Új hozzászólás Aktív témák
-
MmDorian
őstag
-
kavicssli
addikt
-
Klemens
őstag
Hát...nem lenne rossz, de tényleg úgy néz ki, mintha beleűrített volna valaki.
Ezért kell teljesen átlátszót használni, mint az én linkemen. Videó is van erről a youtube-on, de már nem tudom a linket.mod.: Nem értem, minden videóban (már amelyikben plexit vágnak) mindenhol dekopírral vágják, de nekem dekopírral a kés után mindig összeolvad a plexi, így nekem igazán csak flexel a jó.
-
mazda626
addikt
Ízlés dolga, az esetleges színeket soroltam fel, amik szerintem illenének bele. Színarányt tekintve egyezik mindkettőnk gépe, nálam alaplap, VGA, táp -> kék. Procihűtő ventije, memória narancs és piros, valamint még a PCIE ág a tápon. Kék és piros ventik vannak bennt, van két neonom, egy sárga meg egy UV, még azt rakom be, hogy úgy hogy néz ki. Szépen le lehet játszogatni a színekkel.
Kék és piros véleményem szerint összeillik, még a narancs, kék páros is szép. Fekte, sárga stb. Végtelen kombináció van, végtelen ízléssel. Mikor nézegetem mások gépét, rájövök, hogy te jó ég, így is meg lehet csinálni? HIányérzetem van, mindig csinosítgatok. Nem sértődök meg, ha valaki azt mondja, bocs, ez szar. Neki nem tetszik nekem igen.Milyen memóhűtőd van? Jól néz ki!
-
szacsee
nagyúr
Cool!
Valamire, viszont figyelj!
Nézd meg intenzív használat után kikapcsolt állapotban, hogy az alaplap alja, valamint az alárakott szivacs milyen meleg.
A helyedben nikecell darabokból vágnák ki kockákat és azt tenném alá olyan helyekre, amik nem melegszenek. 8-10 db 1/2 centi magas nikecell-darabok vagy az alaplapok rögzítési pontja alá, vagy olyan helyre, ami nem meleg intenzív használat után.
Járj utána, mert ha melegszik, az nem tesz jót a lapodnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi haladó szinten
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Fúziós energiát vásárol a Google
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest