + venti meg azért kell, mert a házban abszult nem jár a levegő és a pwm ic nagyon melegszik -
-
Speed®
titán
válasz
Csapi007 #2774 üzenetére
Nekiállhatnék én is 25másodpercenként posztolgatni...
A memóriákon hűtő van, 2x6cmes ventivel ha jól látom. 2.3V alatt giccsnek jó...
Amúgy jól néz ki, de a böszme oldalsó ventit kihagytam volna a gyártó helyében.
Megtöri az elöl/alul be-hátul/felül ki áramlatot és engedi kiszűrődni a zajt.
Ha a nálam járt 25cmes példányból indulok ki, akkor az is igaz rá, hogy hangos..
Lehet utálni a véleményemért -
-
Org
aktív tag
válasz
Csapi007 #2714 üzenetére
Hat igen, egyszer meg kell valni mindentol...
Nem valami nagy gep lesz helyette (notebook): Acer 2413nlm
De ez eleg lesz most kezdesre, egy kis bovites, es egy ideig eleg, aztan majd lesz cash veszek egy jobb notebook-ot...
Meg kezdo vagyok notebook teren, es el kell kezdeni... -
Eagle16
addikt
válasz
Csapi007 #2695 üzenetére
Ja.Tettem mögé egy dobozt, aztán kétszer fújtam át, kb. 30cm-ről egyenletesen mozgatva a sprayt, hogy ne folyjon meg.Mivel lakkfesték, egy réteg kb. 3-4 perc alatt már tapintásszáraz, és elvileg nemkéne rá lakk, de azzal is átfújtam, biztos ami biztos(nehogy később kopásnak induljon)Természetesen az előlapot levettem, nem az egész dvdírót festettem le
Kb. 2 óra alatt megvolt az egész festés, és így már összhangban van a gép
Az író tálcájának a szélére nem jutott a festékből(valamint a rack eldugottabb részeibe sem), ezért ezeket ecsettel festettem meg(makettfestékkel)majd ezeket is lakkoztam.
[Szerkesztve] -
gerjus
senior tag
válasz
Csapi007 #2520 üzenetére
Nemtom lett
Mar egy ideje az asztalon van a gepem szal nem emlekszem honan szereztem a szivacsot ...
Amugy a lap mogott van egy par mm es szivacs nehogy baja essen a lapnak , csak a folso 3 csavar van benn amugy log ugymond a lap , a tapnal meg makom van mert a libertyn van egy L vas lukkal mintha erre talaltak volna ki
Levin01 : Ha nem fo meg akkor jo , azert ha elkeszult kuldjel kepeket
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest