- Yettel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
matyee
őstag
válasz
Armahun #2497 üzenetére
szerintem is szép lett. az hogy milyen faanyagot használt, izlése kérdése, és teljesen az Ő döntése. Szerintem amit véleményezni kell az a kivitelezés, a többi egyéni izlés kérdése. Nekem bejön, tök jó kis antik hatása van. Ha egy negatív kritikát hozzáfűzhetek, az optikai drive elrejtésére is kellene mi megoldás, mert az nagyon elüt, illetve matricát is le lehetne szedni
legyen akkor már tényleg olyan mint egy öreg bútordarab. mindenképpen elismerés a munkádhoz!
-
Levin01
őstag
válasz
Armahun #2495 üzenetére
Csak, hogy indokoljam a vélményem: nem az ötlettel van baj és nem is a munka minőségével. Nekem az a bajom vele, hogy nagyon nem jó fajta és színű faanyagot használtál és tényleg olyan mint valami öreg bútor (persze ha ez volt a célod akkor azt tökéletesen sikerült elérned) Valami világosabb, modernebb stílusban ez egy nagyon tuti dolog lenne. Persze ez az én meglátásom.
-
Gaben01
őstag
válasz
Armahun #2485 üzenetére
Gratula a házhoz,tényleg szép lett.De egy jótanács: azt a Q-tec feliratú elektronikai hulladékot majd cseréld le egy rendes tápra (pl FSP 350PNF [link]),mert ha véletlenül bemondja az unalmast,vihet magával ezt-azt,és azért nagy kár lenne.
Igényes munka,megérdemli az elismerést.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9700X Processzor!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest