- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
Pulsar #18007 üzenetére
Azért, mert a géphez képest egy fos a vga.
Azért nem lett vizezve mert nem akartam a 9600 GT-re egy blokkot venni drága pénzért.
Azt várom hogy kicsit olcsóbb legyen az 5850 és akkor ha az megvan arra már kerül.Másik amiért kábelkötegelővel lett rászorítva, hogy nem volt se OC-nál, és se Tody-nál oldható kábelrögzitő bilincs 16-os méretben.
Majd a vga cseréjekor ezek is orvosolva lesznek. -
Daemon09
őstag
Igen. LCD poster a neve. A blitz formula-hoz külön van kábellel. Szerintem is jobb lenne ugy.
Mod : Blitz formula
-
szacsee
nagyúr
Nekem lenne ötletem:
Először is vedd ki a tápot vezetékestől...
Utána a táp burkolatát távolítsd el, majd a kábel rögzítő műanyag kötegelőket vágd el, így a táp-első csati között már tudod huzkodni a csövet.
Ha ráhúzod a dugótlanított kábelrea táp-első csatiig érő csövet, majd jobban feltolod a táp irányába, akkor a 2 csati közötti csövet már fel tudod tenni, úgy, hogy kissé a középső csatikra rátolod, utána a kábel végén levő csatikra felteszed a műanyagot, majd következik a táphoz közelebbi csati, amíg a táphoz nem érsz...amikor az összes ággal végzel, akkor visszateszel egy kötegelőt a táphoz, hogy a kanócokat tehermentesítsd (amit először levágtál) és a burkolatot felteszed.
Milyen vad lenne már ez fekete Tygon csővel, csak kissé pénzigényes megoldás.. -
eastsider
nagyúr
-
juliabrilke
veterán
A magok száma miatt (8) csak win2k server, advanced server,datacenter server, win2k3 bármelyik szerver verziója és a win2k8 (ez még csak béta állapotban van, ha jól tudom)
Ja... meg van valami linux vagy hogy is hívják...
Az xp csak a felét látja a magoknak, ezért csak 4-et mutat. Meg a 32bites xp csak 3giga ramot lát.
Tehát gyakorlatban maradt win2k3.
Ami a vicc pedig, hogy lehet bővíteni egy M4881-es lappal: (egy kártyával rárakni, mint egy szendvics. Ilyenkor minden duplázódik. A bele tehető memóriák száma, processzorok száma. [link] -
juliabrilke
veterán
Ekkora ház kell hozzá, mert nehéz megoldani még egy toronyba is a berakását. Ebben a ''monstrumban'' meg az a jó, hogy 2 egyenlő részre van bonta és nem melegszik annyira.
A táp megy egy Zippy 700w-os táp. Ezzel semmi gond nincs.
Házat könnyű volt hozzá szerezni, 10k-ért adták mindennel együtt a dual pentium proc szervert és ebből lett megcsinálva. (eredetileg akkora súlya volt, hgoy ketten alig bírtuk el.) Most már nem olyan vészes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPhone topik
- Energiaital topic
- Vicces képek
- Építő/felújító topik
- Facebook és Messenger
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged