- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Yettel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Mobil flották
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grave_444
nagyúr
válasz
Eagle16 #71441 üzenetére
Persze ez érthető, úgy használd, ahogy neked megfelel.
Pont azért is jók a nem alsó tápos házak, mert ott van lehetőség alsó ventilátor rögzítésre, ami közvetlen kintről szív.
Nekem nagyon tetszik egyébként ez a FD ház, csak ez is olyan, ha magamnak megtervezhetném jobb és kisebb lenne.
(Beférne egy Suprim kártya, csak mATX lapot fogadna, de alulra mehetne 2x18..) -
Tomi 16
őstag
válasz
Eagle16 #3203 üzenetére
Igen,meg nem porosodik annyira mint 3T.
Elől 8db 5,25 ös van és azok lyukacsosak még attól is jobban szellőzik.
Szerintem megérte belefektetni.
Még lehet hogy veszek rá Talpakat,tegnap vettem ble Neont,annak is a kialakítása nagyon fainúl van megoldva,de a képen szerintem látszik hogy hol van
Az oldalán volt ilyen Air Duckt na azt leoperáltam mert lefogta a légháramlatot a házban.
Talán annyi Negatívum,és ezt Computermoddés srácok is elmondták a háznak a Bemutatásán,hogy nem olyan igényes a háznaka doboza mint 3T-nek
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Asus Rog Strix G16
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged