Új hozzászólás Aktív témák
-
jones965
Modder
Ez most egy jó kérdés:
-nekem egy Thermaltake házam van amiben van kialakítva hely hasonló képpen a táp elé vinyókerettel, mint amiben most Te gondolkodsz.Tehát ha ez alapján kellene válaszolni akkor azt mondanám: igen!
De mivel légáramlás szempontjából a gyári gépházak többsége meg van tervezve, ellenben az általad elgondolt kivitelezés mér egy más kategória.
Mivel Te merészen belevágtál egy ilyen projektbe, azt kell mondjam próbáld ki, és ha valami melegebb az előző állapothoz képest, változtasd meg a helyzetüket. Viszont egy nagyon fontos dologról ne feledkezz meg: nem csak a proci ill. a vinyók melegszenek, hanem az összes többi komponens is. -
jones965
Modder
Az alaphelyzet itt sem változik: a szükséges légcserét mindenképpen biztosítani kell.
bár a Te "házad" tágasabb az átlagosnál, előbb-utóbb itt is benreked a levegő és csökken a gép teljesítménye.
Érdekes kihívás az esetedben megoldani a ventik felszerelését, mert a rezonancia hátul eléggé jelentkezne a furnéllemez miatt.
Ha már ezt a fajta gépházat választottad, én a helyedben a szekrény két oldalát összekötném két fém tartókonzollal(vagy hasonló anyagból mint a szekrény van) a beszerelendő ventik szélességében és arra fogatnám fel gumibakokkal a ventiket.
Egyébként ilyen spirált több méretben is lehet kapni, én a Praktikerben vásároltam 7-800 ft értékben és ha jól emlékszem 1,5 m van egy tasakban. -
jones965
Modder
Szia !
Nem kell szétszedni ha hozzáférsz, szépen rá lehet tekerni a kiválasztott kábelre.
Én például a neonra is tettem:Neon spirállal
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ingatlanos topic!
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 5700X3D Processzor!
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest