Új hozzászólás Aktív témák
-
vedini
őstag
-
vedini
őstag
válasz
FuckeR19 #3013 üzenetére
jó látom vak voltam
hát jó kérdés, ha nem lennének ott a meghajtók, akkor a pl. mint a hangfalakat ilyen textillel vagy sűrű rácsal ki lehetne cserélni az 5.25 lapokat,
vagy belevághatsz egy aerogate watch-ot, vagy valamilyen lcd kijelzőt, csak mivel alul már van egy, lehet nem nézne túl harmonikusan ki -
Gergo_pet
aktív tag
válasz
FuckeR19 #3000 üzenetére
Aha, ez már nem olyan rossz, sokal jobb így, hogy a kék fényt megszinezted alulról egy kis meleg színnel, sokkal kellemesebb az összhatás. A tetjén lévő ledeket én kihagytam volna, vagy megcsiszolnám a felületüket, hogy kevésbé vakítsanak, inkább szórják a fényt. Ja és ez nem gond, meg semmi, csak megjegyzés, de fele ennyi ventillátor is elég lene ám.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest