- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Telekom mobilszolgáltatások
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Garmin topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
z00li
senior tag
-
trassher
addikt
wow
király. az oldalán az matrica vagy valódi festés? belül nagyon teccik a sötét összkép az UV sejtelmes fényével. nem is tudtam hogy ez a kettő ennyire összejön. lehet én se fogok szarakodni mert a tápomon úgy is fekete harisnya van végig a 2 UV meg adott a régi gépből.
a másik dolog hogy a régi Radimax házamat cseréltem egy másikra ami nem tom milyen márkájú ezért belinkelem a képeket hátja valaki felismeri. elég rossz a minőségük mert a digitális gép épp a nővéremnél volt pesten de kivehető a ház. a házban volt egy házilag gyártott panel amin egy kijelző van. ezt nem tom hogy kell üzembe helyezni mert a 2 hőmérőn kívül csak egy olyan csatlakozó volt rajta mint amilyennel a VGA-k hűtése csatlakozik a kártyára. ha valaki tudja hogy kell azt pls írja le. Előre is thx
szerk.: jah lol, a képeket megint elfelejtettem
[link]
[link]
[Szerkesztve] -
04ahgy
nagyúr
Ahhhhh, köszönöm, köszönöm!
Még majd fogok csinálni képeket, hasonló szellemben, hasonlóan (és szerintem is) jó minőségben... Amúgy senki sem kell, hogy azt higgye, valami über (100 ezer +) fotógéppel készültek. Egy mezei Kodak C360-nal. 26e Ft volt a Tescoban. Csak hát a fényképezés is észjáték, és nem feltétlenül jó, ha auto-n fotózok mindent.Nem azért tették bele pl. az éjszakai üzemmódot. Haha. Hogy /ON is legyek:
A táp Codegen ám! Aki hiszi elhiszi, aki nem, annak meg üzenem, hogy én moddoltam!És köszönöm a dícsérő szavakat a gépre nézve, a gép nevében is!
HGyu -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kerékpársportok
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik
- TABLET / TARTOZÉK beárazás
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged